Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- …
- 2228
- chevron_right
Septembrī ir arī e36.lv sezonas noslēguma ballīte
es jau šo piekdien braukšu!Sabinchix rakstīja:Čāaaau visiem
Es te tā sēdēju un domāju...un gribēju pajautāt wai kādam būtu wsp vēlme piemērām septembra sākumā wai kkā tā sawākties kādam bariņam un kopā aizlaist kruīzā ar kruīza kuģi līdz Stokholmai...tās sanāk 3dieniņas piemērām 5dienas wakarā izbrauc un 7dien atpakaļ...Izmaksas cik es skatījos warētu būt ~25-30ls no personas, ja ņemam 4 vietīgās kajītes.. ..nju protams, jo mēs vairāk, jo labāk un arī atlaides uzreiz ir ja mēs vairāk esam..
Ko jūs sakāt par šo domu?? Varētu atkal kopīgi savākties un superīgi pavadīt laiku visiem kopā atpūšoties uz kruīza kuģa un apskatīt Stokholmu...
Jasak pucētiesdogMa rakstīja:Septembrī ir arī e36.lv sezonas noslēguma ballīte
Pēdējais labojis -HAPO- - 16 Jūl 2012, 12:18, kopā labots 1 reizi.
Drīks ierasties arī tad ja vairs nav e36, bet esi atbalstītājs?dogMa rakstīja:Septembrī ir arī e36.lv sezonas noslēguma ballīte
Protams, ka drīkstarmis9 rakstīja:Drīks ierasties arī tad ja vairs nav e36, bet esi atbalstītājs?dogMa rakstīja:Septembrī ir arī e36.lv sezonas noslēguma ballīte
Tad jau gan jau būšu
Protams drīks, a ja nedriks TĀPAT ieradisimiesSabinchix rakstīja:Protams, ka drīkstarmis9 rakstīja:Drīks ierasties arī tad ja vairs nav e36, bet esi atbalstītājs?dogMa rakstīja:Septembrī ir arī e36.lv sezonas noslēguma ballīte
he ka lai tiek uz Rīgu sdn ja autobusi vairs neiet no manas pilsetinas
4 no rita aizmirsu piecelties
4 no rita aizmirsu piecelties
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Ar stopiem
Par Stokholmu kaut kad jau runājām, bet tā arī ar laikiem netikām skaidrībā
Tā vasara galīgi par īsu...
Bet vispārībā jau būtu reāli kāda augusta 2. vai 3. nedēļa vai arī varētu to septembri, bet baigi jau gribējās vasarā. nez , traki ar to laiku, pilnībā pietrūkst Bet ideja laba un gribētos gan ar visiem aizbraukt
Par tām vietām, es biju ziemā un mums blakus kaītē bija kādi 7 vai 8 jaunieši un viņi visi gulēja 4 vietīgajā kaītē likās, ka viņiem bija riktīgi jautri Labākais, ka drīkst uz kuģa nest savu paiku un šmigu..
Bet vispārībā jau būtu reāli kāda augusta 2. vai 3. nedēļa vai arī varētu to septembri, bet baigi jau gribējās vasarā. nez , traki ar to laiku, pilnībā pietrūkst Bet ideja laba un gribētos gan ar visiem aizbraukt
Par tām vietām, es biju ziemā un mums blakus kaītē bija kādi 7 vai 8 jaunieši un viņi visi gulēja 4 vietīgajā kaītē likās, ka viņiem bija riktīgi jautri Labākais, ka drīkst uz kuģa nest savu paiku un šmigu..
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nāksies tā ar darīt. savadak vel vienu dienu sefs man nepiedos ka neesu pateicu ka jau rit būšu ..
Vieniga skrobe bus ja lietos līs un vel tas ka man soma un viena plastmasa rokas būs janesa(zem stures ta kas aizsedz vadus )
Vieniga skrobe bus ja lietos līs un vel tas ka man soma un viena plastmasa rokas būs janesa(zem stures ta kas aizsedz vadus )
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Nu pagajušo gad Zvierdijā septembrī, šķiet, vēl bija +30 grādu karstumsPodziņa rakstīja:Ar stopiem
Kurā septembra pusē plānojās? Sākumā vai otrajā pusē? :)dogMa rakstīja:Septembrī ir arī e36.lv sezonas noslēguma ballīte
Domājams ka vidū.
Šodien vinnēju 2 biļetes uz Prāta Vētras koncertu Skonto stadionā 20.augustā.
Būtu baigi zō,ja noslegums būtu uz septembra beigām. Moš paspēšu "uzkrāsoties"
Apsveicu!Skudraa rakstīja:Šodien vinnēju 2 biļetes uz Prāta Vētras koncertu Skonto stadionā 20.augustā.
Kādā veidā vinnēji?
Gan jau ar Swedbank starpniecību, piedaloties loterijā..
Aha, Swedbank akcijā.
Nu super!
He, arī gribēju piedalīties, nevarēju atrast kur tur kas jāaizpilda un nospļāvos Apsveicu
Par noslēgumu, man laikam arī labāk būtu kādi 20mitie datumi. Piem. 22.23.
Par noslēgumu, man laikam arī labāk būtu kādi 20mitie datumi. Piem. 22.23.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 124
- 125
- 126
- 127