Šeit var papļāpāt !!!

Visas slēgtās tēmas u.c., kas vairs nav aktuāls.
Profila bilde
Orkaans
Ziņojumi: 3176
Pievienojies: 14 Mar 2011, 19:52
Braucu ar: BMW E90
Atrašanās vieta: Jelgava
Reputācija: 6

10 Jūl 2012, 09:55

Blakus reputaacijai velvienu kvadraatinju un viss! Kad savaakts pietieksh skaits ar punktiem tad tas noziimeetu ,ka tavs auto ir cieniigs paariet uz jauno prestizho sadalju!
Tagad kjip jaatiecaas uz kluba biedru auto???? Atvainojiet ,bet tur tagad ir taadi eksemplaari uz kuriem tiekties buutu galiigi nepraatiigi! Lai nevienu neapvainotu es konkreetus neuzskaitiishu!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Profila bilde
KLAVINS
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 6347
Pievienojies: 07 Apr 2011, 08:45
Braucu ar: BMW
Atrašanās vieta: Titurga (Baloži)
Reputācija: 4

10 Jūl 2012, 10:00

tas bija domaats par visiem kluba un forumiesa auto netikai par kluba auto
jo piemeeram psiho-arno vins jav nav klubaa bet gan forumaa un vinu noteikti ieliktu koptaako e36 sarakstaa, vismaz man vins ir kaa paraugs uz ko jaaiet
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Profila bilde
Bubulis
Ziņojumi: 863
Pievienojies: 06 Apr 2011, 10:42

10 Jūl 2012, 10:03

Ka ar kutinu var tiekties uz kupeju , sedanu vai kompotu? :lol: Tak liecies mierā, tas ir tikai sadalījums pēc formalitātes... Nekur nav jatiecās... :gigigi:
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Profila bilde
Orkaans

10 Jūl 2012, 10:05

Te vienkaarshi izskaneeja doma ka otra sadalja ir uztaisiita lai jauninjie ienaakot forumaa uzreiz var paskatiities auto uz kuriem jaatiecaas ,citaadi sadaljaa mans e36 ir bardaks un pilns ar shkjuunja auto ;)
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Profila bilde
KLAVINS
E36 Club Latvia

10 Jūl 2012, 10:05

Bubulis rakstīja:Ka ar kutinu var tiekties uz kupeju , sedanu vai kompotu? :lol: Tak liecies mierā, tas ir tikai sadalījums pēc formalitātes... Nekur nav jatiecās... :gigigi:

neiet runa pa kuzaviem bet gan kaa auto ir sakopts piemeram man ir kabris bet es tiecos pec sedana liimenja , iet runa kaa taa masiina ir izlaiziita , buutu psih-arno kompots un taa izlaiziits tad es tiektos peec kompota liimenja
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Profila bilde
Bubulis

10 Jūl 2012, 10:07

Orkaans rakstīja:Te vienkaarshi izskaneeja doma ka otra sadalja ir uztaisiita lai jauninjie ienaakot forumaa uzreiz var paskatiities auto uz kuriem jaatiecaas ,citaadi sadaljaa mans e36 ir bardaks un pilns ar shkjuunja auto ;)
Kurs tādu sūdu ir teicis? :lol:
Profila bilde
Podziņa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 3300
Pievienojies: 13 Mar 2011, 10:16
Braucu ar: savu skaisto e36 :)
Reputācija: 1

10 Jūl 2012, 10:08

Jā, jā, vajag sadalīt tagad visu forumu ne tikai divās daļās par ko visi cepās, bet trijās, ja ? tad būs trīskārš cepiens un aizvainojums :D " Forumiešu e36 " , " Kluba biedru e36 " un " skaistākie lietotāju e36 " Domāju , lai būtu vēl vairāk aizvainotie, tad ideja ir super :super: Bet ja nopietni, lai visus vairāk saliedētu , kāds ir arī mērķis, tad ideja ir galīgi garām... ;)
Beautiful monster

viewtopic.php?f=29&t=641
Profila bilde
Bubulis

10 Jūl 2012, 10:12

Tgd varu braukt uz darbu :lol: , Podziņa + 318 :buča: .
Profila bilde
Orkaans

10 Jūl 2012, 10:20

Podziņa rakstīja:Jā, jā, vajag sadalīt tagad visu forumu ne tikai divās daļās par ko visi cepās, bet trijās, ja ? tad būs trīskārš cepiens un aizvainojums :D " Forumiešu e36 " , " Kluba biedru e36 " un " skaistākie lietotāju e36 " Domāju , lai būtu vēl vairāk aizvainotie, tad ideja ir super :super: Bet ja nopietni, lai visus vairāk saliedētu , kāds ir arī mērķis, tad ideja ir galīgi garām... ;)
Viss kaartiibaa! Tad taisa atpakalj vienu sadalju kaa bija un miers maajaas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Profila bilde
Agris
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2665
Pievienojies: 27 Feb 2011, 22:43
Braucu ar: 325
Reputācija: 14

10 Jūl 2012, 10:28

vot es njebumbum :d man piem pilniigi vienalga kur mans auto stāv un vai kāds to skatās (apskatīs kas gribēs), var likt arī pašplūsmā pie visiem. pilniigi nekādu aizpriedumu nebuutu.. kas labāks tai otrai sadaļai?
Profila bilde
Orkaans

