Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1235
- 1236
- 1237
- 1238
- 1239
- …
- 2228
- chevron_right
Man ir uz 1.6i uzlikta 1.8i gofra, viss iet.Rob rakstīja:Nav tādas izvirtības darītas, bet kā zināms, tam pašam m40 gmm atšķiras diametrs kur sprauž virsū gofru 1.6 un 1.8 tilpumiem, droseles gan bija vienādas. Teorētiski, vajadzētu visam iet, jo iekš gmm abiem šiem dzinējiem nekas kardināli neatšķiras, dačiks kas dot info cik daudz pavēries vārsts.green garage rakstīja:Sveiki visiem! Varbuut kaads var pakomenteet kaa ir ar saderiibu m43 un m40 gmm? Ir iespeejams aizstaat vienu ar otru? Ir doma m43 pievienot m40 gofru ar visu gmm un filta kasti. (Vienkaarshi m43 kastei vairs nav vietas un gmm jamaina.)
Nav tādas izvirtības darītas, bet kā zināms, tam pašam m40 gmm atšķiras diametrs kur sprauž virsū gofru 1.6 un 1.8 tilpumiem, droseles gan bija vienādas. Teorētiski, vajadzētu visam iet, jo iekš gmm abiem šiem dzinējiem nekas kardināli neatšķiras, dačiks kas dot info cik daudz pavēries vārsts.driftaelks rakstīja:Rob rakstīja:green garage rakstīja:Sveiki visiem! Varbuut kaads var pakomenteet kaa ir ar saderiibu m43 un m40 gmm? Ir iespeejams aizstaat vienu ar otru? Ir doma m43 pievienot m40 gofru ar visu gmm un filta kasti. (Vienkaarshi m43 kastei vairs nav vietas un gmm jamaina.)
Nu teoretiski vajadzeetu iet ja taa uzbuuve tik vienkaarsha, nu buus jaeksperimentee. Nav jau izveeles.
Vai ne, bet pamēģini 1,6 gofru uzlikt m40b18 gmm.driftaelks rakstīja: Man ir uz 1.6i uzlikta 1.8i gofra, viss iet.
Derēs ja taa buus m40b16 gofra. Bet gofra mani vismazaak uztrauc. Principaa interesee tikai vai gmm derees un labi sadzīvos ar pārējo. 
Uzliku. Nu jau pāris tūkstoši km nobraukti.Rob rakstīja:Vai ne, bet pamēģini 1,6 gofru uzlikt m40b18 gmm.driftaelks rakstīja: Man ir uz 1.6i uzlikta 1.8i gofra, viss iet.
Nu tas ka visiem m40 ir vienaadi tie gmm ir skaidrs tapat kaa m43 visiem vienaadi. Bet vai var m43 gmm aizstaat ar m40 nav ne jausmas. Ja sanjemshos tad riit saakshu eksperimentu. 
Nē, nebūs pārsteigumi. Doma bija tāda, ka m40b18 gmm diametrs lielāks, gofra no 1.6 fiziski nelien virsū. Pats nofisos un tagad man lieka gofra mētājas.marux rakstīja:Uzliku. Nu jau pāris tūkstoši km nobraukti.Rob rakstīja:Vai ne, bet pamēģini 1,6 gofru uzlikt m40b18 gmm.driftaelks rakstīja: Man ir uz 1.6i uzlikta 1.8i gofra, viss iet.Jāgaida pārsteigumi? Man gan ir viss GMM no 1,6 uz 1,8 uzstellēts.
jā jā, atradi piemēru, ja tev viņš ēstu kā vidējais nopistenis -14/100, tad gan tā nerunātuĢirts rakstīja:Nu hvz man kkā ļimonu need tas diu piec lai es brauktu ar to dinamīta katlu bagažniekā
Vecais 2.0 jau tā arī gājaseeingman rakstīja:jā jā, atradi piemēru, ja tev viņš ēstu kā vidējais nopistenis -14/100, tad gan tā nerunātuĢirts rakstīja:Nu hvz man kkā ļimonu need tas diu piec lai es brauktu ar to dinamīta katlu bagažniekā
Kādas atsauksmes pr VDO kloķvārpstas devējiem. Tikko ieķēru cerams nebūs kā draugam ar topran
ahā un kad es cilvēkiem saku ka visi tie topran un pārējie mēsli nekam neder, neviens man netic, grib tikai lēto haļavu likt virsū.
p.s.
vdo ir
p.s.
vdo ir
Viņš samainīja 3 gab veikalā tikai tad aizgāja
nav jau jāmainai katru nedēļu, jāņem labs un bus labai
Sveiki, intere cik tiesi detalas varetu izmaksat visas aizmugurejas bukses un visi stabilizatori prieksejie un uazmugurejie?
Nu divnieks man ēda vairāk stabili,10+ uz soķa.šitais ne.Rob rakstīja:Vecais 2.0 jau tā arī gājaseeingman rakstīja:jā jā, atradi piemēru, ja tev viņš ēstu kā vidējais nopistenis -14/100, tad gan tā nerunātuĢirts rakstīja:Nu hvz man kkā ļimonu need tas diu piec lai es brauktu ar to dinamīta katlu bagažniekā
Var uz kautkādu noteiktu laiku piereģistrēt, lai var braukt... Ķip pārbūves laiks.Deiko rakstīja:https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... fonbo.html
Emm.. LV numuru un stūre otrā pusē?
Vai ir starp mums cilvēks,kas būvē PC ?
Sāk parādīties prasība pēc kautkā jaudīgāka par 8 gadīgu dinozauru.
Sāk parādīties prasība pēc kautkā jaudīgāka par 8 gadīgu dinozauru.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1235
- 1236
- 1237
- 1238
- 1239
- …