Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1203
- 1204
- 1205
- 1206
- 1207
- …
- 2228
- chevron_right
Tehniski perfekts vel nav.
Bremžus gribu niknākus Un jāsataisa apgaismojums līdz galam.
Bet tā esmu apmierināts ar pašreizējo situāciju.
Bremžus gribu niknākus Un jāsataisa apgaismojums līdz galam.
Bet tā esmu apmierināts ar pašreizējo situāciju.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Kur gāji tehnisko?
_____
Bļeģ, ka man tas CSDD zajebal ar saviem sranajiem darba laikiem. Izskatās, ka nāksies ņemt brīvu dienu, lai visu E34 dokumentāciju sakārtotu, nr salīdzināšanu, TA, un pārrakstīšanu. Cūkas, strādā tikai līdz 6 vakarā, kad normāliem cilvēkiem darbs līdz 17.30.
_____
Bļeģ, ka man tas CSDD zajebal ar saviem sranajiem darba laikiem. Izskatās, ka nāksies ņemt brīvu dienu, lai visu E34 dokumentāciju sakārtotu, nr salīdzināšanu, TA, un pārrakstīšanu. Cūkas, strādā tikai līdz 6 vakarā, kad normāliem cilvēkiem darbs līdz 17.30.
Problēman nav manī, bet sabiedrībāValtersZ rakstīja:Kas ta nu mr.visszini,kautko arī nezini ?
Pis zirgs to CSDD, laikam jāpaņem pirmdiena brīva un jārisina viss tad. Weekend ir paredzēts, lai tajā dzertu un ballētu
A kas tur ir? Ielikti divi vieninieki kurus liek gandrīz visiem 20 gadīgiem auto? Bremzes par stipru?everts rakstīja:Detalizētais vērtējums:
Kods Novērtējums Trūkumi vai bojājumi
601 1 Nesošās konstrukcijas stiprību neietekmējoši korozijas bojājumi.
618 1 Nenozīmīga eļļas noplūde no motora (transmisijas).
Bremžu vērtējums:
Ass Kreisais Labais Bremžu tips
1 3 3 D
2 2.8 3.4 D
2 1.8 2.4 S
D - Darba bremzes; S - Stāvbremzes
Tehniski PERFEKTAIS zuzes bmw![]()
![]()
![]()
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Da labi evert? Citu iemeslu lai piekasītos, nevarēji izdomāt? Izaudz vecīt, pieaudzis cilvēks tā nerīkojas 
Saimnieks jau blaustijas ka vizuali appuvis auto bet tehnisku vis kedas. Tadad bija pielaujams tikai 1 par rusu.Jānis.P rakstīja:A kas tur ir? Ielikti divi vieninieki kurus liek gandrīz visiem 20 gadīgiem auto? Bremzes par stipru?everts rakstīja:Detalizētais vērtējums:
Kods Novērtējums Trūkumi vai bojājumi
601 1 Nesošās konstrukcijas stiprību neietekmējoši korozijas bojājumi.
618 1 Nenozīmīga eļļas noplūde no motora (transmisijas).
Bremžu vērtējums:
Ass Kreisais Labais Bremžu tips
1 3 3 D
2 2.8 3.4 D
2 1.8 2.4 S
D - Darba bremzes; S - Stāvbremzes
Tehniski PERFEKTAIS zuzes bmw![]()
![]()
![]()
Naljanke brauc ar savu nakaraudi un priecajies, ucene atradusies
Un kas tur tehniski nav kedās, tavam šrotam nav 1 par eļļas noplūdi?, kgan sorry, nezinu vai tev vispār ir auto 
Un audi neaiztiec, tas stāv garāžā :) Kā arī atļaušos tevi mācīt, jo nu atšķirību no sieviešu un vīriešu dzimtas laikam nesaproti
Un audi neaiztiec, tas stāv garāžā :) Kā arī atļaušos tevi mācīt, jo nu atšķirību no sieviešu un vīriešu dzimtas laikam nesaproti
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Pēdējais labojis ValtersZ - 03 Jūn 2015, 18:38, kopā labots 1 reizi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
da saki ko gribinaljanke rakstīja:Un kas tur tehniski nav kedās, tavam šrotam nav 1 par eļļas noplūdi?, kgan sorry, nezinu vai tev vispār ir auto
kpc tu viņam visu laiku piekasies. man pašam ejot skati tgd ir 4 vai 5 vieninieki kuri ir pilnigi aplami kur skates vecis notēloja pēdējo lohu un man piekasijās pilnigi pie visa ( limbažu skatē visiem)
Viss čill puiši :)
tas jaunais čalis ,kas pieņēma skates tagad slimnīcā atrodas,bietē dabujaLācis rakstīja:kpc tu viņam visu laiku piekasies. man pašam ejot skati tgd ir 4 vai 5 vieninieki kuri ir pilnigi aplami kur skates vecis notēloja pēdējo lohu un man piekasijās pilnigi pie visa ( limbažu skatē visiem)
Vai tad TA bremžu stends mēra stiprumu, man jau liekas ka virāk skatās vienmērīgumu un vai vispār strādā, to cik lieli tie cipari parādās, ir atkarīgs no tā cik stipri inspektors nospiež pedāli - tādas basņas es kkur dzirdēju pieturāJānis.P rakstīja: Bremzes par stipru?
Jo piem. ValteraZ e36 priekšējās bremzes pēc tiem cipariem ir stiprākas par vnz. HF-114 (997 Porsche 911 turbo) priekšējām bremzēm
Variet paskatīties bmwpower 'auto eksotika LV ielās' topiku un pačekot tos vnz. iekš eCSDD, tur ļoti dažādi tie cipari
Tur nemēra pašu stiprumu, vairāk tiešām ir doma meklēt lielas atšķirības starp labo un kreiso pusi 
Vienmērigumu un spēka pieaugumu.katram auto pēc masas jābūt attiecīgi spēkam
pazaudēju tehnisko pasi.. octa beigusies un gribu atjaunot tehnisko pasi. jautājums tāds :
vai man jāpērk jauna octa ja man ir cita tehniskā pase?
vai man jāpērk jauna octa ja man ir cita tehniskā pase?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1203
- 1204
- 1205
- 1206
- 1207
- …
- 2228