Šeit var papļāpāt !!!

Visas slēgtās tēmas u.c., kas vairs nav aktuāls.
Profila bilde
Orkaans
Ziņojumi: 3176
Pievienojies: 14 Mar 2011, 19:52
Braucu ar: BMW E90
Atrašanās vieta: Jelgava
Reputācija: 6

09 Jūl 2012, 20:02

Domaaju ,ka biedri no nomaleem buutu dikti prieciigi ja Rīgas LIELIE biedri vinjus apciemotu :supeer:
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Profila bilde
ervvis
Ziņojumi: 1236
Pievienojies: 11 Apr 2011, 22:02
Braucu ar: e46
Reputācija: 1

09 Jūl 2012, 20:22

Nja Rīgas E36 kluba krējums :lol:
Profila bilde
beeSharp
Ziņojumi: 558
Pievienojies: 11 Mar 2011, 21:44
Braucu ar: M///Power

09 Jūl 2012, 20:46

Podziņa rakstīja:Ruu, sapratu, sapratu kam tas bij domāts :giggle: ;) Bet mēs dzīvojam vienu reizi, ir jādzīvo mirkļiem. piemēram vēl jo projām atceros ar smaidu sejā, cik jautri mums gāja pagājšgad D-pilī :D Un cik jautri ir gājis katrā ballītē ar forumiešiem. Foruma pusgada svinībās, gada svinībās un trips uz LT vispār tāds, ka emocijas sprāgst ārā pa visām porām.. :clap: Nedrīkst vienkārši garlaicīgi noeksistēt savu vienīgo dzīvi. Dzīvē ir jāizdzīvo katra minūte :hahaha: un visi tie pasākumi nav nemaz tik dārgi. man LT uz 2 dienām ar visu ceļu, biļeti driftā , ēdienu, aliņu u.t.t. izmaxāja ap. 30 Ls Bija tā vērts, lai nenopirktu pa to naudu stūres pastiprinātāja sūkni :D nopietni ;)
+88 Tiešam ir ko atcerēties!

Šogad arī jābut super! :super:
Profila bilde
Bubulis
Ziņojumi: 863
Pievienojies: 06 Apr 2011, 10:42

09 Jūl 2012, 21:49

:gigigi:
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Profila bilde
kompots
Ziņojumi: 2095
Pievienojies: 26 Jan 2012, 10:52
Braucu ar: e46/vaz2101
Atrašanās vieta: Saulkrasti

09 Jūl 2012, 22:04

kāds šīm pēdējām trim lapām varētu rezumē uztaisīt :D
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona :lol: .
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 9805
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:05
Braucu ar: E36 2.8i Coupe
Reputācija: 117

09 Jūl 2012, 22:13

Rezumē tāds - ir forši, ka ir aktīvi cilvēki, kam tuvu sirdij e36 un e36 piekritēji :super: Bet tomēr atceramies par jauniņo, vai citu cilvēku labsajūtu forumā :sarunats:
Profila bilde
Armando
Heineken
Ziņojumi: 6016
Pievienojies: 02 Mar 2011, 23:38
Braucu ar: e61
Atrašanās vieta: ireland
Reputācija: 72

09 Jūl 2012, 22:31

un ari tas ka izveidojot divas musu e36 sadaljas, neapzinati tiek skelts forums. un ka vadiba pie taa piestrads lai taa nenotiktu, vane!?
...
Profila bilde
oscar
Ziņojumi: 1364
Pievienojies: 10 Apr 2011, 21:11
Braucu ar: e46
Atrašanās vieta: Mālpils/Rīga
Reputācija: 2

09 Jūl 2012, 22:36

Ir ja nedaudz jēli tas divas sadaļas. Tagad nevar saprast kur skatīties kur nē :D
Profila bilde
vienkāršais
Ziņojumi: 130
Pievienojies: 24 Mar 2011, 02:06
Braucu ar: vnk verķi
Atrašanās vieta: kvartala

09 Jūl 2012, 22:38

Atsūtiet,lūdzu,man kāds Driver(Power) telefona nr.

