Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1198
- 1199
- 1200
- 1201
- 1202
- …
- 2228
- chevron_right
Neviens nebrauks ritdien LT uz driftu?
Nu protams ,dažreiz labāk ir paklusēt,bet ne forumosValtersZ rakstīja:Kā būtu ar neteikt neko.,bet tas jau laikam par daudz prasīts.
Pa tām Mpakām jau arī prono aizgājis dažbrīd
Uzlikts pliks bampers un cilvēks pilnā kaklā ķērts Mpaka Mpaka ,tas nekas ka parastie spoguļi / moldinig / ja vispār ir sliekšņu uzlika un parastai bampers..
Vari saukāt mani kā gribi, krietni vienalga. Bet par Evertu gan vari nepļūtīt, man nav problēmu pateikt savu sakāmo neslēpjoties aiz citiem profiliem.ValtersZ rakstīja:Da Baronfekālija beidz slēpties aiz everta.
Done!
Pēdējais labojis ValtersZ - 25 Jūn 2015, 20:47, kopā labots 1 reizi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Ja tu nebūtu mīkstais un noņemtu to PM filtru, es tev personīgi šo to izskaidrotu foruma neaizkakāšanas nolūkos. Bet nu nez vai tavas mazās smadzenītes uz ko tādu būs spējīgas..ValtersZ rakstīja:Ja jau atklāšanā nevarēji ,bet atnāci forumā. Nemaz nebrīnītos ja slēptos aiz Everta.
Done!
Jaunais google prikols!
https://www.youtube.com/watch?v=jbA4oEHleg8
Skatamies caur Chrome, savādāk prikola nav.
https://www.youtube.com/watch?v=jbA4oEHleg8
Skatamies caur Chrome, savādāk prikola nav.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Done!
Citiem tas ne-pietiekoši interesē lai būtu vajadzība izpaust savu viedokli. :) Tās ir jūsu ģēlas, paši tiekat galā. Žēl ka foruma vieta ar to tiek aizņemta un vēl žēl, ka paši par sevi radat jokainu priekšstatu. :)ValtersZ rakstīja:Es tiko aizdomājos pie plīts stāvot.
Visi cilvēki ar kuriem es nevaru parunāt vai satikt ir ar lielu ego. Agnim deguns gaisā, Baronam deguns gaisā , PTcruiseram ar sarkaniem bleķi-niekiem deguns gaisā.
Visi citi ir kā cilvēki.
Sēžu un domāju - kas ir labāk - nopirkt "labu" auto par 3k un braukt cerībā, ka nekas nenoplīsīs vai nopirkt "tarataiku"par 1,5k un otrus 1,5k viņā iegrūzt...
Mļec, man nedēļas dilemma... 
1k par labu bundžu utt un tikpat par drivetrainmarux rakstīja:Sēžu un domāju - kas ir labāk - nopirkt "labu" auto par 3k un braukt cerībā, ka nekas nenoplīsīs vai nopirkt "tarataiku"par 1,5k un otrus 1,5k viņā iegrūzt...Mļec, man nedēļas dilemma...
Nedomā, labak braucam uz Alūksni uz Zaļumballimarux rakstīja:Sēžu un domāju - kas ir labāk - nopirkt "labu" auto par 3k un braukt cerībā, ka nekas nenoplīsīs vai nopirkt "tarataiku"par 1,5k un otrus 1,5k viņā iegrūzt...Mļec, man nedēļas dilemma...
Nevaru, man nedēļas nogale pa Neretu.Hazard rakstīja:Nedomā, labak braucam uz Alūksni uz Zaļumballimarux rakstīja:Sēžu un domāju - kas ir labāk - nopirkt "labu" auto par 3k un braukt cerībā, ka nekas nenoplīsīs vai nopirkt "tarataiku"par 1,5k un otrus 1,5k viņā iegrūzt...Mļec, man nedēļas dilemma...
![]()
Nu aplauzi visu, mēs te jau domajam uz turieni aizšaut, tur jusm Apvedceļs spelēsmarux rakstīja:Nevaru, man nedēļas nogale pa Neretu.Hazard rakstīja:Nedomā, labak braucam uz Alūksni uz Zaļumballimarux rakstīja:Sēžu un domāju - kas ir labāk - nopirkt "labu" auto par 3k un braukt cerībā, ka nekas nenoplīsīs vai nopirkt "tarataiku"par 1,5k un otrus 1,5k viņā iegrūzt...Mļec, man nedēļas dilemma...
![]()
Kur motortelpā ir kāds strāvas avots kas ieslēdzas tikai tad kad iedarbina motoru vai pagriež atslēgu ?
- ikey07
Bendzīna sūkņa relejs , ECU relejs ,Starter relejs.ABS sūkņa relejs/ diagnostikas portā vadi.
Kā atšķirt PreFL no facelift Mtech3 stūres?
1k par draivtrainu būs par īsu. Man uz preperēšanu ir ienācies E34, kam visa piekare jāpārlasa un tur būs vairāk kā 1k. Reāli parēķini, coili, bukses (poly), viss pārējais vien cik nemaksā. Dzinējs ar kārbu cik nemaksā. Visu smuki sataisīt cik nemaksā. Smuki diski cik nemaksā. Nu nav reāli par 3k uzcelt top quality auto.Kikaps rakstīja:1k par labu bundžu utt un tikpat par drivetrainmarux rakstīja:Sēžu un domāju - kas ir labāk - nopirkt "labu" auto par 3k un braukt cerībā, ka nekas nenoplīsīs vai nopirkt "tarataiku"par 1,5k un otrus 1,5k viņā iegrūzt...Mļec, man nedēļas dilemma...
Tieši dēļ šīs loģikas es pirms pāris gadiem paņēmu sterilāko žurku, ko varēju atrast, jo nebija ne mazākās vēlmes pārmaksāt un ar šo visu jāties....
Viss jau ir atkarīgs cik kruti tu gribi parlasīt, var likt orģinālos amjus jaunus kas neko nemaksā, lai gan bik piemet un noperk lētākās koilas vai ari pērk jedzigas pa 400e. Ta jau tā summa mainās no tā ko pats vēlas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1198
- 1199
- 1200
- 1201
- 1202
- …
- 2228