Šeit var papļāpāt !!!

Visas slēgtās tēmas u.c., kas vairs nav aktuāls.
Profila bilde
m4z
Ziņojumi: 1432
Pievienojies: 10 Apr 2011, 16:30

09 Jūl 2012, 18:52

man jau pa lielam vienalga, bet šeit lūk arī ir tas bariņš kas dzied viens otram pakaļ :hahaha: kāds kautko pateica, un jūs bezmaz vai apsmejat, tad kā jūs gribat lai kāds šeit vel kautko piebilst, kurš nav no jūsu bariņa un kluba biedrs :lol: :lol:
Profila bilde
Rolands
Ziņojumi: 2500
Pievienojies: 13 Mar 2011, 17:49
Atrašanās vieta: Garkalne,Ādaži

09 Jūl 2012, 18:57

m4z rakstīja: Personigi man visu laiku liekas ka šeit ir nolasijies tāds bariņš, kas gandrīz vai ir labākie draugi un tiekas katru dienu
Ar šito tu čist trāpīji 10niekā ;)
Bet es jau ar sākumā biju aktīvāks,tgd vnk man nav tik daudz brīva laika un dažreiz gribēšanas kkur 5dienas vakaros braukt un pat vienu brīdi domāju,wtf,kas tiem plazas braucējiem pasiem savi draugi nav,kad netusējas ar viņiem :D
Profila bilde
Orkaans
Ziņojumi: 3176
Pievienojies: 14 Mar 2011, 19:52
Braucu ar: BMW E90
Atrašanās vieta: Jelgava
Reputācija: 6

09 Jūl 2012, 18:59

Ja pazudiis taadi aktiivisti ,tad arii leenaam saaks mirt viss forums! Uz vinjiem jau tikai tas viss te turaas! Ticiet man ,ja te varees izlasiit tikai to kaa pieskruuveet riteni savam auto utt tad nevienam nebuus interese te seedeet ;) Taadas teemas var izlasiit arii http://bavariancar.lv/ :hahaha: Uzdot jautaajumu un triis dienas gaidiit atbildi :D
Nu kautkaa taa ;)
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Profila bilde
KLAVINS
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 6347
Pievienojies: 07 Apr 2011, 08:45
Braucu ar: BMW
Atrašanās vieta: Titurga (Baloži)
Reputācija: 4

09 Jūl 2012, 19:05

+1 orkanam, paskataties kas notika ar bavariancar ka aktiivaakie lietotaji pazuda- kluva tukss, garlaiciigs un nebriiniisos ka ja nebutu latbemas atbalsts tad sen butu vins miris
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Profila bilde
Ruu
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 4667
Pievienojies: 23 Feb 2011, 18:55
Atrašanās vieta: Cēsis

09 Jūl 2012, 19:08

Bavariancar nekad nav bijis īpaši interesants. :lol:
Profila bilde
KLAVINS
E36 Club Latvia

09 Jūl 2012, 19:10

Tapeec ka nebija tik aktiivu cilveeku kaa seit , kameer vel dazi aktiivisti tur bija tikmeer vismaz 5dienas sabraucieni bija tagad pat tie vairs nav
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Profila bilde
m4z
Ziņojumi: 1432
Pievienojies: 10 Apr 2011, 16:30

09 Jūl 2012, 19:14

Ruu rakstīja:Bavariancar nekad nav bijis īpaši interesants. :lol:
es tur nekad vispār nēsmu gājis jo visi to forumu apsmej :lol:
Profila bilde
Orkaans

09 Jūl 2012, 19:15

Saakumaa BC ,kad veel bija vecais nosaukums, bija diezgan aktiivs un interesants ! Tad sadaliijaas divaas daljaas ,kaa rezultaataa abas izmira :hahaha:
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Profila bilde
KLAVINS
E36 Club Latvia

09 Jūl 2012, 19:17

To ka divas dalas sadaliijaas tur japasakas vecajam latbemas sefam kurs saaka dikteet savus noteikumus un tapeec klubs parvacas uz savu majaslapu un BC arii kluva taads kaads ir tagad jo visi pasakumus riikoja aktiivisti
Labas cenas.
Profila bilde
Orkaans

