Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1214
- 1215
- 1216
- 1217
- 1218
- …
- 2228
- chevron_right
Ar sišanu ir kā ir. Esmu viens pret diviem vai pieciem, tur nav īsti variantu. Neiztēloju no sevis rembo kā te daži labi dara. Kā arī kaujoties var sanākt sūdi (no likuma viedokļa) un man to nevajag. Piparu gāze ļoti labi atrisināja situāciju. Kā arī man līdzi bija bērns. Nu draudi kā jau draudi. Neko jaunu neizdomāja.Rolish rakstīja:Hahaha,labsCaK rakstīja:Šovakar pie Lības man piesējās brāļi Jansoni. Tie ir tie paši, kuri iebrauca ar šķūni krūmos, un kurus es nofilmēju. Kaut ko man draudēja utt. Ilgi negaidīju kā situācija atrisināsies un izpūtu šiem acīs piparu gāzi. Skumjākais tas, ka ne Ķekavas Policijai, ne VP šis incidents nelikās interesants un nekādu palīdzību no viņiem nesaņēmu. Tas nozīmē, ka jāgaida nākošā reikze, kad šie man uzbruks (un tāda pavisam noteikti būs), un... es pat nezinu ko darīt. Besī, ka mentiem vienalga!!!tak nemīz un sit pretī
![]()
a ko tieši tev teica/draudēja?
Mentus esmu tik divas reizes saucis. Vienreiz, kad tas šķūnis krūmos iebrauca un otrreiz, kad viens džeks pīpēja pie kāpņu telpas un baigi lecās ar manu draudzeni, kura gāja garām ar bērnu un palūdza nepīpēt. Pēc likuma aizliegts pīpēt sabiedriskās vietās un 10 m no ēku ieejām. Moš tas bija viņš.Ridlihs rakstīja:neatceros tagad detaļas, bet dēļ viena mana čoma arī Caks saucis mentusuzprasīšu viņam kas tur bija galu galā, tagad man jau interesē, tad īpaši neklausījos tajā stāstā.
100% nebija, viņš mūžā nav pīpējis un arī tā neuzvestos. kaut kas bija ar mentiem, es neatceros, rītā uzjautāšu
p.s.
un tāpēc menti jāsauc? Tur tak nebija 5 džeki, bet tikai viens, varēji parādīt kurš te saimnieks
p.s.
un tāpēc menti jāsauc? Tur tak nebija 5 džeki, bet tikai viens, varēji parādīt kurš te saimnieks
tad iespējams, ka tavs draugs jauc mani ar kādu citu vai tu jauc mani ar kādu citu :)Ridlihs rakstīja:100% nebija, viņš mūžā nav pīpējis un arī tā neuzvestos. kaut kas bija ar mentiem, es neatceros, rītā uzjautāšu
noteikti nē, ja Tu esi tas kurš safilmēja to oranžīgo šrotu Ķekavā krūmos
nu veci, es tagad tiešām neatceros, kad vēl būtu saucis policiju.Ridlihs rakstīja:noteikti nē, ja Tu esi tas kurš safilmēja to oranžīgo šrotu Ķekavā krūmos
Ā, te bija viens keks, kurš braukāja pa naktīm ar sarkanu bembi, kuram nebija izpūtējs un sanāca tā, ka tieši pie maniem logiem viņš vienmēr baigi gāzēja pirms apstāšanās. Džeks dzīvo blakus kāpņu telpā. Nu un es regulāri pamodos. Man apnika, viņš latviski nesaprata un nācās rakstīt policijā iesniegumu. Bet tas tā. Tagad viņš uzvedas godīgi
nu Tu esi kadrs
nē, arī nav tas. mošk vēl esi rakstījis pa kādu iesniegumu? ar kaut kādu mopēdveidīgo neesi agrāk pārvietojies?
nē, arī nav tas. mošk vēl esi rakstījis pa kādu iesniegumu? ar kaut kādu mopēdveidīgo neesi agrāk pārvietojies?
Kārtībai jābūtRidlihs rakstīja:nu Tu esi kadrs![]()
Man ir rolleris.
tad tas esi Tu
ok, es precizēšu kas tur bija, tad varēsi izklāsīt savu versiju 
nu davai, pašam tagad interesanti, par ko un kad :)Ridlihs rakstīja:tad tas esi Tuok, es precizēšu kas tur bija, tad varēsi izklāsīt savu versiju
Ja kas, tad es ne uz vienu neturu ļaunu prātu. Kā saka - nekā personīga.
ar to rolleri neesi ar kādu ceļu nesadalījis vai sakasījis uz ceļa? 
tu pats mentiem veel neesi apnicis? 
savējais jau vnk gan jau 
manuprāt pašiem mentiem iztracina tas ka vislaik stučī
atrodi labāk bildi kur ir resna meitene ar e36 
vispār jau motobraucējus uz ceļiem nemīl. Ir bijuši gadījumi, kad speciāli piebrauc priekšā vai atver logu un kaut ko dirš virsū. Nez. Stāvvietā viens gribēja aizvilkt rolleri prom, jo tā vietā gribēja nolikt savu mašīnuRidlihs rakstīja:ar to rolleri neesi ar kādu ceļu nesadalījis vai sakasījis uz ceļa?
vo vo, kaut kas bija ar rolleri tur, bet uz ceļa 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1214
- 1215
- 1216
- 1217
- 1218
- …