Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1275
- 1276
- 1277
- 1278
- 1279
- …
- 2228
- chevron_right
Vis ir iespējams, kā stanceri saka "if it doesn't fit make it fit"Raitoss rakstīja:Palidziet tauta! Ir iespējams uzlikt 17'' 10J disku ar ET16 aizmugurē? tas ka bez arku valcēšanas nu nekādīgi, tas jau skaidrs, bet vai tas vispār palīdzēs?riepas 245/40 Stāv stock amartizatori un sodien tika ieliktas jaunas atsperes regulejamas lidz 50mm.
Bet citādi diezgan retarded pasākums ir 10j uz e36, tāda platuma disks aizm. nāk jaunajam f82m4
Paldies! :)Linda rakstīja:Nobalsoju, bet mazās ask.fm pavēlnieces Tev neapsteigt, kaut gan viņu video ir pilnīgi neskatāmi.
Jā, es neesmu viņām konkurents. Būtu man skatītājos tik daudz bērni, tad vēl varētu pacīnīties, bet tā kā mani skatās pieaugušie, tad viņi maksimums var nospiest like zem video un tad tas ir tikai svētku dienās
Liec virsu riepu 205 vai 215/40 , mekle cietus amjus ar atsperem , aizmuguri vajadzes pacelt uz augsukars rakstīja:Vis ir iespējams, kā stanceri saka "if it doesn't fit make it fit"Raitoss rakstīja:Palidziet tauta! Ir iespējams uzlikt 17'' 10J disku ar ET16 aizmugurē? tas ka bez arku valcēšanas nu nekādīgi, tas jau skaidrs, bet vai tas vispār palīdzēs?riepas 245/40 Stāv stock amartizatori un sodien tika ieliktas jaunas atsperes regulejamas lidz 50mm.
![]()
Bet citādi diezgan retarded pasākums ir 10j uz e36, tāda platuma disks aizm. nāk jaunajam f82m4
Lietotas BMW rezerves daļas, dzinēju piegāde pēc pasūtījuma
Nobalsoju jo bija salīdzinoši labs bez izlecošas samākslotībasCaK rakstīja:Būšu ļoti pateicīgs, ja nobalsosiet par mani MTG rīkotajā konkursā! Šodien ir pēdējā balsošanas diena un esmu trešais. Paldies!![]()
![]()
http://skaties.lv/izklaide/video-balvas ... ti-labako/
Jānis Ābele
Labi paldies par to pasu . meginasu kko dariit!DKristaps rakstīja:Liec virsu riepu 205 vai 215/40 , mekle cietus amjus ar atsperem , aizmuguri vajadzes pacelt uz augsukars rakstīja:Vis ir iespējams, kā stanceri saka "if it doesn't fit make it fit"Raitoss rakstīja:Palidziet tauta! Ir iespējams uzlikt 17'' 10J disku ar ET16 aizmugurē? tas ka bez arku valcēšanas nu nekādīgi, tas jau skaidrs, bet vai tas vispār palīdzēs?riepas 245/40 Stāv stock amartizatori un sodien tika ieliktas jaunas atsperes regulejamas lidz 50mm.
![]()
Tirgoju Jaunas rezerves daljas, ļoti labām cenām. (Elljas , filtri , akumulatori , piekare, amortizacija , dzinej daljas...) Raksti vai zvani 28322293!
nēikey07 rakstīja:tikai mani kretinē jaunais ss.lv layouts ?
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Un kas tad tur ir tik ļoti mainījies?ikey07 rakstīja:tikai mani kretinē jaunais ss.lv layouts ?
Lūdzu palīdzam veikt aptauju. Aizpildam!
https://docs.google.com/forms/d/1oRkJ0K ... k/viewform
Paldies.
https://docs.google.com/forms/d/1oRkJ0K ... k/viewform
Paldies.
Sludinājumu never jaunā logā. es vakar kādas 3 reizes izslēdzu ss.lv tabu jo pierasts pie vecā veida.Inferno rakstīja:Un kas tad tur ir tik ļoti mainījies?ikey07 rakstīja:tikai mani kretinē jaunais ss.lv layouts ?
Kāds ir kaut ko mēģinājis ņemt no vissauto.lv? Atsauksmes?
I build perfect things, not buy them.,
Skatē tiek uz bremžu stenda ar max low ta coilām aizmugurē?
@instagram - anrijs.v
Viss atnāca laikā un tāds kādam bija jābūt! Sarunāt ar veikalu par visiem sev interesējošiem jaut.-bez problēmām! Labs internetveikals!Liene rakstīja:Kāds ir kaut ko mēģinājis ņemt no vissauto.lv? Atsauksmes?
Zuze mēģināja tehnisko iziet 
Toties šaras veselas
Laikam ta ar tolmetu sajauca.
Drāma incomingbarons rakstīja:Zuze mēģināja tehnisko iziet
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1275
- 1276
- 1277