Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1285
- 1286
- 1287
- 1288
- 1289
- …
- 2228
- chevron_right
Vakar biju tolmetā, neticēsiet ko tur redzēju, BBS style5 r15 disku
Nodots alumīnijā kā nevienam nevajadzīgs sūds. Darbonim izstāstīju, ka šitais bembistu aprindās ir zelta vērtē 
atpirki tos diskus no viņiem?Rob rakstīja:Vakar biju tolmetā, neticēsiet ko tur redzēju, BBS style5 r15 diskuNodots alumīnijā kā nevienam nevajadzīgs sūds. Darbonim izstāstīju, ka šitais bembistu aprindās ir zelta vērtē
Da lābiKikaps rakstīja:e36 foruma karma...Inferno rakstīja:Sajūgs izbeidzās!![]()
EDIT: ā, es domāju, ka Tev...Inferno rakstīja:Šis topiks ir pārvērties par ateju
Nevajag nekad taadas lietas vinjiem staastiit!Rob rakstīja:Vakar biju tolmetā, neticēsiet ko tur redzēju, BBS style5 r15 diskuNodots alumīnijā kā nevienam nevajadzīgs sūds. Darbonim izstāstīju, ka šitais bembistu aprindās ir zelta vērtē
Tas kārtējo reizi (ne pirmo reizi dzirdu, ka St5 atrasti tolmetā vai pārdoti par alumīnija cenu) pierāda, ka tiem Style 5 ir tikai iedomāta/izreklamēta vērtība... :) Man jau vairāki paziņas (kas īsti tajos diskos neko nerubī pēc nosaukumiem un modeļiem) tīri vizuāli (patīk/nepatīk) ir teikuši sūc, redzot tos St5 un, ka kādi interesanti 5-staru diski kudi kabāk izskatās (un nē, tie nav bijuši kkādi laucinieki utt)...Kapteinis rakstīja:Nevajag nekad taadas lietas vinjiem staastiit!Rob rakstīja:Vakar biju tolmetā, neticēsiet ko tur redzēju, BBS style5 r15 diskuNodots alumīnijā kā nevienam nevajadzīgs sūds. Darbonim izstāstīju, ka šitais bembistu aprindās ir zelta vērtē
tagad tolmetaa vairs style5 pa leeto nedabuut
d[-_-]b
re kur jums style 5 24" 
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
uuu b### vel tik uzpule plauktu un bus z###
bet zemakas riepas vajag
pa cik iekeri? 4k eiro?
bet zemakas riepas vajag
pa cik iekeri? 4k eiro?
seeingman, Beens Auto strādā?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Es uzskatu ka r15 style 5 nav neko vērti.Rob rakstīja:Vakar biju tolmetā, neticēsiet ko tur redzēju, BBS style5 r15 diskuNodots alumīnijā kā nevienam nevajadzīgs sūds. Darbonim izstāstīju, ka šitais bembistu aprindās ir zelta vērtē
r16 vēl ir OK
Man opelim bija BBS 13nieki makaronu kāšamie diski, kaut kas līdzīgs style 5, tad jau vajadzēja paturēt, būtu pirmais puika ciemā 
Sent from my E2003 using Tapatalk
Sent from my E2003 using Tapatalk
Tā arī ir ka nav neko vērti, kaut gan man r15 patīk labāk par r16.aarchijs rakstīja:Es uzskatu ka r15 style 5 nav neko vērti.Rob rakstīja:Vakar biju tolmetā, neticēsiet ko tur redzēju, BBS style5 r15 diskuNodots alumīnijā kā nevienam nevajadzīgs sūds. Darbonim izstāstīju, ka šitais bembistu aprindās ir zelta vērtē
r16 vēl ir OK
styl5 tie nav diski, tas pats ,kas bleķinieks, ja vien nav plaukts no 10cm bez tā izskātās stūlbi
cerams pats saproti ko raksti...bembis e36 rakstīja:styl5 tie nav diski, tas pats ,kas bleķinieks, ja vien nav plaukts no 10cm bez tā izskātās stūlbi
Man pret tiem style 5 dalītas jūtas,uz e36 domāju nav tie paši skaistākie,uz e30,mk1,mk2 uc vecām kastēm viņi ir pa tēmu.
Atkal stress par style5 visiem sacies. Tad nu varu piedavat style5 r17 pa 600e.
Katram sava gaume! Man personīgi patīk style5 arī bez plaukta un ar baloniem virsū.bembis e36 rakstīja:styl5 tie nav diski, tas pats ,kas bleķinieks, ja vien nav plaukts no 10cm bez tā izskātās stūlbi
es saprotu un citi arī ,tu tik izliecies par nezinītigleizds rakstīja:cerams pats saproti ko raksti...bembis e36 rakstīja:styl5 tie nav diski, tas pats ,kas bleķinieks, ja vien nav plaukts no 10cm bez tā izskātās stūlbi
protams ka tā ir gaumes lietaZzevsS rakstīja:Katram sava gaume! Man personīgi patīk style5 arī bez plaukta un ar baloniem virsū.bembis e36 rakstīja:styl5 tie nav diski, tas pats ,kas bleķinieks, ja vien nav plaukts no 10cm bez tā izskātās stūlbi
Škiet ka vairumam nemaz nepastāv citi diski kā tikai st5 
Vismaz no r15 smukāku ir ļoti maz.tataars rakstīja:Škiet ka vairumam nemaz nepastāv citi diski kā tikai st5
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1285
- 1286
- 1287
- 1288
- 1289
- …
- 2228