Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1218
- 1219
- 1220
- 1221
- 1222
- …
- 2228
- chevron_right
Eu ValterZ pastasti kada veida tu atpakalgaita iepisi citam bembim durvis???
Tagad style5 japardod lai skadi nosegtu

Tagad style5 japardod lai skadi nosegtu
Ģirts rakstīja:Es arī sev tādu gribēju taisīt,bet tad ieliku dzeltenos tālos tgd žēlJānis.P rakstīja:Jā, tipa ram/cold air intake.lieki jau laikam prasīt vai no tā ir jēga jūtama
Kāpēc tauta šeit pēdējā laikā kaut kāda uzvilkta, nervoza palikusi? Reāli sāk palikt nepatīkami šeit ienākt - viens taisa otram uz galvas uz velna paraušanu. Sāk rasties vēlme dīrāt uzlīmes nost, lai vismaz uz ielas mani nesaista ar šo bērnudārzu...
Zuze, lūdzu, neatbildi uz šo postu...
Done!
Pēdējais labojis ValtersZ - 25 Jūn 2015, 20:40, kopā labots 1 reizi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
ir dazi kadri kuriem ir ipasas spejas uzvilkt citus, pat tad ja pec dabas civleks ir diezgan mierigs
un vel ir dazi kuri tiko iemacijusies datoru un tagat bliezh pa pogam pidzamaas sezhot un baidoties ka tik mamma nesadzird un neiedzen gulet
un vel ir dazi kuri tiko iemacijusies datoru un tagat bliezh pa pogam pidzamaas sezhot un baidoties ka tik mamma nesadzird un neiedzen gulet
...
Itkā jau forums ir domāts lai diskutētu,bet man kaut kā pie vienas vietas, piemēram,ar ko kāds cits mēra cilindrus,es pats zinu kā go dara un man to iemācija skolā,ja kāds nezin vai tā ir viņa metode,lūdzu,man pofig
seeingmanam jau sen teicu lai nečakarējās un nemāca visus,kam tas ir vajadzīgs
tagad atkal par tām sadalenēm panesās...
toties forums dzīvs
te jau atkal cik saprotu mani piemin kaa piemeru
jaa lai diskuteetu bet nejau lai bluastitos. ok, man jau reali ari ir vienalga, vinam ir elligi slikta ipashiba, uzvilkt cilvekus ar veidu kaa vins pasniedz savus textus, respektivi aizskarot otru cilveeku, taa realaa dzivee runajot varetu atri vien pa kupri dabuut
jaa lai diskuteetu bet nejau lai bluastitos. ok, man jau reali ari ir vienalga, vinam ir elligi slikta ipashiba, uzvilkt cilvekus ar veidu kaa vins pasniedz savus textus, respektivi aizskarot otru cilveeku, taa realaa dzivee runajot varetu atri vien pa kupri dabuut
...
Skolas brīvlaiks takš sācies!marux rakstīja:Kāpēc tauta šeit pēdējā laikā kaut kāda uzvilkta, nervoza palikusi? Reāli sāk palikt nepatīkami šeit ienākt - viens taisa otram uz galvas uz velna paraušanu. Sāk rasties vēlme dīrāt uzlīmes nost, lai vismaz uz ielas mani nesaista ar šo bērnudārzu...![]()
d[-_-]b
jeezinj ku reti riebigs avatara attels
nevareju nepateikt
pa teemu ir gan, es taisnoju vinjus
nevareju nepateikt
pa teemu ir gan, es taisnoju vinjus
...
everts rakstīja:Eu ValterZ pastasti kada veida tu atpakalgaita iepisi citam bembim durvis???
Tagad style5 japardod lai skadi nosegtu![]()
![]()
Haha, es vakar arī pašu nelaimīgo E39 redzēju, un man nav saprotams kā to var izpildīt
Done!
Pēdējais labojis ValtersZ - 25 Jūn 2015, 20:40, kopā labots 1 reizi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Jūtams tiešām nekas nav. Pagrieziens tik nestāv vairs vietā.Ģirts rakstīja:Es arī sev tādu gribēju taisīt,bet tad ieliku dzeltenos tālos tgd žēlJānis.P rakstīja:Jā, tipa ram/cold air intake.lieki jau laikam prasīt vai no tā ir jēga jūtama
Bet nu par cik filtru man uzdāvināja un lukturis kuru sagraizīt bija, tad tā esmu uztaisījis. Liekas ka izskatās agresīvāk.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Cik? $$$ValtersZ rakstīja:Gribi pirkt ? Lūdzu...
meklēju Rīgas apkaimē gaišu angāru fotosesijai!
būšu pateicīgs, ja kāds kaut ko ieteiks!
būšu pateicīgs, ja kāds kaut ko ieteiks!
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Varbūt kādam krājumā ir vēl kāds interesants e36 promo?
Šis man šķiet viens no labākajiem. Žēl ka muzonu, kas apakšā nevar dabūt atsevišķi, vienkārši spridzina
Šis man šķiet viens no labākajiem. Žēl ka muzonu, kas apakšā nevar dabūt atsevišķi, vienkārši spridzina
Zinam tavus pienakumusValtersZ rakstīja:Nē man pienākums sauc. Ja nedarīšu naktī murgi rādīsies.
everts rakstīja:Zinam tavus pienakumusValtersZ rakstīja:Nē man pienākums sauc. Ja nedarīšu naktī murgi rādīsies.![]()
![]()
Bla tak aizpisaties jus visi 3s, toc zbal jau esat. nevarat viens otru likt miera? ejat spamot uz kadu citu forumu, tiesam jau besi parskirt jusu tizlas runas,
vai tad nav nekada iespeja tikt vala no sitiem idiotiem?
P.S par izteicieniem bet tiesam jau sak apnikt, un domaju kad ne man vienigajam!
Neraudi susurinAndzaK_LV rakstīja:everts rakstīja:Zinam tavus pienakumusValtersZ rakstīja:Nē man pienākums sauc. Ja nedarīšu naktī murgi rādīsies.![]()
![]()
Bla tak aizpisaties jus visi 3s, toc zbal jau esat. nevarat viens otru likt miera? ejat spamot uz kadu citu forumu, tiesam jau besi parskirt jusu tizlas runas,
vai tad nav nekada iespeja tikt vala no sitiem idiotiem?![]()
P.S par izteicieniem bet tiesam jau sak apnikt, un domaju kad ne man vienigajam!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1218
- 1219
- 1220
- 1221
- 1222
- …
- 2228