Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1257
- 1258
- 1259
- 1260
- 1261
- …
- 2228
- chevron_right
Atslābstiet abi. Nav apnicis kā noplukušām vistām plēsties?
Tu ValtersZ - beidz rakstīt uzkurinošu sūdu.
Tu Barons - beidz atbildēt uz uzkurinošu sūdu.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Man sen viņa bubināšana ir apnikusi, bet runāt tuftu par sevi es neļaušumaartyd rakstīja:Atslābstiet abi. Nav apnicis kā noplukušām vistām plēsties?![]()
Nu tad nopērc Varoni. Pierādi savu varenību.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Nē, nu pašsaprotami, ka jāaizstāv godsbarons rakstīja:Man sen viņa bubināšana ir apnikusi, bet runāt tuftu par sevi es neļaušumaartyd rakstīja:Atslābstiet abi. Nav apnicis kā noplukušām vistām plēsties?![]()
Tu Barons - beidz atbildēt uz uzkurinošu sūdu.Kamēr man nepiesējās, tikmēr life's good
Bet dažreiz nākas pārkāpt krupim. Vienkārši neatbildi. Visiem būs vieglāk - ValtersZ nomierināsies, jo viņa kurināšana vairs nestrādās, Tev būs vieglāk, jo vairs nerakstīs sūdu par Tevi un foruma serveriem,kur krājas jūsu sarakstes, arī būs vieglāk.
Labi, ka valterZ neko nevar pa mani pateikt
jo neko nezina lol 
Ko tur teikts. Cilvēks kā cilvēks , atšķirībā no dažiem labiem.
ps. 3000posti vel tik tālu
ps. 3000posti vel tik tālu
Tu gribi teikt, ka man tagad ir jāpērk sūda diski, kas ir lielākā klišeja šajā forumā, tikai tāpēc, lai parādītu, ka es to varu? Tev liekas, ka man būtu jātērē mana nauda, lai TEV kaut ko pierādītu? Atbloķē man PMus, nevis esi maza meitene, un es tev vēl šo to varu paskaidrot.ValtersZ rakstīja:Nu tad nopērc Varoni. Pierādi savu varenību.
Izlasi vēlreiz. Man par tiem diskiem ir nospļauties. Man uz e36 kā tādu ir lielā mērā vienalga, jo man tas ir tikai dibena pārvietotājs, kuru es paļubomu kaut kādā brīdī nomainīšu uz kaut ko interesantāku. Mana reliģija nav "Es_braukšu_ar_savu_E36_līdz_mūža_galam".barons rakstīja:Dzīvot dzelzim ir jēli un tupi (izlasi šo teikumu 5 reizes).
Un ko tu pie velna domā ar tiem 3000 postiem? To, ka tev tādi ir? Tu to uzskati par autoritātes un prominences apliecinājumu? Tas apliecina dzīves neesamību un pārmērīgu tupēšanu pie monitora forumā.
Tukša diršana, plūcaties kā vecenes, kurai papēdis augstāks!barons rakstīja:Tu gribi teikt, ka man tagad ir jāpērk sūda diski, kas ir lielākā klišeja šajā forumā, tikai tāpēc, lai parādītu, ka es to varu? Tev liekas, ka man būtu jātērē mana nauda, lai TEV kaut ko pierādītu? Atbloķē man PMus, nevis esi maza meitene, un es tev vēl šo to varu paskaidrot.ValtersZ rakstīja:Nu tad nopērc Varoni. Pierādi savu varenību.
Izlasi vēlreiz. Man par tiem diskiem ir nospļauties. Man uz e36 kā tādu ir lielā mērā vienalga, jo man tas ir tikai dibena pārvietotājs, kuru es paļubomu kaut kādā brīdī nomainīšu uz kaut ko interesantāku. Mana reliģija nav "Es_braukšu_ar_savu_E36_līdz_mūža_galam".barons rakstīja:Dzīvot dzelzim ir jēli un tupi (izlasi šo teikumu 5 reizes).
