Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1272
- 1273
- 1274
- 1275
- 1276
- …
- 2228
- chevron_right
Kārtības te izskatās, ka nav
savos vortālos un tajos, kur esmu admins un moderātors pār šādu rīcību ir bans uz trim nedēļām bez brīdinājuma, par atkārtotu uz mēnesi, bet par trešo reiz useris tiek dzēsts!
Inteliģence sprāgst ārā pa visām šuvēmCaK rakstīja:Ej izpis govi, mudak!
fui, tu ar tādu muti mammu bučo ?!CaK rakstīja:Ej izpis govi, mudak!
Beidz liekuļot! Manā topikā visi pēc kārtas izcēlās ar jēlībām un tu tajā skaitā. Kā izskatās viss tika dzēsts, bet neviens netika nobanots. Tā kā nevajag ņuņāt!JānisK-[JK] rakstīja:Kārtības te izskatās, ka navsavos vortālos un tajos, kur esmu admins un moderātors pār šādu rīcību ir bans uz trim nedēļām bez brīdinājuma, par atkārtotu uz mēnesi, bet par trešo reiz useris tiek dzēsts!
Nevienu jēlību tev neteicu, bet tu gan līdzīgā stilā nodirsi mani un daudzus citus tā kā neņerksti!CaK rakstīja:Beidz liekuļot! Manā topikā visi pēc kārtas izcēlās ar jēlībām un tu tajā skaitā. Kā izskatās viss tika dzēsts, bet neviens netika nobanots. Tā kā nevajag ņuņāt!JānisK-[JK] rakstīja:Kārtības te izskatās, ka navsavos vortālos un tajos, kur esmu admins un moderātors pār šādu rīcību ir bans uz trim nedēļām bez brīdinājuma, par atkārtotu uz mēnesi, bet par trešo reiz useris tiek dzēsts!
Šis jau paliek absurdi. Liela daļa no jums, nenorādu uz nevienu konkrēti, dir* visulaiku Cak'am virsū, un kad vienreiz viņš to vairs neiztur, un varbūt ne tajā sakarīgākajā un labākajā veidā atcērt pretīm, visi uzreiz apvainojušies un aizvainoti. Jūs nopietni? nav jums kur citur iet savas problēmas un negācijas izgrūst, ka lienat forumā kašķi meklēt? ejat uz maskačku ar urlām skaidroties, ja ir velme problēmas meklēt 
Tas jau manuprat ir sen vispār zināms fakts, ka bmw ir baigais sū.. neatkarīgi no gada un modeļa! Bet tu CaK manuprāt ar inteleģences līmeni neizcelies...Tev derētu pamācīties standarta ētikas normas!CaK rakstīja:Izrādās, ka bembis baigais sūds. Skatījos uz e39, tagad pēc šī video skatos uz Mercedes W210.
Tu tiešām neesi īstais, kuram jārunā par ētikas normām. Vispār te reti, kurš saprot, ko tas nozīmē. Tu tai skaitāZzevsS rakstīja:Tas jau manuprat ir sen vispār zināms fakts, ka bmw ir baigais sū.. neatkarīgi no gada un modeļa! Bet tu CaK manuprāt ar inteleģences līmeni neizcelies...Tev derētu pamācīties standarta ētikas normas!CaK rakstīja:Izrādās, ka bembis baigais sūds. Skatījos uz e39, tagad pēc šī video skatos uz Mercedes W210.
JānisK-[JK] rakstīja:Klau, ja nemāki uzvesties forumā un par katru sīkumu apdirs citus tad šis ir tieši tev!CaK rakstīja:Ej izpis govi, mudak!
Pastāstīšu kā tas viss izskatās no citas puses, šajā gadījumā no manasvienradzis rakstīja:Šis jau paliek absurdi. Liela daļa no jums, nenorādu uz nevienu konkrēti, dir* visulaiku Cak'am virsū, un kad vienreiz viņš to vairs neiztur, un varbūt ne tajā sakarīgākajā un labākajā veidā atcērt pretīm, visi uzreiz apvainojušies un aizvainoti. Jūs nopietni? nav jums kur citur iet savas problēmas un negācijas izgrūst, ka lienat forumā kašķi meklēt? ejat uz maskačku ar urlām skaidroties, ja ir velme problēmas meklēt
Reiz bmwpower prikolu topikā bija iemests links ar Čaka video, apskatījos konkrēto un apskatījos vēl dažus, sapratu, ka video mani nesaista, sākumā nesapratu kāpēc viņš ko tādu filmē, bet tad sapratu, ka vienkārši lai iegūtu uzmanību nu tas nav nekas slikts.
Bet šeit, kur esmu salīdzinoši nesen Čaku iepazinu no citas puses, visai izbrīnīja, ka cilvēks tik ļoti ārdījās par visiem iespējamiem portāliem dēļ savas problēmas ar nu jau zināmo autoservisu it kā viņam būtu tuvs radinieks gājis bojā kādu draņķu dēļ un neviens viņus cietumā neliek
Es vienmēr esmu centies izturēties korekti šādos gadījumos arī šoreiz turpināju diskusiju. Cilvēks pats pret sevi rada riebumu ar šādu rīcību
Varbūt, kaut gan ētikas normas pārzinu un ikdienā izmantoju stipri labāk nekā liela daļa šeit. Un nezinu pamatojumu no tavas puses tā teikt manā virzienā. Vienīgā starpība, ka mani pēc sejas reti kurš šajā forumā zin, bet tevi zin ne tikai gandrīz visi šī foruma aktīvie lietotāji, bet arī visi tavi youtube.com sekotāji un gan jau ka vēl pietiekoši daudz cilvēku, kas zin tavu niku sociālajos portālos. Tāpēc ne jau man jādomā ko un kur es rakstu!CaK rakstīja:Tu tiešām neesi īstais, kuram jārunā par ētikas normām. Vispār te reti, kurš saprot, ko tas nozīmē. Tu tai skaitāZzevsS rakstīja:Tas jau manuprat ir sen vispār zināms fakts, ka bmw ir baigais sū.. neatkarīgi no gada un modeļa! Bet tu CaK manuprāt ar inteleģences līmeni neizcelies...Tev derētu pamācīties standarta ētikas normas!CaK rakstīja:Izrādās, ka bembis baigais sūds. Skatījos uz e39, tagad pēc šī video skatos uz Mercedes W210.
Nav jau māksla paņemt totālu miskasti un to vispārināt uz visiem bmw. Tad jau tepat forumā varam sameklēt kādu šrotu un vispārināt uz visiem.
Attieksme veido attieksmi.
Domāju, ka visi saprata, tāpēc nevajag raudāt, ka dirš virsū, sēdi mammam un tetiem, tur tev nedirsis.
Domāju, ka visi saprata, tāpēc nevajag raudāt, ka dirš virsū, sēdi mammam un tetiem, tur tev nedirsis.
Jau atkal pierādi savu intelekta līmeni, muļķi..CaK rakstīja:
Ej izpis govi, mudak!
Nemētājas kādam lieki stūres stieņi? Nav jābūt perfektiem, vajadzīgi ķīmiķošanai. Būšu priecīgs, ja varu pa dienu.pieskriet pakaļ :)
Pjer Tu uzmanigak ar vardiem,cak vel tev draudzeni atnjemsPjērs rakstīja:fui, tu ar tādu muti mammu bučo ?!CaK rakstīja:Ej izpis govi, mudak!
ar kompatu pa brugji
Rausītis rižiks beidzot neizturēja
bmwpowerā ir olijs, te rausītis
bmwpowerā ir olijs, te rausītis
crapworks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1272
- 1273