Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1207
- 1208
- 1209
- 1210
- 1211
- …
- 2228
- chevron_right
Tas takš pirmdienas rīts, šodien nav vietas sarkasmam...pusdzivais rakstīja:Krīze beigusies, bet ar sarkasmu 1dienas rītā gan vel ir problēmas.
Klau puiši, īstā sadaļa gluži nav, bet nu nespēju saprast, kkas ļoti grab, šķiet ka pat dauzās auto vidusdaļā, itīpaši kad griezies uz kreiso pusi, tādi ka sitieni , karājošo nomainiju, sākumā likās ka ir labāk, tgd šķiet ka pat sliktāk ir palicis, kas varētu būt pie vainas, gadijumā nav tā kārbas mufte, pie kuras pieskrūvējas kardāns?
Palien apakšā un pārbaudi vai tā mufte nav spēcīgi saplaisājusi...naljanke rakstīja:Klau puiši, īstā sadaļa gluži nav, bet nu nespēju saprast, kkas ļoti grab, šķiet ka pat dauzās auto vidusdaļā, itīpaši kad griezies uz kreiso pusi, tādi ka sitieni , karājošo nomainiju, sākumā likās ka ir labāk, tgd šķiet ka pat sliktāk ir palicis, kas varētu būt pie vainas, gadijumā nav tā kārbas mufte, pie kuras pieskrūvējas kardāns?
Ahh nabadzīte, un kā tu tagad dzivosi bez visām šim izpreicēm? Ātrāk brauc atpakaļ, ļoti gaidisim!ELYNASS_BADASS rakstīja:sveiki cilvēki , šausmas , kā man pietrūkst Latvijas , pietrūkst izbraucienu ar mīļajiem bembīšiem , šeit maksimums var redzēt kādus piecus bembjus un tas priekš manis ir nenormāi bēdīgi , nav ar ko pamielot actiņas .. nav ar ko pavizināties , ātrāk paietu laiks un es atkal beidzot varēšu vizināties .. dammn ..![]()
ar mīlestību no Elīnītes ..
ar mīlestību Hazards
Varbūt veicam visi ziedojumus lai Elīnīte var atgriezties LV no zemeņu laukiem un var actiņas mielot uz skaistajiem bembīšiem?
protams, pretī vēlamies bildes
crapworks
Da ko tur tās bildes..pusdzivais rakstīja:Varbūt veicam visi ziedojumus lai Elīnīte var atgriezties LV no zemeņu laukiem un var actiņas mielot uz skaistajiem bembīšiem?
YOGO!ELYNASS_BADASS rakstīja:sveiki cilvēki , šausmas , kā man pietrūkst Latvijas , pietrūkst izbraucienu ar mīļajiem bembīšiem , šeit maksimums var redzēt kādus piecus bembjus un tas priekš manis ir nenormāi bēdīgi , nav ar ko pamielot actiņas .. nav ar ko pavizināties , ātrāk paietu laiks un es atkal beidzot varēšu vizināties .. dammn ..![]()
ar mīlestību no Elīnītes ..
you only graduate once
Teikšu kā ir, nav te tik ahūna leiputrija, sakoptas žurkas tā pat te ir retas, uz pārējām paskatoties raudiens nāk 
Vispar te puse vai nu bez auto/tiesibām un ar citiem buļkvagiem parvietojāsJorensHS rakstīja:Teikšu kā ir, nav te tik ahūna leiputrija, sakoptas žurkas tā pat te ir retas, uz pārējām paskatoties raudiens nāk
Tieši tā, es nevaru nopirkt bembīti, jābraukā ar bulkvāģi
Jābrauc a zemenītes palasīt, varbūt tad sanāks
crapworks
Nu re, viss ar tevi Elīna netusēs, nebraukās..pusdzivais rakstīja:Tieši tā, es nevaru nopirkt bembīti, jābraukā ar bulkvāģi![]()
Skumji, ļoti skumji ap sirdi palika
Neko darīt, tāda dzīve. skarba kā skabarga pakaļā.
Nekas, ganjau man ar kādreiz būs 18 gadi un tad tiesības un tad jau bembīt es nāku.
Nekas, ganjau man ar kādreiz būs 18 gadi un tad tiesības un tad jau bembīt es nāku.
crapworks
Un būs tev daudz meiču un prieku pilnas bikses..pusdzivais rakstīja:Skumji, ļoti skumji ap sirdi palika![]()
Čiepas, kas specifiski meklē pacančikus ar behām, parasti vienkārši ienīst savus vecākus 
Tu skatos taja esi pieredzējisJorensHS rakstīja:Čiepas, kas specifiski meklē pacančikus ar behām, parasti vienkārši ienīst savus vecākus
GunTixV rakstīja:Ciprusa copy https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... fmfkd.html
Es sho skaistuli vakar ulbroka redzeeju
Sabine,mums ir brachka
ar kompatu pa brugji
Kur vispār Elīnīte pazuda?
Gribējās aprunāties un tā. Varbūt tomēr var ko sabīdīt un tā.. Manī tomēr ir potence, ka būs man kādreiz bembīc

crapworks
Gan jau visu var sarunāt, tik pa vasaru sakrai "bembītim"pusdzivais rakstīja:Kur vispār Elīnīte pazuda?Gribējās aprunāties un tā. Varbūt tomēr var ko sabīdīt un tā.. Manī tomēr ir potence, ka būs man kādreiz bembīc
![]()
Kā kur pazuda, zemenes pašas no sevis grozā nelekspusdzivais rakstīja:Kur vispār Elīnīte pazuda?Gribējās aprunāties un tā. Varbūt tomēr var ko sabīdīt un tā.. Manī tomēr ir potence, ka būs man kādreiz bembīc
![]()
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1207
- 1208
- 1209
- 1210
- 1211
- …