Šeit var papļāpāt !!!

Visas slēgtās tēmas u.c., kas vairs nav aktuāls.
Profila bilde
Nixon
Ziņojumi: 5884
Pievienojies: 13 Dec 2011, 20:59
Braucu ar: BECAUSE RACECAR
Atrašanās vieta: Valmiera, Mazsalaca
Reputācija: 22

17 Jūn 2015, 22:34

poweredbygirts rakstīja:kapec m52b20 un m50b20tu ir tikai 2 galvenie releji? cik saprotu galvenais dme un degvielas suknja...kur tad paliek zondes apsildes relejs?
Man tas pats jautājums... Sākumā padomāju, ka manam kāds pravotku apgraizījis. :lol:
Attēls
kasiks
DIY pavēlnieks
Ziņojumi: 1979
Pievienojies: 19 Sep 2011, 21:46
Reputācija: 10

17 Jūn 2015, 22:43

the same ir tikai 2 releji, m52 97 gada
Profila bilde
K.F.
Ziņojumi: 583
Pievienojies: 24 Feb 2015, 19:40
Braucu ar: Opeli
Atrašanās vieta: Rīga/Ādaži/Kadaga
Reputācija: 1

17 Jūn 2015, 22:43

tikko slēdzot ciet mašīnu parādījās gļuks. slēdzu caur atslēgu durvīs. aizslēdzu ciet un uzreiz durvis pašas atslēdzas vaļā.
pieturot atslēgu ilgāk durvis aizslēdzas, bet pasažiera durvis paliek vaļā. ir kaut kāda signalizācija ar kuru varu tikai atslēgt auto un uz aizslēgšanu auto nereaģē
kur meklēt vainu vai pie kā griezties?
Profila bilde
Kikaps
Ziņojumi: 1899
Pievienojies: 19 Feb 2014, 00:46
Braucu ar: īsu div-bļ*-astoņ'
Atrašanās vieta: Galvaspilsētas
Reputācija: 5

17 Jūn 2015, 22:47

Cilvēki šodien ir nepateicīgi maitas. Kādēļ? :D

Kadi 5 auto paldies nepateica ka palaidu + pārītis jauniešu-alkoholiķu tā vietā lai pateiktu paldies, ka es šos uz čakenes nenotriecu, izdomāja man vēl fingeru parādīt. Gandrīz vai žēl palika, ka bremzes labas. :lol: nu labi, nē. Tad tur butu policija jāsauc un jāpierāda, ka braucu atļautajā utt. Bet anyway, stulbi. Nepateicīgie cukas :D
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?

It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Profila bilde
Kikaps

17 Jūn 2015, 22:49

K.F. rakstīja:tikko slēdzot ciet mašīnu parādījās gļuks. slēdzu caur atslēgu durvīs. aizslēdzu ciet un uzreiz durvis pašas atslēdzas vaļā.
pieturot atslēgu ilgāk durvis aizslēdzas, bet pasažiera durvis paliek vaļā. ir kaut kāda signalizācija ar kuru varu tikai atslēgt auto un uz aizslēgšanu auto nereaģē
Kas notiek ja Tu aizslēdz, vinas atslēdzas, un tad aizslēdz vēlreiz? Man šitais joks ir ar sigeni, tautā saka, ka viens no tiem durvju dacikiem ir beigts.

Profila bilde
K.F.
Ziņojumi: 583
Pievienojies: 24 Feb 2015, 19:40
Braucu ar: Opeli
Atrašanās vieta: Rīga/Ādaži/Kadaga
Reputācija: 1

17 Jūn 2015, 23:04

Kikaps rakstīja:
K.F. rakstīja:tikko slēdzot ciet mašīnu parādījās gļuks. slēdzu caur atslēgu durvīs. aizslēdzu ciet un uzreiz durvis pašas atslēdzas vaļā.
Kas notiek ja Tu aizslēdz, vinas atslēdzas, un tad aizslēdz vēlreiz? Man šitais joks ir ar sigeni, tautā saka, ka viens no tiem durvju dacikiem ir beigts.
visu laiku aizslēdzot durvis tās uzreiz atslēdzas vaļā.var aizslēgt tikai pieturot atslēgu un tad pasažiera durvis paliek vaļā.
par durvju dačiku varētu būt taisnība, jo logs nepaceļas uz augšu, kad aiztaisa durvis (kupeja)
Profila bilde
kars
Ziņojumi: 3424
Pievienojies: 10 Apr 2011, 23:11
Braucu ar: 328
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 16

