Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1289
- 1290
- 1291
- 1292
- 1293
- …
- 2228
- chevron_right
Pie Kļaviņa!DN-848 rakstīja:Sveiki interese kur var dabut oem e36 detalas neskaitot bmw centru.?
Paldies!ZzevsS rakstīja:Pie Kļaviņa!DN-848 rakstīja:Sveiki interese kur var dabut oem e36 detalas neskaitot bmw centru.?
handler.lvDN-848 rakstīja:Sveiki interese kur var dabut oem e36 detalas neskaitot bmw centru.?
etk.lv
http://www.tvnet.lv/auto/satiksme/57454 ... s_tiesibas nē nu ko lai sak, kāds no musējiem? 
Artis92 rakstīja:http://www.tvnet.lv/auto/satiksme/57454 ... s_tiesibas nē nu ko lai sak, kāds no musējiem?
Ir kāds, kas no 1 aliņa kko jūt?Duuj rakstīja:@bembis e36. Ir cilveki,kas no 1 aliņa neko nejūt:D tas nav noteicošais faktors ko tu juti un ko nē. Dzer-nebrauc.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
1 aliņš- tie tak ir 2 litri!Kikaps rakstīja:Ir kāds, kas no 1 aliņa kko jūt?Duuj rakstīja:@bembis e36. Ir cilveki,kas no 1 aliņa neko nejūt:D tas nav noteicošais faktors ko tu juti un ko nē. Dzer-nebrauc.
1 aliņš = 2 litri - tā ir tikai alkašu vidē!kexxx rakstīja:1 aliņš- tie tak ir 2 litri!Kikaps rakstīja:Ir kāds, kas no 1 aliņa kko jūt?Duuj rakstīja:@bembis e36. Ir cilveki,kas no 1 aliņa neko nejūt:D tas nav noteicošais faktors ko tu juti un ko nē. Dzer-nebrauc.
Nu tad rijam un braucam pēc tām JŪTĀM

Man jau šķiet, ka pēc aliņiem (uz JŪTĀM) braukt nevajag, sūdīgāk ir tad, ja ir noballēts, pagulēts, bet mutē still sajūta ka kāds būtu nomiris un TAD braukt, jo tad ir reāli grūti pateikt, ir vai nav promiles, kaut arī esi jau pamodies un spējīgs braukt, reaģēt. Vismaz pēc sevis skatoties, pāris reizes esmu šitā zvanījis uz darbu un teicis, ka būšu vēlāk, jo vēl nav pārliecības, ka pūšot nebūs. (kaut arī nekad nav pūsts trubā pēc balles, nezinu, cik labi izietDuuj rakstīja:Nu tad rijam un braucam pēc tām JŪTĀM![]()
un vispār, sveiciens dzimšansvētkos!!
Uz drūmākas nots, šodien aprit 4 gadi, kopš pilotu un lidsabiedrības kļūdu un nolaidības dēļ pasaule zaudēja ļoti daudz spožu hokeja zvaigžņu, ieskaitot mūsu pašu Dzelzs Vīru. 
Nu re. Kādi kuram tie uzskatiKikaps rakstīja:Man jau šķiet, ka pēc aliņiem (uz JŪTĀM) braukt nevajag, sūdīgāk ir tad, ja ir noballēts, pagulēts, bet mutē still sajūta ka kāds būtu nomiris un TAD braukt, jo tad ir reāli grūti pateikt, ir vai nav promiles, kaut arī esi jau pamodies un spējīgs braukt, reaģēt. Vismaz pēc sevis skatoties, pāris reizes esmu šitā zvanījis uz darbu un teicis, ka būšu vēlāk, jo vēl nav pārliecības, ka pūšot nebūs. (kaut arī nekad nav pūsts trubā pēc balles, nezinu, cik labi izietDuuj rakstīja:Nu tad rijam un braucam pēc tām JŪTĀM![]()
)
un vispār, sveiciens dzimšansvētkos!!
Paldies!
Es tajā dienā atrados filosofijas lekcijā. Priekšā sēdošās meitenes pagriezās pret mani, un viena no viņām teica, ka Skrastiņš ir gājis bojā aviokatastrofā. Sajūta bija tāda, it kā kāds labs draugs būtu nomiris. Pirmo reizi un pēdējo klātienē Lokomotīvi un Skrastiņu redzēju pāris nedēļas pirms katastrofas Dzelzceļa kausā. Viņš bija mans elks un par godu viņam arī man tāds nr.Kikaps rakstīja:Uz drūmākas nots, šodien aprit 4 gadi, kopš pilotu un lidsabiedrības kļūdu un nolaidības dēļ pasaule zaudēja ļoti daudz spožu hokeja zvaigžņu, ieskaitot mūsu pašu Dzelzs Vīru.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
R.I.P
Puikas kads ir mainijis tiltu bez pacelaja un bedres
?
Ja kads ir to meginajis, ka jums veicas ?
Man visu kreiso pusi jaskruve nost, bet tagad es netieku ne pie pacelaja , ne pie bedres
Puikas kads ir mainijis tiltu bez pacelaja un bedres
Man visu kreiso pusi jaskruve nost, bet tagad es netieku ne pie pacelaja , ne pie bedres
Lomax rakstīja:R.I.P
Puikas kads ir mainijis tiltu bez pacelaja un bedres?
nu principā ja normāli piepacelsi un noliksi kaut ko drošībai (celmu vai ko tam līdzīgu), tad jau visu var.
vienīgais jautājums būs ertības ziņā, citādi bedre/pacēlājs nav noteicošie faktori
baigi daudz jāvārtās pa zemiLomax rakstīja:R.I.P
ir ņemts nost, galvenais uzdabū max aukstu uz klučiem. plus vel jebļa, ja guļot uz muguras kāda skruve nenāk vaļā un roku rauj krampii...Lomax rakstīja:R.I.P
@instagram - anrijs.v
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1289
- 1290
- 1291
- 1292
- 1293
- …