Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1220
- 1221
- 1222
- 1223
- 1224
- …
- 2228
- chevron_right
Nu noputu putekļus. Ieziedu ar feiriku un velreiz ar ķarčeru visu nomazgaju.blondaaa rakstīja:Ai ar teviHazard rakstīja:Nu tad ko mīz? ņem feiriku un mazgā.blondaaa rakstīja:Nekas pliks tur nekarājas![]()
Domāju moš kāds dalīsies pieredzē un ko lādzīgu ieteiks a tu te ar saviem feirikiem.
Es ar dalos ar pieredzi.
nekas labaks kas ataukotu motortelpu veel nav izdomaats! Feiriits rulle.blondaaa rakstīja:Ai ar teviHazard rakstīja:Nu tad ko mīz? ņem feiriku un mazgā.blondaaa rakstīja:Nekas pliks tur nekarājas![]()
Domāju moš kāds dalīsies pieredzē un ko lādzīgu ieteiks a tu te ar saviem feirikiem.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Varbūt kāds var man šodien vai rīt nissanam aizmetināt vienu caurumu grīdā/slieknī? Mans meistars baigi aizņemts, a vajag steidzami.
PM
PM
crapworks
Rumbulā vēl kautkas brīvdienās notiek pēc tā kreša?
Kāds neizīrē divistabu dzīvokli purvciemā vai tā tuvumā!? 
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
SAVAGES CREW
galviņu saspiedis viņšPleskovskii rakstīja:https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... kfipi.html
kāds vietējais gagarins?![]()
Da tur viss normāli tā tak Ogre, Ogres trikotāžas fabrikas aromāta sekasPleskovskii rakstīja:https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... kfipi.html
JānisK-[JK] rakstīja:Da tur viss normāli tā tak Ogre, Ogres trikotāžas fabrikas aromāta sekasPleskovskii rakstīja:https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... kfipi.html
hz kā to nosaukt, bet es domāju tālu no patiesības neesi
es labprāt dzirdētu no paša īpašnieka sīkāk, kas tur ir 13k vērts
SAVAGES CREW
Vienkārši tāda summa ir kaut kur vajadzīga 
kapec m52b20 un m50b20tu ir tikai 2 galvenie releji? cik saprotu galvenais dme un degvielas suknja...kur tad paliek zondes apsildes relejs?
Kā tur īsti ir ar dienas gaitas lukturiem :suda diodes: , ko skatē saka, ja tādi iebāzti auto, kuram tādi nekad nav nākuši? Jeb viss pohuj, ja tik E marķējums?
Vai ir kādi speciāli noteikumi, kā viņss pieslēgtas?
Ķīniešus labāk nelikt. Ārpus pilsētas viņus neredz. Nēnu ja gribi lai kāds ieliek purns purnā vai redzēt kā priekšā avārijas tad jau liec un brauc vesals.
Skate neko nesaka, tikai jabut atseviski savilktam ar 2 sledziem, 1 lai plusu atslegtu, 2 lai masu atslegtu.Rob rakstīja:Kā tur īsti ir ar dienas gaitas lukturiem :suda diodes: , ko skatē saka, ja tādi iebāzti auto, kuram tādi nekad nav nākuši? Jeb viss pohuj, ja tik E marķējums?
Done!
Pēdējais labojis ValtersZ - 25 Jūn 2015, 20:39, kopā labots 1 reizi.
Tātad, jābūt tomēr atsevišķiem slēdžiem, ko skatē skatās?everts rakstīja:Skate neko nesaka, tikai jabut atseviski savilktam ar 2 sledziem, 1 lai plusu atslegtu, 2 lai masu atslegtu.Rob rakstīja:Kā tur īsti ir ar dienas gaitas lukturiem :suda diodes: , ko skatē saka, ja tādi iebāzti auto, kuram tādi nekad nav nākuši? Jeb viss pohuj, ja tik E marķējums?
Ir tā, ka nav man miglu, pravotku vilkt negribas, miglu vietā smuki varētu ielikt dienas gaitas lukturus ( te varu kļūdīties, jo neesmu skatījies, kur viņiem jāatrodās )m , var jau ielikt kaut ko un kaut kā, bet labāk to izdarīt kā vajag, lai ik reizi pirms skates nav jāravē nost.
Ok, es saprotu, ka slēdzi vajag pozitīvajam vadam, bet nah masai? Un ko viņi teiks, ja pieslēgtu gabarītiem?
Huļi nedirst, ja var dirst.ValtersZ rakstīja:Ķīniešus labāk nelikt. Ārpus pilsētas viņus neredz. Nēnu ja gribi lai kāds ieliek purns purnā vai redzēt kā priekšā avārijas tad jau liec un brauc vesals.
Man ir tādas ķīniešu diodes, no kurām Tu pēc minūtes skatīšanās tiešām neko neredzētu. Līdz ar to, rodas jautājums par likuma pantu, kur jāliek, kā var likt, cik spožas var būt. Jo laikam jau neviens nebūs laimīgs, ja ielikšu 1600lumen.
Ok, ir man visa informācija.
http://likumi.lv/doc.php?id=88101
Tikai tur neatradu par stiprumu, bet kaut kur citur atradu, ka nevarot būt vairāk par 800 kelviniem, neatradu gan par slēdžiem un masām, likums cik var saprast, nosaka, ka jāieslēdzas kopā ar gabarītiem, un drīgstot degt atsevišķi, wtf, divdomīgie birokrātiskie mēsli, dat nahuj nevar uzrakstīt, vai man vajag vai nevajag atsevišķu štekeri.
Pēdējais labojis Rob - 17 Jūn 2015, 22:35, kopā labots 1 reizi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1220
- 1221
- 1222
- 1223
- 1224
- …
- 2228