Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1227
- 1228
- 1229
- 1230
- 1231
- …
- 2228
- chevron_right
Nav kāds kurš gribētu palīdzēt tikt pie normāla 2.5 vai 2.8, nu teikaim par aluskasti(ja negaršo alus var arī kko citu izdomāt)
PM, ja nu kāds var izručīt.
Pag, tu gribi dzinēju par alus kasti?RayRays rakstīja:Nav kāds kurš gribētu palīdzēt tikt pie normāla 2.5 vai 2.8, nu teikaim par aluskasti(ja negaršo alus var arī kko citu izdomāt)PM, ja nu kāds var izručīt.
Saprotams, cilvēks alus kasti grasās piešķirt tam, kurš vienkārši atradīs to dzinēju.
Ja es nepareizi sapratu, tad tiešām jābeidz sapņot
Ja es nepareizi sapratu, tad tiešām jābeidz sapņot
Nē taču.
alus kaste tam, kurš ieteiks kuru pirkt un pārbaudīs, cik nu var pārbaudīt vai viss čotka. Itkā bmwpowerā gāja pa 250 2.5, bet negribas ņemt uz halavu, tpc meklēju kādu kas vairāk saprotno taā visa.
Nu kāda tur haļava. Ja dzinējs vēl piedarbināms, tad pirkšanās brīdī pamēri kompresiju, izgāz un tā.
Bet cik esmu pircis dzinējus, tad arī nepārbaudāmus neviens vēl baigi nav iesmērējis. Pēdējais bija M50B20TU pa 60eur, kurš beigās izrādās, ka pārsteidzoši labi iet.
Bet cik esmu pircis dzinējus, tad arī nepārbaudāmus neviens vēl baigi nav iesmērējis. Pēdējais bija M50B20TU pa 60eur, kurš beigās izrādās, ka pārsteidzoši labi iet.
Kāds pedējo laiku brauca Rīga-Rēzekne-Ludza-Zilupe un var pateikt kāds stāvoklis ir ceļiem? Ir kaut kādi remonti, noņemts asfalts utt?
Respektīvi intereše, vai var paveikt šo ceļa posmu ar sedināto mašīnu?
Respektīvi intereše, vai var paveikt šo ceļa posmu ar sedināto mašīnu?
No tevis es diskus neņemtu, ja tu man piemaksātu. Atceroties, ka savu sapuvušo melno miskasti tu tirgoji kā ar "nelielu rūsu", tad bail domāt kādā stāvoklī ir diski. Ņemot vērā, ka parkoties nemāki (atceramies E39 incidentu), ganjau pret apmalēm un bedrēm apšķaidīti uz urrā...ValtersZ rakstīja:Specal for you and Barons 2miljoni.
Done!
Pēdējais labojis ValtersZ - 25 Jūn 2015, 20:32, kopā labots 1 reizi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
ValtersZ rakstīja:blā blā blā blā blā
Ož pēc delīrija ar visām iespējamajām komplikācijām...
Man jau liekas ka jums abiem maksā menešalgu lai forumā ir interesanti un citus izklaidēt 
Done!
Pēdējais labojis ValtersZ - 25 Jūn 2015, 20:32, kopā labots 1 reizi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Tu čist pīpē kko neveselīgu. Izskatās, ka dāmu neesamība tev kompensējas palielā spiedienā, kurš nav noturams un vajag rakstīt šos delīrija murgus...
Pag,jūs esat bijušie klasesbiedri?

Zināmā mērā jāRolish rakstīja:Pag,jūs esat bijušie klasesbiedri?![]()
![]()
Jautajums foruma kungiem.tas titula bildes nav laiks nomainit augshejaas.salikt citus autinjus utt.a to sak apnikt
Un runajot par baronu un zuzi-man liekas ka jums ir janosucas un jasaligst miers

Un runajot par baronu un zuzi-man liekas ka jums ir janosucas un jasaligst miers
ar kompatu pa brugji
cipruss18 rakstīja:Jautajums foruma kungiem.tas titula bildes nav laiks nomainit augshejaas.salikt citus autinjus utt.a to sak apnikt
Un runajot par baronu un zuzi-man liekas ka jums ir janosucas un jasaligst miers![]()
Piekrītu
Ciprus, es brokastis ēdu. Izlasīju šo un vairs negribas...cipruss18 rakstīja: Un runajot par baronu un zuzi-man liekas ka jums ir janosucas un jasaligst miers![]()
Varbūt kāds zin, kā dabūt atslēgu ārā no aizdedzes. Visas pozīcijas strādā, tikai noslāpējot nevar izņemt atslēgu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1227
- 1228
- 1229
- 1230
- 1231
- …
- 2228