Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- …
- 2228
- chevron_right
jaa taa tas ir taa skaitaas pagaidu registraacija
un pa to skaylain vinju nav iespeejams registreet latvijaa jo taadu mashiinu nepastaav ar stuuri kreisaa pusee
un pa to skaylain vinju nav iespeejams registreet latvijaa jo taadu mashiinu nepastaav ar stuuri kreisaa pusee
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
es zinu, ka Archa_21 savu ex. e36 ieveda no UK, dabuja kaut kadu atlauju, ka 3 gadus vai cik tur to laiku var braukat pa Latviju un pec tam kaut kas jadara... bet ar UK numuriem braukaja....
Nu, ar UK numuriem tak var bezgalīgi braukāt, ja ir dokuments par to, ka tu strādā UK vai kkā tā..
Līdz kamēr sanāk, tā, kā JUST skyline. Kad neveiksmīgi sašķilies un dabon maksāt arī par visiem cietušā izdevumiem!AgnisB rakstīja:Nu, ar UK numuriem tak var bezgalīgi braukāt, ja ir dokuments par to, ka tu strādā UK vai kkā tā..
Drīz mums piewienosies wel 1ns biedrs,kurš nupat nopirka e36 2.8 Nez kapec wiņš saka,ka es pie tā wainīgs,jo grIbejis pawisam ko citu iepirkt
liekas, ka pie 500 parasti klapē ceit!?
ļoti labi!-HAPO- rakstīja:Drīz mums piewienosies wel 1ns biedrs,kurš nupat nopirka e36 2.8 Nez kapec wiņš saka,ka es pie tā wainīgs,jo grIbejis pawisam ko citu iepirkt
Es jau divus biedrus esmu ievilcis šajā visā e36 komūnā. Vienu gan vēl galīgi neizdodas no Japāņiem pārvilināt uz ko Vācisku.
+1
Man ar viens "marinējās" no japcar uz pāriešanu pie mums!
Man ar viens "marinējās" no japcar uz pāriešanu pie mums!
Es jau pat nezinu cik esmu piewilinājusi, un cik ir reģistrējušies
No skaita jau nositos..
No skaita jau nositos..
Tev tai vilinaashanaa pieredze un iespeejas lielaakas
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Sabīn to jau varēja redzēt sestdien
Orkaans rakstīja:Tev tai vilinaashanaa pieredze un iespeejas lielaakas
Tā sanākOrkaans rakstīja:Tev tai vilinaashanaa pieredze un iespeejas lielaakas
Vajag tak e36.lv wairāk kluba biedrus
Jo vairaak sheit buus taadas meitenes ,kaa Tu ,jo vairaak sheit paraadiisies arii puishi ar e36
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
+1000000000!
Orkaans rakstīja:Jo vairaak sheit buus taadas meitenes ,kaa Tu ,jo vairaak sheit paraadiisies arii puishi ar e36
Paaaaldies
Cenšamies
Man jau liekas ,ka Tu speetu pierunaat chali paardot X5 un par to naudinju nopirkt piecus e36
man ar viens marinejas un gatavojas parnakt uz e36.lv
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- …