Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1202
- 1203
- 1204
- 1205
- 1206
- …
- 2228
- chevron_right
sen jau 
M@ucība. Man vajag miljons visādus sīkumus, kurus bezjēdzīgi pirkt pie dīlera, jo reālā vērtība nulle, bet maksā miljonu, taču šrotos huļi atrast. Bessī.kkk_24 rakstīja:sen jau
anyone ? tas tiešām neaizņemtu ilgu laiku un atrodos gandrīz Rīgas centrā.gleizds rakstīja:pēc gandrīz 2 mēnešiem iestājies izmisums. vajag diezgan steidzami kādu labestīgu cilvēku ar e36/e34 kam ir m50b20tu un siemens vadība ar šo kompiun,kas varētu piebraukt un aizdot kompi uz dažām minūtēm lai būtu skaidrs vai mans ir aizgājis pie dieviem...Slēpts saturs: Parādīt
Ir kkadi blives bet ir jazinat izmers un daudzums. Kada marka tavs domkrats ir ?
edzis rakstīja:Kāds varbūt zin kādu vietu kur var salabot lielo domkratu? Vai arī iegādāties tos blīvslēgus un eļlu
https://www.draugiem.lv/user/324829/gal ... =393180765 ka jums sis variants? 
Jautājums CSDD pastāvīgajiem klientiem - auto pārrakstot (2 fiziskas personas) pašam auto obligāti ir jābūt klāt? Jeb var vnk abi aiziet ar tehnisko pasi un pārrakstīt?
Ja nevajag numuru salidzinasanu, auto nav jabut klat.barons rakstīja:Jautājums CSDD pastāvīgajiem klientiem - auto pārrakstot (2 fiziskas personas) pašam auto obligāti ir jābūt klāt? Jeb var vnk abi aiziet ar tehnisko pasi un pārrakstīt?
Kādās situācijās vajag nr salīdzināšanu?Sprogis rakstīja:Ja nevajag numuru salidzinasanu, auto nav jabut klat.barons rakstīja:Jautājums CSDD pastāvīgajiem klientiem - auto pārrakstot (2 fiziskas personas) pašam auto obligāti ir jābūt klāt? Jeb var vnk abi aiziet ar tehnisko pasi un pārrakstīt?
Nr salīfzināšanai tiks iets cauri pirms TA (pirms pārrakstīšanas), jo auto ir izslēgts no uzskaites kā neaktīvs.
Meklēju priekš 318is kupejas aizmugurejas atsperes jo Pārlūza steidzami ja kads var tad rakstiet personiski 
Numuru salīdzināšanu veic ja ir mainīta krāsa, vai degvielas tips...barons rakstīja:Kādās situācijās vajag nr salīdzināšanu?Sprogis rakstīja:Ja nevajag numuru salidzinasanu, auto nav jabut klat.barons rakstīja:Jautājums CSDD pastāvīgajiem klientiem - auto pārrakstot (2 fiziskas personas) pašam auto obligāti ir jābūt klāt? Jeb var vnk abi aiziet ar tehnisko pasi un pārrakstīt?
Nr salīfzināšanai tiks iets cauri pirms TA (pirms pārrakstīšanas), jo auto ir izslēgts no uzskaites kā neaktīvs.
Bmw ututuuuu
Nav taisnība, mani nemainot ne krāsu ne degvielas tipu, vienkārši pārrakstot uz mani aiztrieca uz numuru salīdzināšanu :(krishinieks rakstīja: Numuru salīdzināšanu veic ja ir mainīta krāsa, vai degvielas tips...
tas ar varētu būt, kā kurā vietāJorensHS rakstīja:Nav taisnība, mani nemainot ne krāsu ne degvielas tipu, vienkārši pārrakstot uz mani aiztrieca uz numuru salīdzināšanu :(krishinieks rakstīja: Numuru salīdzināšanu veic ja ir mainīta krāsa, vai degvielas tips...
Nr salidzināšana nav obligats pasākums,vairāk domāts lai jaunais īpašnieks neieberztos ar kādiem pārmetinātiem nr u.t.t 
Tu noteikti pēc aizdomīga ņigaģaja izskatijiesJorensHS rakstīja:Nav taisnība, mani nemainot ne krāsu ne degvielas tipu, vienkārši pārrakstot uz mani aiztrieca uz numuru salīdzināšanu :(krishinieks rakstīja: Numuru salīdzināšanu veic ja ir mainīta krāsa, vai degvielas tips...
Kādam ir strāvas pārveidotājs no ASV standarta uz LV? 220 uz 115. Baigi vajag pārbaudīt vai adapteris čupā vai pats aparāts.
Moš nevajadzēja skaļi atskaņot "Fuck the police" braucot CSDD stāvvietāpipax rakstīja:Tu noteikti pēc aizdomīga ņigaģaja izskatijies
Detalizētais vērtējums:
Kods Novērtējums Trūkumi vai bojājumi
601 1 Nesošās konstrukcijas stiprību neietekmējoši korozijas bojājumi.
618 1 Nenozīmīga eļļas noplūde no motora (transmisijas).
Bremžu vērtējums:
Ass Kreisais Labais Bremžu tips
1 3 3 D
2 2.8 3.4 D
2 1.8 2.4 S
D - Darba bremzes; S - Stāvbremzes
Tehniski PERFEKTAIS zuzes bmw

Kods Novērtējums Trūkumi vai bojājumi
601 1 Nesošās konstrukcijas stiprību neietekmējoši korozijas bojājumi.
618 1 Nenozīmīga eļļas noplūde no motora (transmisijas).
Bremžu vērtējums:
Ass Kreisais Labais Bremžu tips
1 3 3 D
2 2.8 3.4 D
2 1.8 2.4 S
D - Darba bremzes; S - Stāvbremzes
Tehniski PERFEKTAIS zuzes bmw
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …