Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1262
- 1263
- 1264
- 1265
- 1266
- …
- 2228
- chevron_right
Autiņš iet labāk, tik grūti tos īstos sportiniekus dabūt, pērkot pie oficiālajiem dīleriem jāuzrāda "Aizkraukles drifta skolas" (citu mums lkm vēl nav) diploms (vēlams sarkanais)!laurentiy rakstīja:Sveiki! Interesē, kāda starpība starp vienkāršo un sporta filtru ? Ir vērts likt virsu sporta filtru ?
d[-_-]b
Tupa iemests grabažniekā?! Pofig, jebkurš būs garām... Iesācējam vieglāk uztaisīt būs nr. 2., ar normālu atdevi zemajā galā.
d[-_-]b
a ka tad labak uztaisit ja ne tupa iemest bagažnieka? ar kkadu freeair negribu bojat paneli. skaņas izolacija jau daļeji uztaisita. sanu tumbas ir noizoletas. un ari neinterese kuru vieglak uztaisit bet kurš labak skanes. kastes tilpumu un izmerus apreķinat maku!
Taisi otro - dodu 100 punktus, ka starpību neatšķirtu! Teorētiski, ar 3. variantu var iegūt labāku atdevi (tik es taisītu 6th order bandpass), bet tas ir manāmi sarežģītāks aprēķinos + kastes tilpums var sanākt ap visa grabažnieka tilpumu, ja sadomāci kādas 15" ielikt! :)
d[-_-]b
subim ir tik 10 collas tpc kaste nebus milziga. ok tad laikam japaštuko par sesto bandpasu . jo interese kvalitate nejau skaļums :)
A es bļ domāju,ka beigtā mufta liek pārkarst dzinējam ,kad ārā +30°C ,a izrādās konuss čakarē smadzeniRiks* rakstīja:Nē, dzinējs var pārkarst!laurentiy rakstīja:Sveiki! Interesē, kāda starpība starp vienkāršo un sporta filtru ? Ir vērts likt virsu sporta filtru ?
Ņemšu vēra,pateicos!Ģirts rakstīja:A es bļ domāju,ka beigtā mufta liek pārkarst dzinējam ,kad ārā +30°C ,a izrādās konuss čakarē smadzeniRiks* rakstīja:Nē, dzinējs var pārkarst!laurentiy rakstīja:Sveiki! Interesē, kāda starpība starp vienkāršo un sporta filtru ? Ir vērts likt virsu sporta filtru ?
Žēl jau ir, bet viņš bija neglīts [emoji3]Januskevics rakstīja:http://m.delfi.lv/aculiecinieks/article.php?id=46313117 kads no foruma?
Sent from my C6903 using Tapatalk
- ikey07
kāds kaut ko tādu atceras?
To jautā Jonijam, tas pieredzejušāks.rus90 rakstīja:subim ir tik 10 collas tpc kaste nebus milziga. ok tad laikam japaštuko par sesto bandpasu . jo interese kvalitate nejau skaļums :)
Es to biju domājis ar to, ka filtrs raus iekšā karsto gaisu no motortelpas un iespējams, ka visādus sīkus gružus..Ģirts rakstīja:A es bļ domāju,ka beigtā mufta liek pārkarst dzinējam ,kad ārā +30°C ,a izrādās konuss čakarē smadzeniRiks* rakstīja:Nē, dzinējs var pārkarst!laurentiy rakstīja:Sveiki! Interesē, kāda starpība starp vienkāršo un sporta filtru ? Ir vērts likt virsu sporta filtru ?
Manuprāt vislabākais variants ir ielikt stock kastē stock izmēra Pipercross filtru, pašam tāds ir un nesūdzos!
Ja pareizi uztaisiis aizsargu, tad neraus karsto gaisu. Tas, vai raus gruzhus, atkarigs no pasa filtra kvalitates.Riks* rakstīja: Es to biju domājis ar to, ka filtrs raus iekšā karsto gaisu no motortelpas un iespējams, ka visādus sīkus gružus..
Manuprāt vislabākais variants ir ielikt stock kastē stock izmēra Pipercross filtru, pašam tāds ir un nesūdzos!
Aa un ieguvums buus tikai skanja
Lidoju Reti,Bet Atri!!
Nekāda jēga no tā konusnieka nav. Ir jēga, ja ir normāls komplekts ar aizsargu un kārtīga aukstā gaisa ieplūde, bet tā jēga arī būs MAX 3-5hp apmērā. Viņš ir jāapkopj biežāk kā parastais filtrs un visādu hujņu rauj iekšā kā nav apkots. Labāk motoram saglabāt kompresiju, nevis tupa filtru skaņai uzlikt.Kapteinis rakstīja:Ja pareizi uztaisiis aizsargu, tad neraus karsto gaisu. Tas, vai raus gruzhus, atkarigs no pasa filtra kvalitates.Riks* rakstīja: Es to biju domājis ar to, ka filtrs raus iekšā karsto gaisu no motortelpas un iespējams, ka visādus sīkus gružus..
Aa un ieguvums buus tikai skanja
90% pērk sadaļas postu nebūtu ja
apmeklētu tur pat netālu esošajā pārdod sadaļā .....
apmeklētu tur pat netālu esošajā pārdod sadaļā .....
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
kad izslēdz skaņu, tīri laba dziesma
iesakiet ļoti cietus aizmugurējos amortizatorus 
maza problema parādijās kad izskustos no vietas tad tādi kā krakšķi no kreisas aizmugurējas puses kas tas vareetu būt?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1262
- 1263
- 1264
- 1265
- 1266
- …
- 2228