Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1200
- 1201
- 1202
- 1203
- 1204
- …
- 2228
- chevron_right
A ka tu zini ka maki braukt, ja tev cik sapratu pat masinas nav?Gertaras rakstīja:Ridlihs rakstīja:muļķības, pirmo jāņem e38 un tad šādi jāpraktizējas:
AHAHAHAHHA VNK![]()
es vismaz braukt maku
To vai māki braukt varēs spriest kad būsi nolicis tiesības un tad pēc gadiem desmit kad būsi tos nobraucisGertaras rakstīja:Ridlihs rakstīja:muļķības, pirmo jāņem e38 un tad šādi jāpraktizējas:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=dgJZuQgwe4Q
AHAHAHAHHA VNK![]()
es vismaz braukt maku
Auto vajag pirkt pēc tiesību nokārtošanas, lai ir motivācija un lai nesataisa sūdus "driftējot"
Labvakar un laipni lūgts E36.lv forumāGertaras rakstīja:Labvakar visiem , esmu jauninais seit , mekleju padomus .
Esmu 31maja paliks tikai 17 gadi un es vienkarsi slims esmu no masinam , gribu klut par drifteru .
Domaju vasara iet stradat un ar to naudu nopirkt E36 pa leto cenu tad to sakopt un uztunet .
Vajag jusu padomus , vai nav par atru masinu pirkt vai ta ir slikta ideja ka leto utt.
Sakat visu ko domajat un +pastastiet savu pieredzi un kad , un kura masina jums bija pirma :)
Sorry par manam kludam
Es arī esmu slims ar mašīnām un pirmo iegādājos 15 gadu vecumā. Reāli gribēju būt pirmais pacans rajonā (loģična, ka biju arī).
Pēc pieredzes varu teikt, ka auto šādā laikā pirkt ir tieši laikā un maukt šķērsām pa ielām ir reāli kruta. Tiesību neesamība nav šķērslis, tāpat jau ar tām mauc tikai mīkstie. Auto iesaku pirkt pēc iespējas jaudīgāku, galvenais, lai vismaz 2.5 motors. 2.8 būs reāli kruta un uz bundžas tehnisko stāvokli var pārāk neskatīties, tam tāpat nav nozīmes. Visus, kam ir zem 2.5 vari nodirst kā lūzerus
Sēdinājumu var uztaisīt easy, ar fleksi atsperēm pāris vijumus nost un lieta darīta. Amortizatoriem lielas nozīmes nav. Vēl obligāti vajag izpūtēju bez bunduļiem, ti, "taisno trubu". Reāli, visi dzirdēs tevi pa rajonu braucam un omes pašas papisīs malā no pārejām, toties visi sīkie, kas staigās mammām pie rokas reāli tecinās siekalu pār lūpu, kad brauksi garām, jo būsi kruts čalis.
Welcome to the club!!!
Kāds vēl Rumbulā pieredzeja baiso crashu šovakar?
https://www.facebook.com/oskarspune/pos ... 8234092181Ekarijs rakstīja:Kāds vēl Rumbulā pieredzeja baiso crashu šovakar?
Es pis, kā un pret ko tur šitā nolocījās? Braucām, bet neaizbraucām...Pjērs rakstīja:https://www.facebook.com/oskarspune/pos ... 8234092181Ekarijs rakstīja:Kāds vēl Rumbulā pieredzeja baiso crashu šovakar?
Tas ir e36 vai kas ? To pat vairs saprast nevar..
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Pret ko tur tā var nošķilties? Ir vairāk info?
Sasodīts... Vakar neilgi pirms tam aizbraucām. KĀ tas notika?
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Tieši avāriju neredzēju, bet pēc tā kā mašīnas stāvēja un kādi bojājumi bija. Izzīlējām ka e30 laikam braucis uz Rumbulas virsū un e34 skrējies un ielicis sānā tricāram.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
It's all about the win
e30 brauca ar ieslēgtiem gabarītiem neieraudzīja e34 un sabučojās. ātrums e30 bija pāri 100 km/h 
Tur taču skaidri un gaiši var pateikt, ka e34 ir ielicis iekš e30 pēc tā kā nolocīts. Skaņa bija nenormāla tajā brīdī. Iekš e30 esot bijuši trīs cilvēki bet kas pats interesantākais, runā, ka e34 šoferis esot aizlaidies.
Pec skrapejumiem izstijas ka 34 kulenus ari metis
Un cik ilgi tauta vēl staros par to sūda Rumbulu? Tiešām vēl kādam ir jāmirst pirms sāks prāts nākt mājās?!
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Kamēr kāds nenorganizēs biežāk draģus 
Pēc FIA noteikumiem tāpat ar metinātu reduktoru braukt nedrīkst
Kas par dragiem biežāk, streetstock taču vel aizpagājušgad bija katru otro (?) nedēļu...? Bet tapat visi uz to Rumbulu skrēja :)
Kas par dragiem biežāk, streetstock taču vel aizpagājušgad bija katru otro (?) nedēļu...? Bet tapat visi uz to Rumbulu skrēja :)
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
Kāds var pateikt kur atrodas visi datčiki e34 pilnajam kompim, vaiaga atrast visus un noņemt no viena e34 kamēr nav vēl aizvests prom
Nu heiteri un cilvēki - kas jauns pasaulē ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1200
- 1201
- 1202
- 1203
- 1204
- …