Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1197
- 1198
- 1199
- 1200
- 1201
- …
- 2228
- chevron_right
Done!
Pēdējais labojis ValtersZ - 25 Jūn 2015, 20:48, kopā labots 2 reizes.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Bet tu jau ar viņiem runā un viņi to tik vien gaida 
Done!
Pēdējais labojis ValtersZ - 25 Jūn 2015, 20:48, kopā labots 1 reizi.
Valter, atslābsti tak! KĀ tu nesaproti, ka pats provocē viņus. LŪDZU, uzliekam punktu šīm sūdam. Apnika klausīties one.lv sarunas. Tam domāti citi portāli.
Done!
Kad kādam tiešām apniks - dabūs visi banānu un miers mājā(forumā).
Done!
No vienas puses ValtersZ pareizi saka, cik esmu ievērojis, ja tev nav nolaizīts E36 ar vismaz 2.5+ motoru un diskiem kuri ir dārgāki par mašīnu, tad tu šeit neesi cienīts. Izskatās ka šis nav E36 forums, bet Latvijas skaistāko E36 forums.
Šeit reģistrējos, lai uzzinātu info par mašīnu un apspriestu tās problēmas, nevis lai "mērītos ar krāniņu".
Šeit reģistrējos, lai uzzinātu info par mašīnu un apspriestu tās problēmas, nevis lai "mērītos ar krāniņu".
Man neviens nedirš virsū 
Man arī nedirš
Nu tikai ir izteikti viedokļi (par diskiem) vai ko tamlīdzīgu. Ja kāds kaut ko pasaka, tas ir viņa viedoklis un viss. Nav par to jācepās, katrs audzis citādāk, katram sava gaume 'n shit.. chill. Entās lapas var palasīt nevis kaut ko interesantu un uzzināt par kaut kādiem pasākumiem vai vienkārši ikdienišķām situācijām, bet naturālu diršanos ne pa ķeksi. Bērnudārzs. 
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Tāpēc ka tev 325inaljanke rakstīja:Man neviens nedirš virsū
Nu, tā gan īsti nav. Ja tu sāc dirsināties apkārt, ka visiem 2.8+ un mpkakas, bet tev nav, tad tu pats uzspraud to visu kā standartu. Nekad nav bijis viens un tas labākais. Viss atkarīgs no paša darītāja - ja māki uztaisīt skaisti bez tiem "izslavētajiem" elementiem, visi novērtēs. Tā kā, chill, visi tiek cienīti, galvenais kusti uz priekšu un lai ir pareizā attieksme.Wolfsschanze rakstīja:No vienas puses ValtersZ pareizi saka, cik esmu ievērojis, ja tev nav nolaizīts E36 ar vismaz 2.5+ motoru un diskiem kuri ir dārgāki par mašīnu, tad tu šeit neesi cienīts. Izskatās ka šis nav E36 forums, bet Latvijas skaistāko E36 forums.![]()
Tieši tā - viss atkarīgs no attieksmes.
Es i students, man nav naudas, bet patīk e36 un daru, ko varu
Turklāt pašmācības ceļā - salaižu kaut ko pakaļā, ir no kā mācīties
Es i students, man nav naudas, bet patīk e36 un daru, ko varu
Turklāt pašmācības ceļā - salaižu kaut ko pakaļā, ir no kā mācīties
Es nez, man ir nesēdināts sedans ar M40B18 un diskiem, kas izmaksāja mazāk nekā viens tipisks vakars vecrīgā un man īpaši neviens virsū nedirš 
Man ir labāks!!! Man ir nesēdināts sedans ar m43
Lab, ar šo jautrību arī jānoslēdz šis pasākums
Lab, ar šo jautrību arī jānoslēdz šis pasākums
Kāda jēga banot ja nāks jauni valteri???ValtersZ rakstīja:Tad lūdzu
1)bans Evertam fake profils un arī tā īpašniekam lai kurš arī tas būtu.
2)brīdinājums Baronam
3)brīdinājums man
Un miers.Kā atkal sāksies diršanas no Barona( un tā būs no pieredzes saku) tā atā. Lai iet uz savu slēgto superslepeno klubiņu getaway un tēlo kruto bosiku savā prātā.
Done!
A par ko tad kaut ko labu teikt un cienīt ,ja pa dzīvi lohs un e36 arī kā no dirsas izvilkts. Plus vēl arī varonis ,kad kādam citam ir vėl sliktāks bmw,tad pirmais iedirš topikā UN aiz skaudības vai kā vēl citādāk, nepatīk st5 un mpakas ,kaut gan visi zin ,ka ļoti labi izskatās !!!
Done!
Pēdējais labojis ValtersZ - 25 Jūn 2015, 20:48, kopā labots 2 reizes.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1197
- 1198
- 1199
- 1200
- 1201
- …