Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1216
- 1217
- 1218
- 1219
- 1220
- …
- 2228
- chevron_right
Mums Rīdziniekiem, te nav saules patlabaneverts rakstīja:Eu krieva gimi, ej ara pasauloties nevis sedi istaba, saulite spid ka prieksValtersZ rakstīja:Viņam nav.
Izdomās ka man vel krievu pilsonība un esmu dzimis Honkongā.![]()
Pirmkārt to, ka tu esi neglābjams duraks. Un es neko neizdomāju - es izdaru secinājumus no tā info, kuru tu par sevi publicē. Ieskaitot visus pinkšķošos bēdu stāstus.ValtersZ rakstīja:Ew Baronmute
Ko vel izdomāsi savā galviņā ?
Man jau patīk palasīt pasakas.
Otrkārt - tev darīt nav ko? Man sāk izskatīties, ka tev ir garlaicīgi onanējot pie plīts un prasās, lai tev uzdirš un vari atkal iejusties apvainotā lomā, jo pēdējie posti pret mani ir totāli bez pamata.
Done!
Pēdējais labojis ValtersZ - 25 Jūn 2015, 20:41, kopā labots 2 reizes.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
ValtersZ rakstīja:Nesāc runāt par pamatiem. Kā melo par citiem -> tā melo par sevi.
Ev pagpag ... Tu tici visam kas uzrakstīts internetā ? UN mani sauc par duraku ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Līmenis kā 13gadīgai meitenei pamatskolā -> ko dzird pa ausu galam nepārbauda un kliedz tālāk kā balta patiesība
Hahaha, nu tu iekriti
Ja mēs šo bazaru pagriežam šādā virzienā, tad tu tikko eleganti atzinies, ka esi viens liels dirsējs un visus bēdu stāstus esi sacerējis hui zin kāpēc
Done!
Pēdējais labojis ValtersZ - 25 Jūn 2015, 20:41, kopā labots 1 reizi.
Done!
tu esi idiots zuze

Done!
Nu bļ jūs kā mazas meitenes, kā ienāku forumā tā redzu tavus bezjēdzīgos tekstus vai raudāšanu
Būtu interesanti nākamajā meetā uztaisīt normālu vicināšanos starp jums abiem, protams neko brutālu!
Uzvilkt cimdus, masku un no sirds vienam otru notest, es domāju ka būtu adernalīna pilns pasākums
Būtu interesanti nākamajā meetā uztaisīt normālu vicināšanos starp jums abiem, protams neko brutālu!
Uzvilkt cimdus, masku un no sirds vienam otru notest, es domāju ka būtu adernalīna pilns pasākums
ValtersZ rakstīja:Atstumts jā - tā vieglāk. Nu no draugiem neatteiktos,tie vienmēr noder.
Klubu man 10gadi nav bijis vajadzība. Aizmirsi aiz savām pasaciņām. Pats teici ka esmu atstumtais. Jeb jau tā sadirsies savā galviņā ka neatceries ko pats dirsi ? Kā tur ir ?
Vienīgais cirvis esi TU. Pamosties vienreiz. Bet tas laikam no dirsēja pārāk prasīts. Labāk aizej uz "savu garāžu" un paskaties uz nekustamo nopirkto īpašumu. Lielais gāzējs (atgādinu). Nez kurš ātrāk uz trases nonāks Tu vai es kas negrib gāzt![]()
A vispār Tu atkārtojies jau 4 gadus drīz būs piektais. Tiešām tik lielai dirsējam nav ko jaunu izdomāt ? Tev taču kādreiz tik labi sanāca.
Davaj baron saņemies.Tu taču to vari...
Aiziet. Izdomā taču kautko. Nu .
Izspied kādu drisienu no zila gaisa. Lai es varu pasmieties zinot patiesību.
Kas ir ? Tev jaunu hītu iedot ? Es klausos Mailīju un Britniju.
Nu būs labi ?
Nesaki ka tu samīzies un nevari neko padirst pēkšņi.
Aiziet barons. Kasn otika ? Rociņu vajag paturēt ?
Aļo ? Kur tu paliki9 ?
Vel Tev iedvesmu vajag ? Nu labi. Man arī šale ir. Vesalas 3 dziesmas.
Nu lieldirsēj barons. Ko klusē ?
Es nerakstu, jo sēžu pārņirdzies, kā tu sevi paraisi par duraku ar šo manis "provocēšanu"
vecenītes , mļe ..
Pat rakstit vairs negribas so visu izlasot, sak jau palikt zel to cirvi 
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Done!
Smieklīgi jūs, diršat pat tad, kad ārā tik burvīgs laiks un japavada to ar tuviniekiem vai draugiem.. Bet jūs.. 
Done!
Kurš tad ir nomainījis nikuValtersZ rakstīja:Tāds cirvis to vien dara kā ņirdz un dirš. Definīcija Baronam. Nomaini niku uz DirsCirvis. Tas būs atbilstošāk. Vai arī Minhauzensarcirvipierē.
Es galīgi nesaprotu, kapēc admini vel zuzi nav atskaitijuši no foruma? Priekş kam te tāds vajadzīgs, kas vienīgi piedirš sadaļas ar saviem bezjēdzīgajiem un stulbajiem postiem, ar centieniem izprovacēt kādu lai viņam uzdirš?
lai nezināmā dzimuma būtne nododas sadomazohismam-varēs gan savas problēmas izpinkśķēt, gan savu pazemojuma daļu saņemt un nebūs 'jāpiepļūta' forums 
Kāda jēga ko banot vai dzēst no foruma, ja 2min laikā var uztaisīt jaunu profilu un turpinot iesākto... 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1216
- 1217
- 1218
- 1219
- 1220
- …
- 2228