Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1221
- 1222
- 1223
- 1224
- 1225
- …
- 2228
- chevron_right
Man tas pats jautājums... Sākumā padomāju, ka manam kāds pravotku apgraizījis.poweredbygirts rakstīja:kapec m52b20 un m50b20tu ir tikai 2 galvenie releji? cik saprotu galvenais dme un degvielas suknja...kur tad paliek zondes apsildes relejs?
the same ir tikai 2 releji, m52 97 gada
tikko slēdzot ciet mašīnu parādījās gļuks. slēdzu caur atslēgu durvīs. aizslēdzu ciet un uzreiz durvis pašas atslēdzas vaļā.
pieturot atslēgu ilgāk durvis aizslēdzas, bet pasažiera durvis paliek vaļā. ir kaut kāda signalizācija ar kuru varu tikai atslēgt auto un uz aizslēgšanu auto nereaģē
kur meklēt vainu vai pie kā griezties?
pieturot atslēgu ilgāk durvis aizslēdzas, bet pasažiera durvis paliek vaļā. ir kaut kāda signalizācija ar kuru varu tikai atslēgt auto un uz aizslēgšanu auto nereaģē
Cilvēki šodien ir nepateicīgi maitas. Kādēļ? 
Kadi 5 auto paldies nepateica ka palaidu + pārītis jauniešu-alkoholiķu tā vietā lai pateiktu paldies, ka es šos uz čakenes nenotriecu, izdomāja man vēl fingeru parādīt. Gandrīz vai žēl palika, ka bremzes labas.
nu labi, nē. Tad tur butu policija jāsauc un jāpierāda, ka braucu atļautajā utt. Bet anyway, stulbi. Nepateicīgie cukas 
Kadi 5 auto paldies nepateica ka palaidu + pārītis jauniešu-alkoholiķu tā vietā lai pateiktu paldies, ka es šos uz čakenes nenotriecu, izdomāja man vēl fingeru parādīt. Gandrīz vai žēl palika, ka bremzes labas.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Kas notiek ja Tu aizslēdz, vinas atslēdzas, un tad aizslēdz vēlreiz? Man šitais joks ir ar sigeni, tautā saka, ka viens no tiem durvju dacikiem ir beigts.K.F. rakstīja:tikko slēdzot ciet mašīnu parādījās gļuks. slēdzu caur atslēgu durvīs. aizslēdzu ciet un uzreiz durvis pašas atslēdzas vaļā.
visu laiku aizslēdzot durvis tās uzreiz atslēdzas vaļā.var aizslēgt tikai pieturot atslēgu un tad pasažiera durvis paliek vaļā.Kikaps rakstīja:Kas notiek ja Tu aizslēdz, vinas atslēdzas, un tad aizslēdz vēlreiz? Man šitais joks ir ar sigeni, tautā saka, ka viens no tiem durvju dacikiem ir beigts.K.F. rakstīja:tikko slēdzot ciet mašīnu parādījās gļuks. slēdzu caur atslēgu durvīs. aizslēdzu ciet un uzreiz durvis pašas atslēdzas vaļā.
par durvju dačiku varētu būt taisnība, jo logs nepaceļas uz augšu, kad aiztaisa durvis (kupeja)
Nevajag iespringtKikaps rakstīja:Cilvēki šodien ir nepateicīgi maitas. Kādēļ?
Kadi 5 auto paldies nepateica ka palaidu
Arī var but. Bet, teiksim, 2 joslas no kurām 1. Pec 150m ir bloķēta. Kkāda polo miskaste nostājas blakus, saku braukt pirmais (ne-sliktā-veidā, vienkārši atrak sapratu ka luksofors pārslēdzas), nepārāk velkot, bet tā, lai aiz manis ir vieta, sis sāk pilnā hodā vilkt, tā, ka Volkswagen rūpnīcā lūgšana jāskaita un skursteņu dūmi paliek melnāki, bet visiem skaidrs, ka ja es tā turpināšu paātrināties, viņš ieskries barjerās, lidz ar to es atmetos, šis pēdējiem spēkiem izpirž man priekšā, piedirš man visus iespējamos skābekļa filtrus un aizbrauc. Un nav tā, ka nevar dzirdēt ka es atmetos (diy straight pipekars rakstīja:Nevajag iespringtKikaps rakstīja:Cilvēki šodien ir nepateicīgi maitas. Kādēļ?
Kadi 5 auto paldies nepateica ka palaidutur kur tā palaišana ir pasšaprotama nevienmēr cilvēki pateiks paldies. 'Jānis no Rīgas' sacija ka paldiesiņus (uzmet ar avareikām) rāda tikai pāķi.