09 Jūl 2012, 19:35

Vaitad bemai jauns saimnieks?????????????????????????????
Profila bilde
ega
Ziņojumi: 1430
Pievienojies: 27 Jūl 2011, 22:14
Braucu ar: IS UN Q

09 Jūl 2012, 19:36

tad varbūt vajag padomāt un nepieļaut to pašu kas notika bavariancar.lv. manuprāt vnk vajag saprast vienam otru un būt vēl draudzīgākiem, tiešam daudziem forumiešiem ir problēma ar naudu, lai aktivi piedalītos, vai tāpēc vajadzētu viņus kkādā veidā apdalīt? kā piemēru varu minēt to pašu D-pils driftu, lasot šo nu jau smagi aizskarto tēmu, tagad tiek visi aicināti līdzi, bet ja lietotājam nav tik daudz finanses, tad pēc sestdienas atkal būs teksts ka nav daudz aktīvu lietotāju, ko gribēju ar to pateikt, varbūt vnk veidot kkada veida izklaides kur var piedalīties lielākā daļa forumiešu, dzīvais piemērs pusgada svinības, atsaucība bij liela, un izmaksas mazas!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu. :lol:
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 9805
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:05
Braucu ar: E36 2.8i Coupe
Reputācija: 117

09 Jūl 2012, 19:40

Visas šīs aktivitātes ir lieliski, vienmēr būs tādi, kas tiek un kas netiek, tāpēc jau nevajadzētu tagad noteikt griestus 10Ls no cilvēka maksimums. Ir gan tādi pasākumi, kur pa lēto, ir tādi, kur pa dārgo, ir tādi, kur vispār nekas nav jāmaksā. Jāpriecājas, ka vispār ir tādi pasākumi ;) Tikai vajadzētu pievērst uzmanību tam, KĀ to pasniedz, piedāvā citiem :) Bet pa lielam nav jau problēma organizēšanā :lol:
Profila bilde
ega

09 Jūl 2012, 19:43

tieši tā!
ok. beidzam piesārņot forumu, ejam labāk uz poweru piesārņot , tur vismaz nepamanīs , jo tur jau pierasta lieta, kādu nolikt un kādu uz rokām nēsāt! :hahaha: :D
Profila bilde
Orkaans

09 Jūl 2012, 19:44

Es ieteiktu sestdienas sabraucienus taisiit dazhaadaas pilseetaas ,taadaa veidaa piesaistot daudz jaunus un sapaziistoties ar taadiem kas nevar aizbraukt uz Rīgu ;) Un var jau braukt vairaaki biedri ar vienu auto ,lai sanaak leetaak :yes:
Profila bilde
ega

09 Jūl 2012, 19:46

piemēram ar tiem kam gāze vai ne? :D vispār pa lēto!
Profila bilde
Orkaans

09 Jūl 2012, 19:48

Arii :lol:
Es piemeeram ciest nevaru Rīgu un liidz ar to vinjaa neorienteejos! Bet ja brauktu uz kautkaadu Tukumu, Dobeli utt es noteikti ,ka arii pievienotos ;)
Profila bilde
KLAVINS
E36 Club Latvia

09 Jūl 2012, 19:49

Orkaans rakstīja:Vaitad bemai jauns saimnieks?????????????????????????????
Kaut kas tur mainiijaas ar prieksnieciibu
Labas cenas.
Profila bilde
Orkaans

09 Jūl 2012, 19:53

Sen jau?????
Profila bilde
ega

09 Jūl 2012, 19:54

Orkaans rakstīja:Arii :lol:
Es piemeeram ciest nevaru Rīgu un liidz ar to vinjaa neorienteejos! Bet ja brauktu uz kautkaadu Tukumu, Dobeli utt es noteikti ,ka arii pievienotos ;)
domāju ka šo lietu vajadzētu ieviest, nav būts sen jelgavā :D
Profila bilde
KLAVINS
E36 Club Latvia

09 Jūl 2012, 20:00

Orkaans rakstīja:Sen jau?????
Preciizi nevaru pateikt kuraa gadaa , bet kadu laiku jav ir, protams ja man pateica preciizu info
Labas cenas.