Un ko tu pie velna domā ar tiem 3000 postiem? To, ka tev tādi ir? Tu to uzskati par autoritātes un prominences apliecinājumu? Tas apliecina dzīves neesamību un pārmērīgu tupēšanu pie monitora forumā.
Nu tad Tu pirksi ? Lūdzu ? Tie tak ir tikai sūda diski. + Tev jau ir iesākta klišeja forumam.Aizmirsi ? difuzors aizmugurē un priekšas bampers ,oj atvaino buferis. Vel tikai sliekšņu uzlikas vērptās un spoguļi un moldingi. Sakrāj pilnu komplektu 
ValtersZ rakstīja:Nu tad Tu pirksi ? Lūdzu ? Tie tak ir tikai sūda diski. + Tev jau ir iesākta klišeja forumam.Aizmirsi ? difuzors aizmugurē un priekšas bampers ,oj atvaino buferis. Vel tikai sliekšņu uzlikas vērptās. un spoguļi un moldingi.
Tev nauda iet uz beigām un gribi man iesmērēt savējos? Piedod, nebūs.
Es pēdējā laikā neredzu jēgu šajā auto ieguldīt nevienu kapeiku, kas nav tik daudz kā kvalitatīvas apkopes/rezerves daļas. Kāda velna pēc man būtu jāiegādā pilnā paka? Man ir gana interesanti mērķi nākotnei, taču E36 šķūnēšana tajos īsti neietilpst....
Man jā, iet uz galu.
Nē nē. Manus nē. Gan atradīsi 4x metina'tus un 10x valcētus un 15x pārpulētus pa lētu kapeik.
Protams ,tā taču tikai žurka,viņa paredzēta gāšanai un nav ko tur žēlot. Nošķils paņems citu atkal nošķils un tad paņems ko interesantu. Tā arī neesmu atradis kur Tu esi gāzis izņemot velo un Ižu.
Visi tagat noliec galvas Master Barons idejiskā reliģijā par dzelžiem.
Labi vecā miza čau. Man sanāca miegs.
Nē nē. Manus nē. Gan atradīsi 4x metina'tus un 10x valcētus un 15x pārpulētus pa lētu kapeik.
Protams ,tā taču tikai žurka,viņa paredzēta gāšanai un nav ko tur žēlot. Nošķils paņems citu atkal nošķils un tad paņems ko interesantu. Tā arī neesmu atradis kur Tu esi gāzis izņemot velo un Ižu.
Labi vecā miza čau. Man sanāca miegs.
Pēdējais labojis ValtersZ - 04 Aug 2015, 00:38, kopā labots 1 reizi.
Eu, nu atslābstiet beidzot. Vecenes pietrūkst, ka jāmeklē mierinājums forumā?

Tieši, tieši tā. TWikai pēc šī E36 es vēlvienu īsti netaisos ņemt.ValtersZ rakstīja:Man jā, iet uz galu.
Protams ,tā taču tikai žurka,viņa paredzēta gāšanai un nav ko tur žēlot. Nošķils paņems citu atkal nošķils un tad paņems ko interesantu.
Interesanti vai šie abi brauks uz Valmieras meet'u? 
Acis viens otram izskrāpēs!Reinis159 rakstīja:Dzīvosim , redzēsim.
Kā ir tā jādzīvo.Riks* rakstīja:Acis viens otram izskrāpēs!Reinis159 rakstīja:Dzīvosim , redzēsim.
BMW - Best Motorsport Weapon
Eu nu, kas tiešām neviens nezin pa cik cenā iet dīzeļa kruīza slēdzis?

Kam te interesēja piekabes vilkšana?
Lūk uzskatāmi parādīts un izstāstīts https://www.youtube.com/watch?v=hGANDNeOWy4
Lūk uzskatāmi parādīts un izstāstīts https://www.youtube.com/watch?v=hGANDNeOWy4
Domāju ka kādi €20-€30naljanke rakstīja:Eu nu, kas tiešām neviens nezin pa cik cenā iet dīzeļa kruīza slēdzis?![]()
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1257
- 1258
- 1259
- 1260
- 1261
- …
- 2228