Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1237
- 1238
- 1239
- 1240
- 1241
- …
- 2228
- chevron_right
O, nice, Thermalright!Hazard rakstīja:Es domaju ka nav, te parsavra visi tik plerkst, maz daraValtersZ rakstīja:Vai ir starp mums cilvēks,kas būvē PC ?
Sāk parādīties prasība pēc kautkā jaudīgāka par 8 gadīgu dinozauru.![]()
![]()
![]()
P.S.
Tas Tev copper edition?
No vienas puses jā,bet no otras puses viņi arī ir cilvēki.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Es nopirku Ac schitzeru R16 8J kaut kā taa kādas riepas man likt virsu lai neizskatiitos paaugstu jo tgd staav 195/60/R15?

195/40/R16RihisE36 rakstīja:Es nopirku Ac schitzeru R16 8J kaut kā taa kādas riepas man likt virsu lai neizskatiitos paaugstu jo tgd staav 195/60/R15?![]()
Es liktu 215/40 vai 205/45 vai 205/40 ja negribi streču un puslīdz norm. braukšanu
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Viņi lidzigi, bet šis ir cits. Cooler master hyper 212 evoRiks* rakstīja:O, nice, Thermalright!Hazard rakstīja:Es domaju ka nav, te parsavra visi tik plerkst, maz daraValtersZ rakstīja:Vai ir starp mums cilvēks,kas būvē PC ?
Sāk parādīties prasība pēc kautkā jaudīgāka par 8 gadīgu dinozauru.![]()
![]()
![]()
P.S.
Tas Tev copper edition?
P.S.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Interneta kareivja cienīgs aprīkojums? 
Domā kā gribi, man pofigRob rakstīja:Interneta kareivja cienīgs aprīkojums?
Tur kaut ko renderē, taisi bildes vai ko, vi arī tas viss tikai dēļ spēlītēm?
Nu, cik jau ir dabūjuši jaunos sodus?? 
DAY 3...
DAY 3...
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Nu nez.., pa 9 gadiem ne viena soda par ātrumuKikaps rakstīja:Nu, cik jau ir dabūjuši jaunos sodus??
DAY 3...
Nu es 21 gadu nobraukāju bez sodiem.Hazard rakstīja:Nu nez.., pa 9 gadiem ne viena soda par ātrumuKikaps rakstīja:Nu, cik jau ir dabūjuši jaunos sodus??
DAY 3...
Interesē, moš jaunie sodi tomēr kādam iespiedīsies smadzenē. Vai maciņā. Tie, kam pietika ar vecajiem, jaunos, droši vien, iemēģināt nevēlas
Nesaprotu, kā Jūs uzraujaties uz tiem sodiem. Neesmu nekāds ātruma ievērotājs, bet k-kā intuitīvi jūtu, kur nevajadzētu vilkt.
Vienīgais sods man ir bijis pār ātrumu pirms kādiem 7 gadiem, kad slavenajā vietā pie spices no lidostas naktī braucu un ir 70/50/70.. protams kur bij 50 paņēma uz kādi 74
Vienīgais sods man ir bijis pār ātrumu pirms kādiem 7 gadiem, kad slavenajā vietā pie spices no lidostas naktī braucu un ir 70/50/70.. protams kur bij 50 paņēma uz kādi 74
crapworks
Baaac, ka saulīte cepina. No daugavas tieši birojam logos....
Kāds ir licis uz e36 r 16 diskus ar 7collu platumu un et35?mani tas et baida,nebūs baigi iekš arkas?
Nebūs uz āru, bet derēs. Man ir st44 r17 8j ar et47 un viss normĢirts rakstīja:Kāds ir licis uz e36 r 16 diskus ar 7collu platumu un et35?mani tas et baida,nebūs baigi iekš arkas?
Sk,iemet moš snapu?gribējās jau kaut ko kas ir uz āru drusku,nu tjip lai ir skajsti tsiwo
kaut gan nafig uz āru,riepas man 205/55 balons gandrīz
Vari palūrēt man pie profila kur ir links uz topiku.
Bet nu ja gribi kko uz āru, tad meklē kko ar ~ et 20
Bet nu ja gribi kko uz āru, tad meklē kko ar ~ et 20
fotoradars noslēpies uz S.Eizenšteina ielas braucot virzienā uz mežciemu
braucam prātīgi
braucam prātīgi
Ir 7.5J ET35. Nav tik traki, varu parādīt :)Ģirts rakstīja:Kāds ir licis uz e36 r 16 diskus ar 7collu platumu un et35?mani tas et baida,nebūs baigi iekš arkas?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1237
- 1238
- 1239
- 1240
- 1241
- …
- 2228