Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- …
- 2228
- chevron_right
ziniet ko, man liekas ka drīz es no sadaļas mans e36 izdzēsīšu abus savus topikus un miers..
un kam būs labāk....
godīgi sakot man jau ir ZB klausīties šo visu.
nu izrunājat caur PM šo visu lietu un miers.
un kam būs labāk....
Shii sadalja ja nemaldos ir domaata dazhaadaam sarunaam
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
RENIO rakstīja:ziniet ko, man liekas ka drīz es no sadaļas mans e36 izdzēsīšu abus savus topikus un miers..
un kam būs labāk....
Godīgi sakot man arī ir zb daudzus tekstus lasīt, kurus droši var izrunāt caur PM.
palasijos šito bardaku, un pēc šīm visām minētajām lietām jau sāk izskatities ka jauniņajiem un pārējiem lietotājiem jatiecas pēc tādiem auto kā ir kluba biedriem.Itkā tur visi būtu paši labākie un skaistākie, bet pārējiem ir "šķūnētas" miskastes
Bet vispār, tiešām šito strīdēšanos vajag izbeigt. Var palik arī šādi, jo nu lielākā daļa topiki kuros visu laiku ir offtopics, ir atdalīti
Bet vispār, tiešām šito strīdēšanos vajag izbeigt. Var palik arī šādi, jo nu lielākā daļa topiki kuros visu laiku ir offtopics, ir atdalīti
Tieši tā, beidzam te dzenāt vienu un to pašu. Mēs - admini - gan centīsimies nākotnē piedomāt pie tā lai nesanāktu tautas šķelšanās, jo svarīgākais jau ir visiem turēties kopā!
biju cerējis ka šis bardaks jau beidzies, bet tomēr ne, atnākšu rīt...
biedri, beidzam kašķus, izteicām domas, ir ok, domājams foruma vadība aizdomājās, saprata mūs un nāks pretī, savādāk šeit var rakstīt bezgalīgi un tas mūs nevienos, bet gan vēl vairāk sašķels!
biedri, beidzam kašķus, izteicām domas, ir ok, domājams foruma vadība aizdomājās, saprata mūs un nāks pretī, savādāk šeit var rakstīt bezgalīgi un tas mūs nevienos, bet gan vēl vairāk sašķels!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Kurš ir teicis ka kādam jātiecas pēc "kluba biedru auto", un to ka tur ir paši skaistākie un labākie?m4z rakstīja:palasijos šito bardaku, un pēc šīm visām minētajām lietām jau sāk izskatities ka jauniņajiem un pārējiem lietotājiem jatiecas pēc tādiem auto kā ir kluba biedriem.Itkā tur visi būtu paši labākie un skaistākie, bet pārējiem ir "šķūnētas" miskastes
Nu ja tiem pārējiem šķiet ka ir "šķūnētas miskastes" tad varbūt jāmaina domāšana.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Kāds zin kādu vietu kur jelgavā varētu paslidināties?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Riitaa ja nemaldos, Rulliitii buus treninji
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Jelgavā tak ir rullītisJānis.P rakstīja:Kāds zin kādu vietu kur jelgavā varētu paslidināties?
Tur šodien var iebraukt?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Var! Tikai sameklee kaadu atbildiigo. Bez atljaujas uz trases nebrauc
Kartingu boksaa gan jau kaads tuseesies
Kartingu boksaa gan jau kaads tuseesies
iepriekš tas tika minētskompots rakstīja:Kurš ir teicis ka kādam jātiecas pēc "kluba biedru auto", un to ka tur ir paši skaistākie un labākie?m4z rakstīja:palasijos šito bardaku, un pēc šīm visām minētajām lietām jau sāk izskatities ka jauniņajiem un pārējiem lietotājiem jatiecas pēc tādiem auto kā ir kluba biedriem.Itkā tur visi būtu paši labākie un skaistākie, bet pārējiem ir "šķūnētas" miskastes
Nu ja tiem pārējiem šķiet ka ir "šķūnētas miskastes" tad varbūt jāmaina domāšana.
Pasaki lūdzu, kur vairāk infu par treniņiem var apskatīt?Orkaans rakstīja:Riitaa ja nemaldos, Rulliitii buus treninji
Instagram
Vairaak vareetu zinaat shis cilveeks
26133436 Kaspars Skrinda
26133436 Kaspars Skrinda
tatad intrese ta steidigi,lieta tada vai man 325i deretuu pakalejais tilts viss no 320?
ludzu palidzat steidzigi intrese
visiem e36 pakalejie tilti vienadi, laikam m3 un kompaktam atskiras tikai... :)
Derēt der viss. Kā jau možais minēja, tad m3 un kompaktam ir atšķirīgs, tikai liec aiz auss, ja gribi to tiltu mainīt ar reduktoru un pusasīm, tad gan 320 nāk mazais reduktors un mazās pusasis. Tās pēc idejas arī der, tikai mazāk izturīgas!Sharpay rakstīja:tatad intrese ta steidigi,lieta tada vai man 325i deretuu pakalejais tilts viss no 320?
http://www.kross.pl/en/2012/hexagon-x6
varbuut kads var pastastiit par šiem velo un konkrēto modeli - cik labi, izturigi viņi ir... ikdienas braucieniem... lidz darbam - atpakaļ - vizinoties pa pilseetu chill režīmā...
varbuut kads var pastastiit par šiem velo un konkrēto modeli - cik labi, izturigi viņi ir... ikdienas braucieniem... lidz darbam - atpakaļ - vizinoties pa pilseetu chill režīmā...
Varbut kadam ir kkas sakams par leta gala magnetolu alpine cde-120rm kalpos godam vai tomer skatities ko labaku? A to mans kenwod galigi jau sagajis deli,sledzas ieksa tik ar paris sitieniem pa paneliti
P.S. Sorri par pareizrakstibu,rakstu ar pargudru telefonu
P.S. Sorri par pareizrakstibu,rakstu ar pargudru telefonu
coupe 2.8
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 122
- 123
- 124
- 125