Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 2228
- chevron_right
nu Tev jau arī labs
nu cerams drīzumā atkal varēsi rakstīt ka braukā ar savu bembīti
Vo, jānomaina man arī
liekas ka e36 nav,tas tiem raudi un vw īpašniekiem!KLAVINS rakstīja:rekur ir
http://protuning.lv/index.php?op=market ... inklang=lv
Nja paskatījos pie e36 tipa eksterjera tuninga,kopš kuriem laikiem viņi tirgo ķekavu! Fuij cūkā mašīnas tik
coupe 2.8
uteo rakstīja:Vo, jānomaina man arī
pretīgu mazdu
Nezinu kā vasarā, bet ziemā tiešām ar viņu ir supernepatīkami pārvietoties Jāsačubina viss, Jūlijā jāiziet skate, jāpārdod un jāpērk BMW ar pareizāku motoru
Nu tak kruti ka 666, nakamo gaidam 777 Nja tagad ziemā ir kā ir. Tomer honda pa šo sniegu kaut kā nevisai Atkal ar savu veco e34 braukajos
Caurgājamība jau viņai laba, bet vnk tie logibez rāmjiem čīkst, grabelīga un plus vēl šādi tādu sūdi viņai parādās....būšu iegrābies
Nu ko rīt atkal visi dosies uz Alfas izklaides kompleksu?! domāju doties uzreiz pēc darbiem, citādi būs kā pagājušo reizi- raksturs salūza un nācās palikt mājās, vai meklet sev šoferi
Es iespējams došos tikai nezinu cikos...
tad jau rīt manīs.
tad jau rīt manīs.
Es vēl joprojām nesaprotu, kādām čurām ir jāsakāpj smadzņpodā, lai sēstos no e36 iekš 323...uteo rakstīja:Nezinu kā vasarā, bet ziemā tiešām ar viņu ir supernepatīkami pārvietoties Jāsačubina viss, Jūlijā jāiziet skate, jāpārdod un jāpērk BMW ar pareizāku motoru
Neuztvert personīgi
Viss kārtībā, vnk bija vajadzība braukt baigi ekonomiski
Un brauc baigi ekonomiski?
es jau domāju, ka baigi ekonomiskāk nesanāk
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nu jā, sanāk tikai mazliet ekonomiskāk nekā ar BMW bet nu domāju, ka tur kkas nav kārtībā, jo citiem tādas mazdiņas ir ekonomiskas
nju vo, es labāk piemaksāju nedaudz vairāk, bet braucu ar bembīti
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
+ 1 Podziņa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12