Noņem bardačoku un pačeko, kas notiek centralkas sistemai, tur, kur visi komforta bloki utt..nesen bija tāda situācija, ka ar centralku nevarēju aizslēgt durvis, izrādās, ka no centralkas bloka daži vadi atvienojās, pieliku atpakaļ un viss aizgāja.K.F. rakstīja:visu laiku aizslēdzot durvis tās uzreiz atslēdzas vaļā.var aizslēgt tikai pieturot atslēgu un tad pasažiera durvis paliek vaļā.Kikaps rakstīja:Kas notiek ja Tu aizslēdz, vinas atslēdzas, un tad aizslēdz vēlreiz? Man šitais joks ir ar sigeni, tautā saka, ka viens no tiem durvju dacikiem ir beigts.K.F. rakstīja:tikko slēdzot ciet mašīnu parādījās gļuks. slēdzu caur atslēgu durvīs. aizslēdzu ciet un uzreiz durvis pašas atslēdzas vaļā.
par durvju dačiku varētu būt taisnība, jo logs nepaceļas uz augšu, kad aiztaisa durvis (kupeja)
Problemas ir nejau auto marka vai modeli, bet blive starp sturi um sedekli, ja ir cirvis tad jas ka debils ar dajebko.Kikaps rakstīja:Arī var but. Bet, teiksim, 2 joslas no kurām 1. Pec 150m ir bloķēta. Kkāda polo miskaste nostājas blakus, saku braukt pirmais (ne-sliktā-veidā, vienkārši atrak sapratu ka luksofors pārslēdzas), nepārāk velkot, bet tā, lai aiz manis ir vieta, sis sāk pilnā hodā vilkt, tā, ka Volkswagen rūpnīcā lūgšana jāskaita un skursteņu dūmi paliek melnāki, bet visiem skaidrs, ka ja es tā turpināšu paātrināties, viņš ieskries barjerās, lidz ar to es atmetos, šis pēdējiem spēkiem izpirž man priekšā, piedirš man visus iespējamos skābekļa filtrus un aizbrauc. Un nav tā, ka nevar dzirdēt ka es atmetos (diy straight pipekars rakstīja:Nevajag iespringtKikaps rakstīja:Cilvēki šodien ir nepateicīgi maitas. Kādēļ?
Kadi 5 auto paldies nepateica ka palaidutur kur tā palaišana ir pasšaprotama nevienmēr cilvēki pateiks paldies. 'Jānis no Rīgas' sacija ka paldiesiņus (uzmet ar avareikām) rāda tikai pāķi.
) Nu bļin, es laikam tomer pārāk piezemēts uz ceļa
vajadzētu vairāk uzvesties kā e36 cienīgs vadītājs.
Done!
Pēdējais labojis ValtersZ - 25 Jūn 2015, 20:38, kopā labots 1 reizi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Nu, nezinu, nezinu... Mans novērojums - BMW palaidīs 90% gadījumu, Kamēr Passāts - tikai 10%...everts rakstīja: Problemas ir nejau auto marka vai modeli, bet blive starp sturi um sedekli, ja ir cirvis tad jas ka debils ar dajebko.
Done!
Pēdējais labojis ValtersZ - 25 Jūn 2015, 20:38, kopā labots 2 reizes.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Tieši tā, arī es, ja bembuks gaida, palaižu. Pārējos pēc garstāvokļa.ValtersZ rakstīja:Jā tā pat kā Mersis Mersi gandrīz vienmēr ,kamēr Honda ieslēgs vteck un paliksi cerībā gaidot.
marux rakstīja:Nu, nezinu, nezinu... Mans novērojums - BMW palaidīs 90% gadījumu, Kamēr Passāts - tikai 10%...everts rakstīja: Problemas ir nejau auto marka vai modeli, bet blive starp sturi um sedekli, ja ir cirvis tad jas ka debils ar dajebko.
Tapēc, ka lielākā daļa pasūdistu ir piderasi.
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Pasūdistus uzskatu par vieniem no bīstamākajiem pilotiem uz ielām. Brauc kā lohi, nevienu nelaiž un spē izpildīt neparedzamu sūdu. Ja vēl pasūdam pie stūres pensis, tad vsp lupatā...
Ne tikai pasūdisti bet arī daudzi volvisti ir šitādi, brauc neskatoties, viss pohuj
+318Rob rakstīja:Tieši tā, arī es, ja bembuks gaida, palaižu. Pārējos pēc garstāvokļa.ValtersZ rakstīja:Jā tā pat kā Mersis Mersi gandrīz vienmēr ,kamēr Honda ieslēgs vteck un paliksi cerībā gaidot.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Personīgi kaitina tie džipu vadītāju kuri mūžīgi runā pa telefonu un pie luksofora pabrauc visai rindai garām un piestājas priekšā, citam pat jauzpīpina, lai uzsāktu kustību pie zaļā. 
Un par palaišanām, ievēroju rāvējslēdzēja principu.
Un par palaišanām, ievēroju rāvējslēdzēja principu.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Volvo un Saab ir atsevišķa kategorija, ar kuriem mīl braukt visādi paštaisnie muļķi. Met pa nažiem līdzko iedegas dzeltenais un citi sviesti. Šīs ir 2 vienīgās markas, kuras ir gandrīz apskādējušas manus auto. Neviens BMW vadītājs manas pieredzes laikā nav izpildījis tādus murgus kā Volvo šoferi...Lācis rakstīja:Ne tikai pasūdisti bet arī daudzi volvisti ir šitādi, brauc neskatoties, viss pohuj
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1221
- 1222
- 1223
- 1224
- 1225
- …
- 2228