Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1243
- 1244
- 1245
- 1246
- 1247
- …
- 2228
- chevron_right
Sedana / coupe ir iespeja dabut ieksa 3.5 Dizela swapu no e60 ?
Vnk skatos so video 6.0l bifeli ir dabujusi ieksa. tape intrese vai tadu dizeli ar var dabut
Gribas kautko savadaku neka stock dzinejus
Vnk skatos so video 6.0l bifeli ir dabujusi ieksa. tape intrese vai tadu dizeli ar var dabut
Vājprātā darbs ,lai tikai pārbūvi dabūtu caur CSDD.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Btw.
Tad 6.0l "bifelis" ir kompaktāks/vieglāks par m50bxx
Tad 6.0l "bifelis" ir kompaktāks/vieglāks par m50bxx
domā, dari, viegli nebūs, bet ja sanāks tad būs kkas unikāls, nekā stock 2.8 vai 3.0i (kaut kaut gan 3.0 ar nav plug&play) ielikšana ...LAKIKS rakstīja:Sedana / coupe ir iespeja dabut ieksa 3.5 Dizela swapu no e60 ?
Vnk skatos so video 6.0l bifeli ir dabujusi ieksa. tape intrese vai tadu dizeli ar var dabutGribas kautko savadaku neka stock dzinejus
bet tas ir to vērts...ValtersZ rakstīja:Vājprātā darbs ,lai tikai pārbūvi dabūtu caur CSDD.
labākais interneta warriors
nevajag jau aprobežoties tikai ar bmw motoriem, ir tak kaudze super labu dzinēju no citiem autobūvētājiem, piem šķībacainaijiem 
labākais interneta warriors
LSx > pārējie motori,ValtersZ rakstīja:Protams 2jz GTE, VR38DETT, ka24det
Man nepatīk LS sērija. Kur skaties tur mīž karstu uz viņiem.
Kāds gudrāks izstāsta man
Kā šito var pieskrūvēt ja viņam moldingi nenāk nost ?
Kāds gudrāks izstāsta man
Kā šito var pieskrūvēt ja viņam moldingi nenāk nost ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Nāksies vien lauzt nost iekrāsotos moldingus vai urb cauri 
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Šito es arī nevaru izdomāt 
Ieliniekam tāds neder tikai sportiniekiem, kuriem po... pa to ka caurumi moldingos.
Ieliniekam tāds neder tikai sportiniekiem, kuriem po... pa to ka caurumi moldingos.
LS vispār ir salīdzinoši maziņi, jo viņiem sadalene ir blokā, ja nemaldos izmēros mazāks nekā lielākā daļa bmw V8 par spīti +- 1.5-2 l lielākam tilpumamwoldens rakstīja:domā, dari, viegli nebūs, bet ja sanāks tad būs kkas unikāls, nekā stock 2.8 vai 3.0i (kaut kaut gan 3.0 ar nav plug&play) ielikšana ...LAKIKS rakstīja:Sedana / coupe ir iespeja dabut ieksa 3.5 Dizela swapu no e60 ?
Vnk skatos so video 6.0l bifeli ir dabujusi ieksa. tape intrese vai tadu dizeli ar var dabutGribas kautko savadaku neka stock dzinejus
bet tas ir to vērts...ValtersZ rakstīja:Vājprātā darbs ,lai tikai pārbūvi dabūtu caur CSDD.
To bamperi var easy pieskrūvēt,ja neaprobežojas ar "skrūvju izpišanu caur moldingiem"
Zem brilles skrūvītes balkā un sānos pie brilles ar zipu vai skrūvēm
Zem brilles skrūvītes balkā un sānos pie brilles ar zipu vai skrūvēm
šonakt ideāli laikapstākļi roku taisnošanai 
šonakt ideāli laikapstākļi roku taisnošanai 
Kādam ir kas zināms par e39 mfl moduļa pinoutu?Baigi vajag saslēgt,bet nekur neatrodu kas uz kurieni iet,ā nu vienu vadu atradu 
Kur var nopirkt pūšamo silikonu, kura benzīntankā..depo utt visi ir ciet 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1243
- 1244
- 1245
- 1246
- 1247
- …