Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1240
- 1241
- 1242
- 1243
- 1244
- …
- 2228
- chevron_right
Tīnūži-Ogre vienreiz ar e36 izbraucu, pietika visai dzīvei 
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Par to ceļu labāk nerunāt, ja ir iespēja, labāk pa Daugavpils šoseju, pofig ka līkums, bet ceĺš labāks.Linda rakstīja:Tīnūži-Ogre vienreiz ar e36 izbraucu, pietika visai dzīvei
Gulbenes-Madonas šoseja ne tikai šarnīrus patestēs 
Tur toč kā senlatviešu sakāmvārdā "Ielāpu pie ielāpa neliksi, pie ceļa netiksi"
Pff regukāfi braucu ,citreiz ļoti ātri,piebremzēju tikai pie viena tramplīna,nav ko mest līdz zemei auto,nebūs problēmuLinda rakstīja:Tīnūži-Ogre vienreiz ar e36 izbraucu, pietika visai dzīvei
ja tas ir tas cels pa kuru es braucu taja reize pie tevis Girt, tad nav tik traki turĢirts rakstīja:Pff regukāfi braucu ,citreiz ļoti ātri,piebremzēju tikai pie viena tramplīna,nav ko mest līdz zemei auto,nebūs problēmuLinda rakstīja:Tīnūži-Ogre vienreiz ar e36 izbraucu, pietika visai dzīveiseeingman džips vispār kā formula iet pa to ceļu
Aluksne vel trakaki celi
Droši vien,ka tas pats 
Pirmā klausāmā dziesma!
Būs darbā tā jāpasaka, ''Es daru, ko es gribu, man nekādu priekšnieku nav''
Un ja tā izdarītu, pietiekami bieži, tad tas piepildītos, darītu ko grib, gribi ēst, gribi neēd, gribi ej zelta zivtiņas tunelī sēdēt, negribi neej, gribi rakņāties operas misenēs, negribi nerakņājies, lieliski.
this is how we do. 
tu to nopietni ????
tas bazars jau rēku sit ne tā marka
tie e36 kabrioleti nav no foruma?Pjērs rakstīja:
Pirmā klausāmā dziesma!
Tur piekrītu, tas ceļa posms ir galīgā dirsā, jau sen vajadzēja jaunu asfaltu uzliet, nevis katru nedēļu pa 500x ielāpiem likt.JorensHS rakstīja:Gulbenes-Madonas šoseja ne tikai šarnīrus patestēs
Nu jaa, jo pelniit var tikai straadaajot pie kaada.Rob rakstīja:Būs darbā tā jāpasaka, ''Es daru, ko es gribu, man nekādu priekšnieku nav''Un ja tā izdarītu, pietiekami bieži, tad tas piepildītos, darītu ko grib, gribi ēst, gribi neēd, gribi ej zelta zivtiņas tunelī sēdēt, negribi neej, gribi rakņāties operas misenēs, negribi nerakņājies, lieliski.
this is how we do.
Braucu vai katru dienu kur nu pa sēdinājumu domātaarchijs rakstīja:Tur piekrītu, tas ceļa posms ir galīgā dirsā, jau sen vajadzēja jaunu asfaltu uzliet, nevis katru nedēļu pa 500x ielāpiem likt.JorensHS rakstīja:Gulbenes-Madonas šoseja ne tikai šarnīrus patestēs
Muļķības, vajag darīt tā lai strādātu pie tevis, nevis tu pie kādaSprogis rakstīja:Nu jaa, jo pelniit var tikai straadaajot pie kaada.Rob rakstīja:Būs darbā tā jāpasaka, ''Es daru, ko es gribu, man nekādu priekšnieku nav''Un ja tā izdarītu, pietiekami bieži, tad tas piepildītos, darītu ko grib, gribi ēst, gribi neēd, gribi ej zelta zivtiņas tunelī sēdēt, negribi neej, gribi rakņāties operas misenēs, negribi nerakņājies, lieliski.
this is how we do.
Driiksti patesteet lasiit arii saprotot domu.naljanke rakstīja:Muļķības, vajag darīt tā lai strādātu pie tevis, nevis tu pie kādaSprogis rakstīja:Nu jaa, jo pelniit var tikai straadaajot pie kaada.Rob rakstīja:Būs darbā tā jāpasaka, ''Es daru, ko es gribu, man nekādu priekšnieku nav''Un ja tā izdarītu, pietiekami bieži, tad tas piepildītos, darītu ko grib, gribi ēst, gribi neēd, gribi ej zelta zivtiņas tunelī sēdēt, negribi neej, gribi rakņāties operas misenēs, negribi nerakņājies, lieliski.
this is how we do.
Vakar sanāca pamēģināt, ko vēl man jaunu.
https://www.youtube.com/watch?v=XWZl47KK3LQ
Kads helgavietis nevar srochna izpalidzet?izbeidzas akjitis un nav kas ievelk.varbut kads var izruchit???
28636658
Vai ar krokodiliem
28636658
Vai ar krokodiliem
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1240
- 1241