17 Jūn 2015, 23:29

Kikaps rakstīja:Cilvēki šodien ir nepateicīgi maitas. Kādēļ? :D

Kadi 5 auto paldies nepateica ka palaidu
Nevajag iespringt :rolleyes: tur kur tā palaišana ir pasšaprotama nevienmēr cilvēki pateiks paldies. 'Jānis no Rīgas' sacija ka paldiesiņus (uzmet ar avareikām) rāda tikai pāķi. :lol:
Profila bilde
Kikaps

17 Jūn 2015, 23:57

kars rakstīja:

Nevajag iespringt :rolleyes: tur kur tā palaišana ir pasšaprotama nevienmēr cilvēki pateiks paldies. 'Jānis no Rīgas' sacija ka paldiesiņus (uzmet ar avareikām) rāda tikai pāķi. :lol:
Arī var but. Bet, teiksim, 2 joslas no kurām 1. Pec 150m ir bloķēta. Kkāda polo miskaste nostājas blakus, saku braukt pirmais (ne-sliktā-veidā, vienkārši atrak sapratu ka luksofors pārslēdzas), nepārāk velkot, bet tā, lai aiz manis ir vieta, sis sāk pilnā hodā vilkt, tā, ka Volkswagen rūpnīcā lūgšana jāskaita un skursteņu dūmi paliek melnāki, bet visiem skaidrs, ka ja es tā turpināšu paātrināties, viņš ieskries barjerās, lidz ar to es atmetos, šis pēdējiem spēkiem izpirž man priekšā, piedirš man visus iespējamos skābekļa filtrus un aizbrauc. Un nav tā, ka nevar dzirdēt ka es atmetos (diy straight pipe :lol: ) Nu bļin, es laikam tomer pārāk piezemēts uz ceļa :D vajadzētu vairāk uzvesties kā e36 cienīgs vadītājs.

Profila bilde
byrbyr
Ziņojumi: 1683
Pievienojies: 10 Apr 2013, 13:55
Braucu ar: GO1633

18 Jūn 2015, 02:45

K.F. rakstīja:
Kikaps rakstīja:
visu laiku aizslēdzot durvis tās uzreiz atslēdzas vaļā.var aizslēgt tikai pieturot atslēgu un tad pasažiera durvis paliek vaļā.
par durvju dačiku varētu būt taisnība, jo logs nepaceļas uz augšu, kad aiztaisa durvis (kupeja)
Noņem bardačoku un pačeko, kas notiek centralkas sistemai, tur, kur visi komforta bloki utt..nesen bija tāda situācija, ka ar centralku nevarēju aizslēgt durvis, izrādās, ka no centralkas bloka daži vadi atvienojās, pieliku atpakaļ un viss aizgāja.
Profila bilde
everts
Ziņojumi: 379
Pievienojies: 02 Apr 2014, 20:42
Braucu ar: 215 HP
Atrašanās vieta: Kandava

18 Jūn 2015, 07:36

Kikaps rakstīja:
kars rakstīja:

Arī var but. Bet, teiksim, 2 joslas no kurām 1. Pec 150m ir bloķēta. Kkāda polo miskaste nostājas blakus, saku braukt pirmais (ne-sliktā-veidā, vienkārši atrak sapratu ka luksofors pārslēdzas), nepārāk velkot, bet tā, lai aiz manis ir vieta, sis sāk pilnā hodā vilkt, tā, ka Volkswagen rūpnīcā lūgšana jāskaita un skursteņu dūmi paliek melnāki, bet visiem skaidrs, ka ja es tā turpināšu paātrināties, viņš ieskries barjerās, lidz ar to es atmetos, šis pēdējiem spēkiem izpirž man priekšā, piedirš man visus iespējamos skābekļa filtrus un aizbrauc. Un nav tā, ka nevar dzirdēt ka es atmetos (diy straight pipe :lol: ) Nu bļin, es laikam tomer pārāk piezemēts uz ceļa :D vajadzētu vairāk uzvesties kā e36 cienīgs vadītājs.
Problemas ir nejau auto marka vai modeli, bet blive starp sturi um sedekli, ja ir cirvis tad jas ka debils ar dajebko.
Profila bilde
ValtersZ
Ziņojumi: 4697
Pievienojies: 15 Jūn 2011, 12:18
Braucu ar: Skaties pats.
Atrašanās vieta: Oslo
Reputācija: 3

18 Jūn 2015, 07:53

Done!
Pēdējais labojis ValtersZ - 25 Jūn 2015, 20:38, kopā labots 1 reizi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Profila bilde
marux
Ziņojumi: 3441
Pievienojies: 27 Feb 2011, 19:47
Braucu ar: slaidu francūzi
Atrašanās vieta: LV
Reputācija: 8