P.S Paldies Možajam,tiešām možs :D :clap:
Profila bilde
Archizlv
Ziņojumi: 2022
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:43
Braucu ar: e46 320Ci
Atrašanās vieta: Island of Ireland
Reputācija: 3

10 Jūl 2012, 00:34

Nu te cepiens nezin pa ko aizgaaja. :gigigi: Katraa zinaa palieku pie sava, besii ka ir sadaliits kluba un nekluba e36. Lai jau ir sava sadala tikai kluba biedriem, bet nafig vel jasadala ''Mans e36'' divaas dalaas, tas ir pilniigi nevaidziigi un rodas taada sajuuta ka citi grib buut paaraaki par paareejiem e36 iipashniekiem. :rolleyes:
Attēls
Profila bilde
Podziņa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 3300
Pievienojies: 13 Mar 2011, 10:16
Braucu ar: savu skaisto e36 :)

10 Jūl 2012, 08:52

Ruu rakstīja:
Podziņa rakstīja:Ruu, sapratu, sapratu kam tas bij domāts :giggle: ;) Bet mēs dzīvojam vienu reizi, ir jādzīvo mirkļiem. piemēram vēl jo projām atceros ar smaidu sejā, cik jautri mums gāja pagājšgad D-pilī :D Un cik jautri ir gājis katrā ballītē ar forumiešiem. Foruma pusgada svinībās, gada svinībās un trips uz LT vispār tāds, ka emocijas sprāgst ārā pa visām porām.. :clap: Nedrīkst vienkārši garlaicīgi noeksistēt savu vienīgo dzīvi. Dzīvē ir jāizdzīvo katra minūte :hahaha: un visi tie pasākumi nav nemaz tik dārgi. man LT uz 2 dienām ar visu ceļu, biļeti driftā , ēdienu, aliņu u.t.t. izmaxāja ap. 30 Ls Bija tā vērts, lai nenopirktu pa to naudu stūres pastiprinātāja sūkni :D nopietni ;)

Katram savas prasības un vērtības. ;)

RENIO - a kā ir tagad? Ieej un paskaties topiku - Braucam uz Daugavpili (driftiņš). Nepārņem dīvaina sajūta ka vienīgie kas raksta ir Podziņa, Kļaviņš, erda un Tu? :rolleyes:

Vai kāds liedz tur kādam ko ieraxtīt ??? Mēs tikai priecāsimies , ja vēl kāds kautko ieraxtīs un pieteiksies kopīgam braucienam.
Jā ir stulbi gan , ka mēs tie daži kas tur figurē konkrētajā topikā, esam tie aktīvākie lietu bīdītāji... A ko darīt ??? :rolleyes: Tāpēc jau iemetu tā topika linku , gan pie sabraucienu topika, gan pie bazara, cerībā, ka redzēs pēc iespējas vairāk lietotāji un kautko iepostēs, pieteiksies braukt ar mums vai kā tā ... bet , je neviens neko neraxta, tad ne tikai tevi pārņem dīvaina sajūta, ka mēs tie pāris idioti tur vieni paši kaut ko rakstam, plānojam u.t.t. vai kā citi teiktu ( krājam postus ) :doh: Kam tā postu krāšana nah*** vajadzīga ? vai kāds domā, ka tiks piešķirta balva par lielāko postu daudzumu ? Kur var tik tālu aizdomāties, ka cilvēks kaut ko ieraxta, jo grib sakrāt daudz postus ??? :doh: Cilvēks raxta, jo viņam ir ko pateikt un gribās to pateikt.. :nenene: Visss, nesaprotu šito raudāšanu.. Pieauguši cilvēki esam , kurš gribēs, tas raxtīt, kurš negribēs, neraxtīs. Kurš gribēs, tas brauks un kurš negribēs , nebrauks. un nevienš šitāda veida cepiens, to nemainīs...
Beautiful monster

viewtopic.php?f=29&t=641
Profila bilde
KLAVINS
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 6347
Pievienojies: 07 Apr 2011, 08:45
Braucu ar: BMW
Atrašanās vieta: Titurga (Baloži)
Reputācija: 4

