ieteikumi. Jautājumi +atbildes=rezultāts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 25
- chevron_right
Vēl jau nekas nav pabeigts.
+1 mārim. UN iepriekšējās lapas nebija nekaadas jeegas un tika ielikta tikai taapeec ka daudziem redirekts nestraadaaja kaa naakas.
te ir bilde ar dalju no vidus veidojuma. pagaidaam vispaar tikai tiek taisiiti modulji, dizains naak peedeejais, taa teikt front lapai nedaudz atskirsies.
p.S ja kaadam tas liekas viegli, tad tas nav tas pats kas uzstaadiit wordpres vai joomla. saakums tiek taisiits no nulles un integreets ar foruma kodolu..
Un bieži esmu teicis, ka paliigus vajag...
te ir bilde ar dalju no vidus veidojuma. pagaidaam vispaar tikai tiek taisiiti modulji, dizains naak peedeejais, taa teikt front lapai nedaudz atskirsies.
p.S ja kaadam tas liekas viegli, tad tas nav tas pats kas uzstaadiit wordpres vai joomla. saakums tiek taisiits no nulles un integreets ar foruma kodolu..
Un bieži esmu teicis, ka paliigus vajag...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Varu mēģināt palīdzēt ar dizaina izveidi, bet visus skripta pamatus ko zināju jau sen esmu aizmirsis
vaitad nevienojamies ka salabosiet? atkal dabuju taisit diy caur kaukadiem citiem saitiem. vaitad tiesam nevar panakt preti un atvieglinat parasto lietotaju dzivi?dogMa rakstīja:Tiks salabots! Kamēr nemirstīgie neuzzin, tamēr nemaz nenojaušs
...
Nākamnedēļ atgriežas no atvaļinājuma Agris dzīvē, tad jau tiks salabots
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
likas ka esat vairaki kas tur ar tam lietinjam nodarbojas, bet tad jau ta vien sanak ka bez Agra nekas nenotiekJany rakstīja:Nākamnedēļ atgriežas no atvaļinājuma Agris dzīvē, tad jau tiks salabots
...
Varu kaut ko palīdzēt, nav gan baigi daudz brīva laikam, bet kādu vakaru noteikti varu noziedot
caw. vari tagad likt tur arī bildes un ja ir velme vari pielabot tos topikus ko iepriekš veidoji.Armando rakstīja:likas ka esat vairaki kas tur ar tam lietinjam nodarbojas, bet tad jau ta vien sanak ka bez Agra nekas nenotiekJany rakstīja:Nākamnedēļ atgriežas no atvaļinājuma Agris dzīvē, tad jau tiks salabots
joka pēc izmēģināju viss ok, tā lietotāja posti nerādās kuru pievieno ienaidniekiemAgnis rakstīja:Uz vBulletin bāzētiem forumiem pastāv iespēja pievienot bloķēšanas sarakstā kādu jūzeri, lai neredzētu viņa komentārus, hvz kā tas izpaužas šeit. Īstenībā tas būtu ļoti forši, nebūtu dažu mūžīgo čīkstētāju komentāri jālasa vislaik.Ridlihs rakstīja:kā izpaužas tā opcija - pievienot par ienaidnieku/pievienot par draugu? kas notiek, ja kādu no tām aktivizē? ir iespējas, ka neredz kāda lietotāja komentus vai kas tāds?
ideāli, tik daudz galvassāpes aiztaupīsies neredzot spamotāju murgojumus un kuņģa čūlas izpausmes forumā
tūlīt pus forums būs mierā jo viens otru būs sabloķējuši
sūdīgi, ka nevar nobloķēt pavisam, jo kad tas kompleksu nomocītais sapratīs, ka viņu vispār neņem aubē, sāks sūtīt vēl personīgās "mīlestības" vēstules
paldies vecit nejau tikai man, bet visiem kas taisa diy tas naaks par labuAgris rakstīja:caw. vari tagad likt tur arī bildes un ja ir velme vari pielabot tos topikus ko iepriekš veidoji.Armando rakstīja:likas ka esat vairaki kas tur ar tam lietinjam nodarbojas, bet tad jau ta vien sanak ka bez Agra nekas nenotiekJany rakstīja:Nākamnedēļ atgriežas no atvaļinājuma Agris dzīvē, tad jau tiks salabots
...
Pielabota URL jeb saites citeeshana un laboshana. uzlikts lai nesaiisina, savaadaak citeejot vai labojot pazuuda reaalais links.
kautkas taads:
https://www.google.lv/search?gs_rn=25&g ... 5ASPgYH4CQ
kautkas taads:
https://www.google.lv/search?gs_rn=25&g ... 5ASPgYH4CQ
Agri, atverot to paraugu par e36.lv parādās bildes ar foruma auto, aziātu meitene apakšveļā un "Kombuļu Inese" plikām miesām.
Man vienīgajam forums bremzē un lēnu veras vaļā sadaļas un pogas?
Nop ne tev vienīgajam. šo jau novēroju kādu 4 dienu ap šo laiku vai bik agrāk. tiks darīts kaut kas lietas labā..
Kko sadarīji? Jo tagad viss iet kā vajag
Nez, man vēl pusstundu atpakaļ vispār nevēra forumu vaļā...
Nee nesadariiju, ganjau atkaartosies, kad shii probleema tiks sadariita, tad ganjau buus pazinojums ka forums neiet uz 10-15 min..
http://qwebiz.lv/ šitā meklētāja boti jums netraucē dzivot? šitais mēdzot ar savu uzbāzību nobremzēt lapas ir arī uz savas ādas pārbaudīts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 25