Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- …
- 2228
- chevron_right
nezinu ka tur īsti ir, bet man viens cilvēks mēģināja ieskaisrot, ka original ALPINE nenāk ar USB pieslēgvietām - vienigi IPod vai aux aizmugure
bet gan jau, ka kļūdos...
bet labāk paņemt lietotu, ja negribi baigi tērēties no labākas sērijas
Man ir original Alpina un ir gan USB, gan patīkamā iPOD štelle
nu redz tomēr būšu kļūdijies... bet ALPINE pats lietoju - esmu ļoti apmierināts..
man kka nepiesaista lietoti,a sitais jau ta pa leto ineta var pa 60ls atrast,tape jau interesejos vai pedejais suumožais rakstīja:nezinu ka tur īsti ir, bet man viens cilvēks mēģināja ieskaisrot, ka original ALPINE nenāk ar USB pieslēgvietām - vienigi IPod vai aux aizmugure
coupe 2.8
nu es taka no savas puses
bet tew jau jaklausaas
bet tew jau jaklausaas
Atkal menti mani noštopēja no rīta. Dīwaini paskatijās uz eņģeļiem...lika iepūst,un palaida neko nesakot
Aizbrauc uz smilteni! dabusi par katru zilo engel aci
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
neatradu citu vietu kur uzprasit ko nemt no e36 labak 2.0i vai 2.5tds ? ko var ar 2.0 ko nevar ar 2.5tds ?
saliidzinaaji bendziinu ar diizeli.. nez es noteitki nenjemtu nekoptu diizeli, vienas probleemas tik buus.. tad jau labaak bendziinu.
Noteikti benziinu + gaaze
Braukshana sanaak leetaaka nekaa ar diizeli
Braukshana sanaak leetaaka nekaa ar diizeli
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Atkarīgs no tā, cik daudz domā braukt. Ja 7dienā uz baznīcu un vekalu, tad benzīnu, bet ja ir vajadzība pēc lielu attālumu braukšanas tad jāmeklē labs tds vai jāliek gāze. Protams pēc maciņa biezuma jāskatās. Jo gāzes iekārta arī nemaksā 100 ls :)zelya rakstīja:neatradu citu vietu kur uzprasit ko nemt no e36 labak 2.0i vai 2.5tds ? ko var ar 2.0 ko nevar ar 2.5tds ?
atradu šadu lapu tiem kas grib uzlīmes bet negrib no e-bay sutīt!!!
http://stickershop.lv/uzlimes/
http://stickershop.lv/uzlimes/
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
draugos ieliku bildes no d-pils drifta!
4h laikā 1100 skatījuši galeriju
Nekad neesmu bijis tik pieprasīts!
4h laikā 1100 skatījuši galeriju
Nekad neesmu bijis tik pieprasīts!
iemet linku kur var apskatīt
Kāds zin kādu programmu vai kā citādi audio var atdalīt no video(mp4)
Man ir daudz video kompī ar dziesmām, kuras gribu ierakstīt diskā un klausīties kā mp3. Nekur nevaru atrast, kur ielādēt Mp3 formātā tieši tās dziesmas.
Man ir daudz video kompī ar dziesmām, kuras gribu ierakstīt diskā un klausīties kā mp3. Nekur nevaru atrast, kur ielādēt Mp3 formātā tieši tās dziesmas.
http://e36.lv/galerijas/index.php/latvi ... ili-150712armis9 rakstīja:iemet linku kur var apskatīt
http://www.draugiem.lv/gallery/?tab=4
Es lietoju "DVDVideoSoft Free Studio"korsa rakstīja:Kāds zin kādu programmu vai kā citādi audio var atdalīt no video(mp4)
Nebiju pamanījis ka esi iemetis tepat e36.lv galerijāserda rakstīja:http://e36.lv/galerijas/index.php/latvi ... ili-150712
Čāaaau visiem
Es te tā sēdēju un domāju...un gribēju pajautāt wai kādam būtu wsp vēlme piemērām septembra sākumā wai kkā tā sawākties kādam bariņam un kopā aizlaist kruīzā ar kruīza kuģi līdz Stokholmai...tās sanāk 3dieniņas piemērām 5dienas wakarā izbrauc un 7dien atpakaļ...Izmaksas cik es skatījos warētu būt ~25-30ls no personas, ja ņemam 4 vietīgās kajītes.. ..nju protams, jo mēs vairāk, jo labāk un arī atlaides uzreiz ir ja mēs vairāk esam..
Ko jūs sakāt par šo domu?? Varētu atkal kopīgi savākties un superīgi pavadīt laiku visiem kopā atpūšoties uz kruīza kuģa un apskatīt Stokholmu...
Es te tā sēdēju un domāju...un gribēju pajautāt wai kādam būtu wsp vēlme piemērām septembra sākumā wai kkā tā sawākties kādam bariņam un kopā aizlaist kruīzā ar kruīza kuģi līdz Stokholmai...tās sanāk 3dieniņas piemērām 5dienas wakarā izbrauc un 7dien atpakaļ...Izmaksas cik es skatījos warētu būt ~25-30ls no personas, ja ņemam 4 vietīgās kajītes.. ..nju protams, jo mēs vairāk, jo labāk un arī atlaides uzreiz ir ja mēs vairāk esam..
Ko jūs sakāt par šo domu?? Varētu atkal kopīgi savākties un superīgi pavadīt laiku visiem kopā atpūšoties uz kruīza kuģa un apskatīt Stokholmu...
Paldies! Pamēģināju! Darbojās, bet dikti lēni lādē! Tā tam jābūt?armis9 rakstīja: Es lietoju "DVDVideoSoft Free Studio"
Es varētu pievienoties uz septembra sākumu! Jo visu septembri buušu LV :)Sabinchix rakstīja:Čāaaau visiem
Tā tam jābūtkorsa rakstīja:Paldies! Pamēģināju! Darbojās, bet dikti lēni lādē! Tā tam jābūt?armis9 rakstīja: Es lietoju "DVDVideoSoft Free Studio"
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- …
- 2228