Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1223
- 1224
- 1225
- 1226
- 1227
- …
- 2228
- chevron_right
Armando rakstīja:es braucu ar saabu (sievas auto) tad ari es neesmu normals?
Armando, ja pareizi atceros, Tu tak sievai uzdāvināji kabri! Kur tad tas palicis?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Beautiful Mechanical Wonder
Wtf? Kas notika ar to kabri? Armando papriecāties sagribēja.
A kapec vinjam nav izshavushies tie shock absorberi jumtam??
ar kompatu pa brugji
jaa, bija gan tada lieta.Laurix rakstīja:Armando rakstīja:es braucu ar saabu (sievas auto) tad ari es neesmu normals?
Armando, ja pareizi atceros, Tu tak sievai uzdāvināji kabri! Kur tad tas palicis?
diemzel vinjai tik loti nepatika, kaa man likaas. sakumaa bija forsi, bet tad palika pa atru, par edeligu, sture pa cietu, auto pa ciets utt
sieva jau man pectam teica, tu jau sev uzdavinaji to kabrio.
...
Armando rakstīja:jaa, bija gan tada lieta.Laurix rakstīja:Armando rakstīja:es braucu ar saabu (sievas auto) tad ari es neesmu normals?
diemzel vinjai tik loti nepatika, kaa man likaas. sakumaa bija forsi, bet tad palika pa atru, par edeligu, sture pa cietu, auto pa ciets utt![]()
bija japardod. ari dzive nedaudz iegrozijas citas sliedes tajaa laikaa taka sanaca kaa sanaca
![]()
sieva jau man pectam teica, tu jau sev uzdavinaji to kabrio.taisniba jau vinai bija
![]()
Un tāpat aizgāja projektam zem pārsega!
Hvz, kas tas par kabri Rob bildē, bet Armando bija zils.. Un tie absorberi nav izšāvušies, jo, varbūt, tādu nemaz tam nav!cipruss18 rakstīja:A kapec vinjam nav izshavushies tie shock absorberi jumtam??
Kas tie vispār par shock absorberiem, kam būtu jāizšaujas? 
Ja liek uz jumta,vinjam aiz aizmugureja kresla galvasbalstiem ir divi shoch absorber,kuri izshaujas pie sitiena no saniem utt
ar kompatu pa brugji
Agnis rakstīja:tas vai būs blondīnei cayenne vai tikai touaregs ir atkarīgs no tā cik dziļi var paņemtJānis.P rakstīja:Cayennai pietrūka naudiņas.![]()
savukārt tām kurām ir tikai rav4 vai tamlīdzīgs, paši saprotat, ka īpašu dotību īsti nav![]()
Šis komentārs uzreiz sauc atmiņā vienu klipu.
Viss nāk ar laiku, nevar gribēt visu uzreiz.
Motors m50b25 bezvanos ar 2.0 galvu
galva ir no 2.0 vanosa m50. iepludnieks no 2.0 gaisa masas meritajs ari no 2.0 kompis 402
Cik labs vai slikts ir tads salikums?!
galva ir no 2.0 vanosa m50. iepludnieks no 2.0 gaisa masas meritajs ari no 2.0 kompis 402
Pēdējais labojis rus90 - 18 Jūn 2015, 21:42, kopā labots 1 reizi.
rus90 rakstīja:Motors m50b25 bezvanos ar 2.0 galvu
šeit tieši viens tāds top, paprasi tur.
viewtopic.php?f=18&t=3552&start=220
- ikey07
Tātad man ir problēmas ar šofera el loga mehānismu, veco salocīja kad taisīju ciet logu un tāpēc nopirku jaunu, ieliku bet kaut kā negrib kārtīgi vērties ciet, tā itkā bremzētu nedaudz kad uz augšu laiž un tā bremzēšana ir pie spoguliša, es pārbaudīju visu lai ir gumijās bet tāpat kas nav kā vajaga, bet kad nebiju ielicis logu pie mehānisma, tad likās ka logs staigāja brīvi un nekas nebremzēja, vai tiešām vainīgs būs jaunais mehānisms(tājau speciāli ņēmu jaunu nevis lietotu lai nebūtu nekas izjāts!)
varbūt stikla nav tajās sānu gumijās durvīs?
Atradu variantu prieks Fotoradariem , sen zinaju , ka so tirgot , bet tagad lielaka intrese ir.
kasiks rakstīja:varbūt stikla nav tajās sānu gumijās durvīs?
Nē, viss ir kur vajaga, bet kā grūtāk taisās ciet. Pārbaudīju gan gumijas lai nav noliekušās gan vairākas reizes pārliecinājos ka stikls ir vietā(visās gumijās)
Hz varbūt pats jaunais mehānisms ir brāķis? Negribētos lai tie €40 būtu izmesti lieki
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Skatoties, cik tā bremzēšana liela. Manam gan taisot vaļā, gan ciet, ap spogulīti sāk lēnāk iet, bet ne tik lēni, lai meklētu āmuru.aarchijs rakstīja:Tātad man ir problēmas ar šofera el loga mehānismu, veco salocīja kad taisīju ciet logu un tāpēc nopirku jaunu, ieliku bet kaut kā negrib kārtīgi vērties ciet, tā itkā bremzētu nedaudz kad uz augšu laiž un tā bremzēšana ir pie spoguliša, es pārbaudīju visu lai ir gumijās bet tāpat kas nav kā vajaga, bet kad nebiju ielicis logu pie mehānisma, tad likās ka logs staigāja brīvi un nekas nebremzēja, vai tiešām vainīgs būs jaunais mehānisms(tājau speciāli ņēmu jaunu nevis lietotu lai nebūtu nekas izjāts!)
Eh, es vēl biju domājis, tirgojot savu brokatroot, skrūvēt viņu nost, vai nē. Pa cik vispār iet stiklšķiedras pannas?ValtersZ rakstīja:Kurš te tirgoja stiklašķiedras pannu ?
Bet laba tā panna, nesalaužama.
Tur tā lieta ka sāk nedaudz bremzēt un uzreiz padodas uz leju logs, vai arī kā šodien izlec ārā no klipša. Vienkārši gribu beidzot sataisīt lai nav jāuztraucas par to logu, savādāk besī ka gribi lai viss pa solīdo, paņem jaunu mehānismu un beigās tāpat sanāk jāties ar to logu. 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1223
- 1224
- 1225
- 1226
- 1227
- …
- 2228