10 Jūl 2012, 08:54

+100000

pat mazliet vaardus no mutes izneemi araa :rolleyes:
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Profila bilde
Agris
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2665
Pievienojies: 27 Feb 2011, 22:43
Braucu ar: 325
Reputācija: 14

10 Jūl 2012, 09:38

Podzinjai +1
Archizlv rakstīja:Nu te cepiens nezin pa ko aizgaaja. :gigigi: Katraa zinaa palieku pie sava, besii ka ir sadaliits kluba un nekluba e36. Lai jau ir sava sadala tikai kluba biedriem, bet nafig vel jasadala ''Mans e36'' divaas dalaas, tas ir pilniigi nevaidziigi un rodas taada sajuuta ka citi grib buut paaraaki par paareejiem e36 iipashniekiem. :rolleyes:
archiz- pastāstīši manu skatījumu. Ieju svešā forumā piem e30. gribu paskatīt labi koptus, interesantus e30, man galīgi neiteresē kautkāds vofa no rīgas kurš vakar ar baloniņu nokrāsoja sliekņus. Vairāk iteresē cilvēka ieguldītais darbs un paskatīt uz skaistu auto, arī labu aprakstu. A ieejot zem MANS e36 paskatos pirmos 3 topikus, aizskrienu no portāla prom, jo lai sameklētu tajā burzmā pareizos topikus, paies daaauudzz laika..

Iešāvās galvā (to citi var neapstiprināt/apstiprināt)-> varbūt kluba auto vietā vienkārši atlasam tos topikus, uz kuriem citiem būtu vērts skatīties un lasīt? ganaju atkal kaads justos apdaliits, bet uzskatu ka būtu jaunajiem uz ko tiekties, lai tiktu tajā sadaļā!
Profila bilde
Ruu
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 4667
Pievienojies: 23 Feb 2011, 18:55
Atrašanās vieta: Cēsis

10 Jūl 2012, 09:39

Brīžiem gan tiešām man liekas ka dažs labs raksta tikai rakstīšanas pēc..

p.s. Podziņ - to tēmu pamana pietiekami daudz cilvēki, bet noteikti ir citi iemesli kāpēc neraksta. ;)
Profila bilde
Orkaans
Ziņojumi: 3176
Pievienojies: 14 Mar 2011, 19:52
Braucu ar: BMW E90

10 Jūl 2012, 09:44

Iešāvās galvā (to citi var neapstiprināt/apstiprināt)-> varbūt kluba auto vietā vienkārši atlasam tos topikus, uz kuriem citiem būtu vērts skatīties un lasīt? ganaju atkal kaads justos apdaliits, bet uzskatu ka būtu jaunajiem uz ko tiekties, lai tiktu tajā sadaļā![/quote]

Atbalstu shaadu ideju! Jo bez kluba biedru auto ,te ir veel dadzi ieveeriibas cieniigi e36 :supeer:
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Profila bilde
KLAVINS
E36 Club Latvia

10 Jūl 2012, 09:45

Ruu rakstīja:Brīžiem gan tiešām man liekas ka dažs labs raksta tikai rakstīšanas pēc..

p.s. Podziņ - to tēmu pamana pietiekami daudz cilvēki, bet noteikti ir citi iemesli kāpēc neraksta. ;)

bet ja taadi ir kuri raksta rakstiisanas peec lai raksta bet taja teemaa kur tas ir paredzeets- seit, piemeram ka mees tur pasaakumu teemaa rakstam cikos kas beidz darbu - tas ir domaats lai vareetu saorganizeet laikus cikos izbraucam , cikos tiekamies un kurs vareetu nokaveet, nevis taa pat prikol peec - vismaz es tapeec rakstu pa seviim ka beidzu tani un tanii laikaa lai piemeeram cilveeki mazliet uzgaida mani u.t.t
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Profila bilde
KLAVINS
E36 Club Latvia

