Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- …
- 2228
- chevron_right
varu pastaipīt krāniņu - uz gadu 10,7ls klase, protams, lielākā. ir vēl otrs auto, ar bmw, tam 13,xx.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
šitas bija sitiens zem jostas vietasRons rakstīja:varu pastaipīt krāniņu - uz gadu 10,7ls klase, protams, lielākā. ir vēl otrs auto, ar bmw, tam 13,xx.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
man pašam bijOrkaans rakstīja:
rit uz liepaju brauc dazi tukstoshi ultra agrsivi noskanjoti futbola fani, atbalstit savu komandu varsavas legia. zel ka tur neesmu, gribetos to visu bardaku kas tur darisies , klatienee redzet. izdemolets stadions un grautinji pilseetaa garanteti
liepajas milichiem bus iespeja paradit cik tad vinji varonigi isti ir, pret lidzvertigiem pretiniekiem,ato vinji tik prot sapakot tos kas iesvilpusi mierigi iet majas, vai ari iemest logaa ar parkinga ticketi
liepajas milichiem bus iespeja paradit cik tad vinji varonigi isti ir, pret lidzvertigiem pretiniekiem,ato vinji tik prot sapakot tos kas iesvilpusi mierigi iet majas, vai ari iemest logaa ar parkinga ticketi
...
Labi ,ka es nedzīvoju stadiona tuvumā ,savādāk ,kas zin kā būtu,bet jagaida rītdienas vakars ,tad jau manīs.
Šodien mani panjēma CP par ātrumu. Veseli 75Km/h pilsētā!!!! Secinājums..........Jelgavā ir forši policisti
Paskatījās ,ka pārkāpumu un brīdinājumu nav, pateica lai braucu prātīgāk un ATLAIDA novēlot laimīgu ceļu
AAAAA un vēl pabrīdināja ,ka man aizmugurē riepas ķeroties arkās
Paskatījās ,ka pārkāpumu un brīdinājumu nav, pateica lai braucu prātīgāk un ATLAIDA novēlot laimīgu ceļu
AAAAA un vēl pabrīdināja ,ka man aizmugurē riepas ķeroties arkās
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
cik liels sods ir,kad pārkāp 20km/h ārpus pilsētas,kad paņem radars?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Stulbs jaut!
Motortelpu e36tajam, var pust ar karcheri?
Ev fanāt, ķer granāt.
Protams ,ka var
Kpēc lai nevarētu?...
Es nez, nekad nesmu aizdomajies par to, bet ritaa izputiishu, zb pucet ar lupatu
Ev fanāt, ķer granāt.
hey.. kurs rit no rita brauc uz rigu un varetu mani pakert no salaspils..? vnk doma aizbraukt sdn bet nu sudigi ar naudam :(
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
es savam cimperlīgajam auto to droši, ka nedarītu, baidoties no elektroniskām ķibelēm vēlāk!Chew` rakstīja:Stulbs jaut!
Tomēr, kad kārchers gājis pāri, tad motortelpa ir pa smuko!
Es motortelpu savējiem mazgāju vismaz reizi pusgadā.
Un līdz šim nekādu problēmu.
Un līdz šim nekādu problēmu.
Tad tev vienkārši jāmazgā arī manējā motortelpa!
Nu es parasti dzenu mazgàt pie zipa vai pie osiicc.
Es ari ar karceri mazgaju vel pec tam drosibas pec stakjika izputu kontaktus lai nesakas kibeles
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- …
- 2228