Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1246
- 1247
- 1248
- 1249
- 1250
- …
- 2228
- chevron_right
Kad es Ķekavā cīnījos ar šādiem drifteriem, policists ieteica pašam tik ar viņiem galā, tikai tā, lai nevar mani pieķert. Normāli :)bembis e36 rakstīja:un vēl dabuja ganksters pa purnu![]()
![]()
![]()
Vakar liekot poly bukses nolauzu vienu skrūvi bundžā,tagad būs jautri,laikam jāizmetina... 
Skrūve kas stiprina gala buksi pie virsbūves?tas skrūves vienmēr lūst.
Sent from my BLASTER using Tapatalk
Jap tā pati,es laikam švakāk tai tālākajai ar āmuru uzsitu pirms tam ,tāpēc šī netaisijās nākt...Tikt uz pacēlāja servī kur strādāju ir diezgan ilgi jāgaida,a uz divām braukt mīzīgi...jādomā kkas,garažā ar tik svarka ir,pusautomāta nav.Šis ir iemesls kāpēc nenodarbojos ar piekares remontu,ja nav autogēns un pusautomāts ņehuj līst tur... 
Man arii ta gadijaas, vispirms piemetinaju uzgriezni, un talaak autogens. pec 2 stundu darba skruvi ara dabuju!!!Ģirts rakstīja:Jap tā pati,es laikam švakāk tai tālākajai ar āmuru uzsitu pirms tam ,tāpēc šī netaisijās nākt...Tikt uz pacēlāja servī kur strādāju ir diezgan ilgi jāgaida,a uz divām braukt mīzīgi...jādomā kkas,garažā ar tik svarka ir,pusautomāta nav.Šis ir iemesls kāpēc nenodarbojos ar piekares remontu,ja nav autogēns un pusautomāts ņehuj līst tur...
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Topiks labs,bet par stāvokli toč var pierakstīt - var iedarbināt/nevar iedarbināt,pārējais ir lieki un tāpat skaidrsseeingman rakstīja:3. kads to stavoklis
sitais manuprat ir lieki, jo visi tapat saka ka tiesi vinu pardodamais motors ir top zustand, nav gazets utt...
Tikai kad izjauc tad ieksa kapi
Nu būs kko jāpaštuko,ceru iztikt bez autogēna,par cik viņa man nav vispār.
kad savam sedanam mainiju aizmugure plauktus un liku disku bremzes, tad man tas skruves smuki atnaca vala pats nopriecajosEmik rakstīja:Skrūve kas stiprina gala buksi pie virsbūves?tas skrūves vienmēr lūst.
Vai ir iespējams ka údens sūknis rada tādu ļoti skaļu piiiiiiiii skanju kad iet uz beigaam? 
Es dažbrīd nesaprotu ar kuru galu cilvēki domā liekot cenas ssā, tas par žurkām. Dirsā tādus hlamus pa kosmosu tirgot

SAVAGES CREW
Viss tur logisks. Auto paliek ar vien mazāk, vot ar cena aug. Tas kā ar E34 atrodi kadu normalu 525i vai 540i pa sakarīgam cenam. Kosmoss jo vnk vinu praktiski nav. Kas gribēs tās nopirks. Bet nu jā prasa kosmosus par ubaga 2.0 tas gan recigakPleskovskii rakstīja:Es dažbrīd nesaprotu ar kuru galu cilvēki domā liekot cenas ssā, tas par žurkām. Dirsā tādus hlamus pa kosmosu tirgot [emoji38]
Gan sīc, gan grab. Noņem siksnas un pahujarī, vai gultnis ģorgājas, tad būs skaidrs.green garage rakstīja:Vai ir iespējams ka údens sūknis rada tādu ļoti skaļu piiiiiiiii skanju kad iet uz beigaam?
Kāds fotošoperis nevar uz fotošopu nokrāsot melnus diskus, gribu zināt kā izskatīsies.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Nekas tur nav loģisks prasīt par sajātiem un sapuvušiem auto neadekvātu cenu
tas, ka paliek mazāk nav attaisnojums, saražoti pietiekoši, vienkārši auto ir vecs un vairumam vairs nav aktuāli un ievesti netiek tik daudz.
Tāpat kā tirgo bloķus no e30 par 300eiro kaķi maisā bez vāka kurš vēl 100eiro, kopā 400eiro par kaļi maisā
jebal_zirks tos kosmonautus
Tāpat kā tirgo bloķus no e30 par 300eiro kaķi maisā bez vāka kurš vēl 100eiro, kopā 400eiro par kaļi maisā
Hazard rakstīja:Viss tur logisks. Auto paliek ar vien mazāk, vot ar cena aug. Tas kā ar E34 atrodi kadu normalu 525i vai 540i pa sakarīgam cenam. Kosmoss jo vnk vinu praktiski nav. Kas gribēs tās nopirks. Bet nu jā prasa kosmosus par ubaga 2.0 tas gan recigakPleskovskii rakstīja:Es dažbrīd nesaprotu ar kuru galu cilvēki domā liekot cenas ssā, tas par žurkām. Dirsā tādus hlamus pa kosmosu tirgot [emoji38]
protams ka tas nav ataisnojums,ka žurkas paliek mazāk un tapē jāplēš āda nost par mizkastēm vecām
kas vainas ielas nosaukumamakanatens rakstīja:ŠEIT LINKS UZ RAKSTU DELFI.LV
http://www.delfi.lv/news/national/polit ... =46024749/credit24.com
Atbildēšu ar pretjautājumu
Kas vainas korupcijai ?
Kas vainas korupcijai ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Korupcijai nav nekādas vainas!ValtersZ rakstīja:Atbildēšu ar pretjautājumu
Kas vainas korupcijai ?
Loģiski ir prasīt "kosmosu" par labu eksemplāru, nevis par izpuvušu drotu ar kuru vizinās vatņiksJānisK-[JK] rakstīja:Nekas tur nav loģisks prasīt par sajātiem un sapuvušiem auto neadekvātu cenutas, ka paliek mazāk nav attaisnojums, saražoti pietiekoši, vienkārši auto ir vecs un vairumam vairs nav aktuāli un ievesti netiek tik daudz.
Tāpat kā tirgo bloķus no e30 par 300eiro kaķi maisā bez vāka kurš vēl 100eiro, kopā 400eiro par kaļi maisājebal_zirks tos kosmonautus
![]()
![]()
Hazard rakstīja:Viss tur logisks. Auto paliek ar vien mazāk, vot ar cena aug. Tas kā ar E34 atrodi kadu normalu 525i vai 540i pa sakarīgam cenam. Kosmoss jo vnk vinu praktiski nav. Kas gribēs tās nopirks. Bet nu jā prasa kosmosus par ubaga 2.0 tas gan recigakPleskovskii rakstīja:Es dažbrīd nesaprotu ar kuru galu cilvēki domā liekot cenas ssā, tas par žurkām. Dirsā tādus hlamus pa kosmosu tirgot [emoji38]
SAVAGES CREW
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1246
- 1247
- 1248
- 1249
- 1250
- …