18 Jūn 2015, 08:06

everts rakstīja: Problemas ir nejau auto marka vai modeli, bet blive starp sturi um sedekli, ja ir cirvis tad jas ka debils ar dajebko.
Nu, nezinu, nezinu... Mans novērojums - BMW palaidīs 90% gadījumu, Kamēr Passāts - tikai 10%...
Profila bilde
ValtersZ
Ziņojumi: 4697
Pievienojies: 15 Jūn 2011, 12:18
Braucu ar: Skaties pats.
Atrašanās vieta: Oslo

18 Jūn 2015, 08:27

Done!
Pēdējais labojis ValtersZ - 25 Jūn 2015, 20:38, kopā labots 2 reizes.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Profila bilde
Rob
Ziņojumi: 2474
Pievienojies: 14 Aug 2012, 01:25
Braucu ar: Orientblau Touring
Atrašanās vieta: Ogre-Madona-Cesvaine
Reputācija: 6

18 Jūn 2015, 09:28

ValtersZ rakstīja:Jā tā pat kā Mersis Mersi gandrīz vienmēr ,kamēr Honda ieslēgs vteck un paliksi cerībā gaidot.
Tieši tā, arī es, ja bembuks gaida, palaižu. Pārējos pēc garstāvokļa.
Profila bilde
LitrsALus
Ziņojumi: 313
Pievienojies: 04 Apr 2012, 18:49
Braucu ar: Sierra
Atrašanās vieta: Cēsis

18 Jūn 2015, 10:39

marux rakstīja:
everts rakstīja: Problemas ir nejau auto marka vai modeli, bet blive starp sturi um sedekli, ja ir cirvis tad jas ka debils ar dajebko.
Nu, nezinu, nezinu... Mans novērojums - BMW palaidīs 90% gadījumu, Kamēr Passāts - tikai 10%...

Tapēc, ka lielākā daļa pasūdistu ir piderasi.
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Profila bilde
barons
Ziņojumi: 559
Pievienojies: 11 Mai 2013, 16:57
Braucu ar: Big Bang Chevy
Atrašanās vieta: pludmalē ar kokteili rokā

18 Jūn 2015, 10:51

Pasūdistus uzskatu par vieniem no bīstamākajiem pilotiem uz ielām. Brauc kā lohi, nevienu nelaiž un spē izpildīt neparedzamu sūdu. Ja vēl pasūdam pie stūres pensis, tad vsp lupatā...
Profila bilde
Lācis
Ziņojumi: 1810
Pievienojies: 31 Jūl 2013, 07:16
Braucu ar: m54b25
Atrašanās vieta: Limbaži, Rīga

18 Jūn 2015, 11:33

Ne tikai pasūdisti bet arī daudzi volvisti ir šitādi, brauc neskatoties, viss pohuj
Profila bilde
maartyd
Ziņojumi: 2354
Pievienojies: 20 Sep 2014, 00:59
Braucu ar: semaku un kabri
Atrašanās vieta: Berģi

18 Jūn 2015, 11:55

Rob rakstīja:
ValtersZ rakstīja:Jā tā pat kā Mersis Mersi gandrīz vienmēr ,kamēr Honda ieslēgs vteck un paliksi cerībā gaidot.
Tieši tā, arī es, ja bembuks gaida, palaižu. Pārējos pēc garstāvokļa.
+318 :super: daru tieši tāpat :hahaha:
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv

Moderi un admini - varat nedzēst parakstu. :super:
Profila bilde
Jānis.P
Ziņojumi: 1745
Pievienojies: 04 Mai 2012, 15:49
Braucu ar: 2.3 turbo
Atrašanās vieta: Dyno
Reputācija: 8

18 Jūn 2015, 11:56

Personīgi kaitina tie džipu vadītāju kuri mūžīgi runā pa telefonu un pie luksofora pabrauc visai rindai garām un piestājas priekšā, citam pat jauzpīpina, lai uzsāktu kustību pie zaļā. :idiots:

Un par palaišanām, ievēroju rāvējslēdzēja principu.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Profila bilde
barons
Ziņojumi: 559
Pievienojies: 11 Mai 2013, 16:57
Braucu ar: Big Bang Chevy
Atrašanās vieta: pludmalē ar kokteili rokā

18 Jūn 2015, 12:03

Lācis rakstīja:Ne tikai pasūdisti bet arī daudzi volvisti ir šitādi, brauc neskatoties, viss pohuj
Volvo un Saab ir atsevišķa kategorija, ar kuriem mīl braukt visādi paštaisnie muļķi. Met pa nažiem līdzko iedegas dzeltenais un citi sviesti. Šīs ir 2 vienīgās markas, kuras ir gandrīz apskādējušas manus auto. Neviens BMW vadītājs manas pieredzes laikā nav izpildījis tādus murgus kā Volvo šoferi...