10 Jūl 2012, 09:49

Agris rakstīja:Podzinjai +1
Archizlv rakstīja:Nu te cepiens nezin pa ko aizgaaja. :gigigi: Katraa zinaa palieku pie sava, besii ka ir sadaliits kluba un nekluba e36. Lai jau ir sava sadala tikai kluba biedriem, bet nafig vel jasadala ''Mans e36'' divaas dalaas, tas ir pilniigi nevaidziigi un rodas taada sajuuta ka citi grib buut paaraaki par paareejiem e36 iipashniekiem. :rolleyes:
archiz- pastāstīši manu skatījumu. Ieju svešā forumā piem e30. gribu paskatīt labi koptus, interesantus e30, man galīgi neiteresē kautkāds vofa no rīgas kurš vakar ar baloniņu nokrāsoja sliekņus. Vairāk iteresē cilvēka ieguldītais darbs un paskatīt uz skaistu auto, arī labu aprakstu. A ieejot zem MANS e36 paskatos pirmos 3 topikus, aizskrienu no portāla prom, jo lai sameklētu tajā burzmā pareizos topikus, paies daaauudzz laika..

Iešāvās galvā (to citi var neapstiprināt/apstiprināt)-> varbūt kluba auto vietā vienkārši atlasam tos topikus, uz kuriem citiem būtu vērts skatīties un lasīt? ganaju atkal kaads justos apdaliits, bet uzskatu ka būtu jaunajiem uz ko tiekties, lai tiktu tajā sadaļā!
vot vieniigi peec kaadiem standartiem tiks atlasiiti tie auto ? man jav arii buutu intresanti skatiities uz tiem auto un tiekties uz taadu liimeni
Labas cenas.
Profila bilde
Ruu
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 4667
Pievienojies: 23 Feb 2011, 18:55
Atrašanās vieta: Cēsis

10 Jūl 2012, 09:49

Labi, labi. :super:
Profila bilde
Bubulis
Ziņojumi: 863
Pievienojies: 06 Apr 2011, 10:42

10 Jūl 2012, 09:50

Orkaans rakstīja:Iešāvās galvā (to citi var neapstiprināt/apstiprināt)-> varbūt kluba auto vietā vienkārši atlasam tos topikus, uz kuriem citiem būtu vērts skatīties un lasīt? ganaju atkal kaads justos apdaliits, bet uzskatu ka būtu jaunajiem uz ko tiekties, lai tiktu tajā sadaļā!

Neatbalstu neko tādu, kurš tgd būs tas sexperts, kurš vērtēs, kas kuram ir labs un kuram nea? Atkal visas mpakas tik saliks i vsjo... :gigigi:
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Profila bilde
Podziņa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 3300
Pievienojies: 13 Mar 2011, 10:16
Braucu ar: savu skaisto e36 :)

10 Jūl 2012, 09:53

Ruu rakstīja:Brīžiem gan tiešām man liekas ka dažs labs raksta tikai rakstīšanas pēc..

Bet kāpēc tad tiek tā kā pārmests par to, ka tur raxta tikai Es, Kļaviņš, RENIO un erda ??? Tik pat labi varējām neteisīt topiku, bet sazvanīties. Bet tad atkal būtu pārmetumi, ka tikai mēs, savā starpā izdomājām un braucam, bet citiem pat netiek piedāvāts.. Zini, dari ko darīdams, nekad nevienam nav labi :rolleyes:
Jā , man arī reizēm liekas, ka dažs labs raxta tikai , lai raxtītu, bet nu par sevi varu garantēt , ka raxtu tāpēc , ka lasot kādu tēmu, man ir ko pateikt, tāpēc raxtu savas domas. Uz pirkstiem varētu saskaitīt manus postus kur būtu tikai smaidiņš vai tikai kāds +1 Es parasti raxtu pagarus tekstus, jo man patīk izteikties nevis klusēt un savas domas vienmēr turēt sevī. Man arī kaitina, ka reizēm dažos topikos panesās tāds nesakarīgs un ar tēmu nesaistīts čats, bet tad uzraxti tiem konkrētajiem čatotājiem privātu aizrādījumu un visiem būs labi. :sarunats:
Beautiful monster

viewtopic.php?f=29&t=641