Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1225
- 1226
- 1227
- 1228
- 1229
- …
- 2228
- chevron_right
Ar hromu dārgākguzlis rakstīja:Vispaar doma nav sliktaValtersZ rakstīja:Ja tā būtu niere tad būtu 2.0 Tkaadaa cenaa tagat iet nieres?
guzlis rakstīja:Vispaar doma nav sliktaValtersZ rakstīja:Ja tā būtu niere tad būtu 2.0 Tkaadaa cenaa tagat iet nieres?
http://www.havocscope.com/black-market- ... s-kidneys/
Ir kāds forumists no Rēzeknes/Dagdas?
Varētu saskrieties, būšu šeit vēl apmēran 4 dienas
Varētu saskrieties, būšu šeit vēl apmēran 4 dienas
Sveiki! Vēlētos noskaidrot vai var iziet tehnisko apskati ar sametinātu reduktoru? Vienkārši nav īsti laika mainīt reduktoru uz parasto.
Nevarot ganTepums rakstīja:Sveiki! Vēlētos noskaidrot vai var iziet tehnisko apskati ar sametinātu reduktoru? Vienkārši nav īsti laika mainīt reduktoru uz parasto.
Un kāpēc tieši nevar? Ķipa ceļ ārā no bremžu stenda vai kā?
Nevarot bremzes pābaudīt jeb ko tādu zinātājs var mani palabot un pastāstīt konkrētāk ja es ko jaucuTepums rakstīja:Un kāpēc tieši nevar? Ķipa ceļ ārā no bremžu stenda vai kā?
Nu oficiāli nevar un ja inspektors saprot, ka ir metinātais tad var gan ielikt otro vērtējumu, gan pievērt acis
Vienreiz izgāju Rīgas csdd ar metināto un pats interesantākais tas, ka bremžu stends rādīja dažādu rādījumu
Vienreiz izgāju Rīgas csdd ar metināto un pats interesantākais tas, ka bremžu stends rādīja dažādu rādījumu
andrix rakstīja:Nevarot ganTepums rakstīja:Sveiki! Vēlētos noskaidrot vai var iziet tehnisko apskati ar sametinātu reduktoru? Vienkārši nav īsti laika mainīt reduktoru uz parasto.
Rīgā ir daži stendi, kuri var nomērīt metināto, daži nē.
ja nevar nomērīt bremzes, liek 2.
es pats šogad esmu izgājis ar metināto.
ja nevar nomērīt bremzes, liek 2.
es pats šogad esmu izgājis ar metināto.
crapworks
Nu labi tad cilvēki iesakiet ko man darīt, mainīt vai arī iet tā pat? Vienkārši nesen iegādājot žurku kurā tā jau daudz darba jāieliek, un negribās baigi reduktoru mainīt, kaut jau stāv parastais reduktors garāžā.
Es ieteiktu nomainīt. cik tur tas laiks vajadzīgs maiņai.
būs tizli, ja izjās tik par reduktoru.
crapworks
Nu labi tad tā laikam būs jādara. Paldies par informāciju.pusdzivais rakstīja:Es ieteiktu nomainīt. cik tur tas laiks vajadzīgs maiņai.
Jā, kā tad, itkā pastāvētu tāds scenārijspusdzivais rakstīja:būs tizli, ja izjās tik par reduktoru.
Miiix rakstīja:Jā, kā tad, itkā pastāvētu tāds scenārijspusdzivais rakstīja:būs tizli, ja izjās tik par reduktoru.
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Pirms kādiem 6 gadiem gāju nissanam tehnisko, tur bij pilns komplekts salikts virsū, pat svilpi izpūtējā neieliku.Miiix rakstīja:Jā, kā tad, itkā pastāvētu tāds scenārijspusdzivais rakstīja:būs tizli, ja izjās tik par reduktoru.
braucu lai tik slimības lapu dabūtu.
rezultāta dabūju uz gadu tehnisko
takā ne vienmēr sex ir garantēts.
šogad mani izjāja par stiklšķiedras spārniem un driftwork regulējamām svirām
crapworks
Cik jūs būtu gatavi atdot par attēlā redzamo oem AC SCHNITZER aizmugurējo bamperi?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Done!
Pēdējais labojis ValtersZ - 25 Jūn 2015, 20:33, kopā labots 1 reizi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Nu tu zuze jau neksd nedosi nekādu normālu cenu!
Zem 60 nekad nepārdotu jo rets bampers
Zem 60 nekad nepārdotu jo rets bampers
bomžaraValtersZ rakstīja:45
Done!
Pēdējais labojis ValtersZ - 25 Jūn 2015, 20:33, kopā labots 1 reizi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1225
- 1226
- 1227
- 1228
- 1229
- …