10 Jūl 2012, 10:33

Man ar pilniigi po kur staav mans auto, bet divu sadalju veidoshana ar vienaadiem auto shkjelj tautu!!! Tas tikpat labi tagad vajadzeetu sadaliit krievu tautiibas biedru auto un latvieshu biedru auto :D Ja ir viena sadalja MANS e36 tad vinja ir, un po vai esi klubaa vai neesi ,jo forumaa sheit esi taads pats kaa visi ;)
Profila bilde
Podziņa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 3300
Pievienojies: 13 Mar 2011, 10:16
Braucu ar: savu skaisto e36 :)
Reputācija: 1

10 Jūl 2012, 10:49

Man arī vienalga kurā sadaļā stāv mans topik ;) Galveneis , lai netiek izdzēsts :giggle:
Beautiful monster

viewtopic.php?f=29&t=641
Profila bilde
KLAVINS
E36 Club Latvia

10 Jūl 2012, 11:05

es tik nesaprotu kapeec mums ir taadas probleemas ,bet citos forumos ar to viss ir kaartiibaa un neviens neko neciikst
Labas cenas.
Profila bilde
kopitar
Ziņojumi: 424
Pievienojies: 07 Nov 2011, 14:58
Braucu ar: ZiliBaltoLimuzīnu
Atrašanās vieta: RīgāCity

10 Jūl 2012, 11:21

Heh šodien jauzzin 12 klases eksāmenu rezultāti .. :hahaha: redzes vai ir normali nemacoties limeni :D
Nakosh gad tik paliek kvalivikacijas examens ,ceru ka tikshu lidz vinam :D
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 9805
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:05
Braucu ar: E36 2.8i Coupe
Reputācija: 117

10 Jūl 2012, 11:33

Orkaans rakstīja:Man ar pilniigi po kur staav mans auto, bet divu sadalju veidoshana ar vienaadiem auto shkjelj tautu!!! Tas tikpat labi tagad vajadzeetu sadaliit krievu tautiibas biedru auto un latvieshu biedru auto :D Ja ir viena sadalja MANS e36 tad vinja ir, un po vai esi klubaa vai neesi ,jo forumaa sheit esi taads pats kaa visi ;)
Drīzumā būs arī sadaļa "Kluba biedri", kur būs apraksts par pašu biedru, foto u.t.t. Tad mums būs jādomā par visu forumiešu portfolio? :rolleyes:
Cilvēki, kas ir klubā, regulāri piedalās sapulcēs, diskusijās par to, kā attīstīt forumu, klubu, meklē veidus, kā lai būtu labāk jums - foruma biedriem, mums kluba biedriem. Neiet tikai runa par reklamēšanu, popularizēšanu, protams, foruma biedri tamā arī lielu aktivitāti, daļu ņem. Piemēram, auto klubu sporta spēles - nav klubs, nevaram pārstāvēt, tā kā ir klubs, pārstāvēsim, parādīsim, ka esam cienīgi, un ne tikai pareklamēsim, bet saliedēsimies ar citiem auto klubiem.

Ko es gribēju pateikt - Klubs ir ļoti svarīga foruma sasatāvdaļa, tāpēc tiek atdalīts, lai cilvēki varētu, nemeklējot pa 20 lapām, atrast kluba biedru auto, apskatīt tos, paslavēt, pakritizēt, un vispār - iepazīt kluba biedru auto. Nav un nebūs nekad kritērijs - jābūt perfektam e36, lai pieņemtu klubā. Kāds ir pagaidām mans e36? :lol: Bet ar laiku tas cerams taps labāks.

Par to 2 sadaļu izveidošanu vēl apspriedīsimies, bet tiešām nesaprotu, par ko tur cepiens, kāpēc šķeļ 2 daļās? Kāds nevar ierakstīt tur postu? Viss ir atļauts, vnk. atdalīts, lai būtu mazliet labāka kārtība.

Es pat aizmirsu pašu galveno, ko gribēju teikt :lol:
Profila bilde
Orkaans

10 Jūl 2012, 11:42

Dariet ,kaa ziniet ,ka nesanaak kaa laifa klubam! Visu laiku bija tik aiznjemti ar savaam kluba dariishanaam un amatu daliishanaam un kluba izcelshanu uz paareejaa foona ,kameer paareejiem tas saaka palikt neinteresanti ,rezultaataa domaaju ,ka nav jaastaasta cik taalu tas klubs ir ticis ;) varbuut vajag par to mazliet aizdomaaties????
Profila bilde
Ruu
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 4667
Pievienojies: 23 Feb 2011, 18:55
Atrašanās vieta: Cēsis

10 Jūl 2012, 11:48

Ne jau tikai klubā ir vaina.. Cik daudz auto klubi ir Latvijā un darbojās tīri ok. E30.lv klubs, bet par to gan tur sanāk mazāk dzirdēt, zinu tik ka tāds ir. Visādi Celicas un Hondas un Japcāri un vēl sazin kas.
Profila bilde
Orkaans

10 Jūl 2012, 11:53

Nesaku ,ka klubs ir slikti! Tas protams ir :super: Mana doma, ka shii lapa saakotneeji tika veidota e36 lietotaajiem ,neviss kaa kluba maajas lapa ;) Nu kautkaa taa :lol: Un vispaar, man apnika rakstiit :hahaha:
Profila bilde
Ruu
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 4667
Pievienojies: 23 Feb 2011, 18:55
Atrašanās vieta: Cēsis

10 Jūl 2012, 11:59

Šī arī nav kluba mājas lapa. Šis ir e36.lv Vienkārši Klubs tā teikt "aizņemās" pāris sadaļas no foruma. :lol:
Profila bilde
Orkaans

10 Jūl 2012, 12:05

Man kaa ikdienas lietotaajam ,tas no malas saak izskatiities nedaudz savaadaak ;)