Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1291
- 1292
- 1293
- 1294
- 1295
- …
- 2228
- chevron_right
Nu tad met klāt, tikai apgriezienus rādīs nepareizi. Es gan nezinu, kā uz to skatē skatīsies.driftaelks rakstīja:Man mājās vnk ir no 6cilindru un vajag pagaidam tikai priekš tehniskās, jo manējam spidometram tagad visi dačiki raustas iun negribas dēļ tā tehnisko neizziet.Inferno rakstīja:Nu tad pameklē no kāda 4 cyl benzīnieka, es nedomāju, ka būs grūti atrast.
šodien parakājos pa blocket.se un atradās tīri sakarīgi vairāki varianti uz gataviem m52b28, m52b25 swapiem, bet jāņem ar visu e39, maybe kāds ieintresēts, lai uz decembri kādam kko atvedu? 
Tas ir atkarīgs no cipariem!gruzs rakstīja:šodien parakājos pa blocket.se un atradās tīri sakarīgi vairāki varianti uz gataviem m52b28, m52b25 swapiem, bet jāņem ar visu e39, maybe kāds ieintresēts, lai uz decembri kādam kko atvedu?
cenas svārstās, braucamu auto var dabūt pat sākot no 500e un noskrējieni arī ir salīdzinoši mazi, 150k-..
Dēļ tā nevar neiziet skati. Es tiko vienam e36 izgāju skati ar pilnībā nestrādājošu spidometru, ielika tik 1ninieku par to ka neuzrādas noskrējiens.driftaelks rakstīja:Man mājās vnk ir no 6cilindru un vajag pagaidam tikai priekš tehniskās, jo manējam spidometram tagad visi dačiki raustas iun negribas dēļ tā tehnisko neizziet.Inferno rakstīja:Nu tad pameklē no kāda 4 cyl benzīnieka, es nedomāju, ka būs grūti atrast.
Atbrauc pie manis, uztaisīšu jebkuru E36 (gan 4cyl, gan 6cyl) spidometru atbilstošu tavam dzinējam.Inferno rakstīja:Nu tad met klāt, tikai apgriezienus rādīs nepareizi. Es gan nezinu, kā uz to skatē skatīsies.driftaelks rakstīja:Man mājās vnk ir no 6cilindru un vajag pagaidam tikai priekš tehniskās, jo manējam spidometram tagad visi dačiki raustas iun negribas dēļ tā tehnisko neizziet.Inferno rakstīja:Nu tad pameklē no kāda 4 cyl benzīnieka, es nedomāju, ka būs grūti atrast.
Mekleju GEO STORM (amerikanu miskaste) prieksejo stiklu, jaunu vai lietotu bez kasjakiem ja lietots!
vismaz pasakat kads kur meklet
un sadalitaja vacinu 
Triplexā nav?AndzaK_LV rakstīja:Mekleju GEO STORM (amerikanu miskaste) prieksejo stiklu, jaunu vai lietotu bez kasjakiem ja lietots!vismaz pasakat kads kur meklet
un sadalitaja vacinu
Piekritu zevs ar izgaju ka neviens daciks negaja tikai ierakstija ka odometrs nedarbojasZzevsS rakstīja:Dēļ tā nevar neiziet skati. Es tiko vienam e36 izgāju skati ar pilnībā nestrādājošu spidometru, ielika tik 1ninieku par to ka neuzrādas noskrējiens.driftaelks rakstīja:Man mājās vnk ir no 6cilindru un vajag pagaidam tikai priekš tehniskās, jo manējam spidometram tagad visi dačiki raustas iun negribas dēļ tā tehnisko neizziet.Inferno rakstīja:Nu tad pameklē no kāda 4 cyl benzīnieka, es nedomāju, ka būs grūti atrast.
Cik sanāk?gruzs rakstīja:šodien parakājos pa blocket.se un atradās tīri sakarīgi vairāki varianti uz gataviem m52b28, m52b25 swapiem, bet jāņem ar visu e39, maybe kāds ieintresēts, lai uz decembri kādam kko atvedu?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Nezinu, kura gada tev tas lūznis ir un kāds dzinējs, bet izskatās, ka sadalītāja vāciņu varu dabūt pusotras nedēļas laikā pa ~20eurAndzaK_LV rakstīja:Mekleju GEO STORM (amerikanu miskaste) prieksejo stiklu, jaunu vai lietotu bez kasjakiem ja lietots!vismaz pasakat kads kur meklet
un sadalitaja vacinu
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
veluu veiksmi ar stikluuuAndzaK_LV rakstīja:Mekleju GEO STORM (amerikanu miskaste) prieksejo stiklu, jaunu vai lietotu bez kasjakiem ja lietots!vismaz pasakat kads kur meklet
un sadalitaja vacinu
Musu auto darbnica veic jebkuras auto markas remontdarbus netkarigi no auto vecuma vai stavokla ......
Atrodamies : Riga. miera iela 15
mail : [email protected]
Atrodamies : Riga. miera iela 15
mail : [email protected]
Finks rakstīja:Intereatni kas tas par BMWE36KLUBU![]()
http://www.stickershop.lv/uzlimes/others/view/2299
Tas ir logo iekš draugiem.lv
- ikey07
Nu viss, e36 ir aprijuši p* mīzēji un visadas maziņās. Āmenikey07 rakstīja:Finks rakstīja:Intereatni kas tas par BMWE36KLUBU![]()
http://www.stickershop.lv/uzlimes/others/view/2299
Tas ir logo iekš draugiem.lv
Eu no kāda mondeo, vai kāds oem kods bija tām stabilizātora stieņa atsaitēm, kuras bija kā labāka alternatīva uz e36 , īsti neatceros
Edit: Vairs nevajag, atradu
kā jau rakstīju, pa kādiem 500e-... var iesvērt braucamu buuuumeru, motoru ārā, pārējo tirgūch. rakstīja:Cik sanāk?gruzs rakstīja:šodien parakājos pa blocket.se un atradās tīri sakarīgi vairāki varianti uz gataviem m52b28, m52b25 swapiem, bet jāņem ar visu e39, maybe kāds ieintresēts, lai uz decembri kādam kko atvedu?
Šorīt +4 tikai. Vel drusku un varēs likt ziemas riepas.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Tas gan, sāksies rīta apļu slīpēšana.ValtersZ rakstīja:Šorīt +4 tikai. Vel drusku un varēs likt ziemas riepas.
Jā,Te pie Lubānas bij +3 tikai..
BMW - Best Motorsport Weapon
tu doma sitas?naljanke rakstīja:Eu no kāda mondeo, vai kāds oem kods bija tām stabilizātora stieņa atsaitēm, kuras bija kā labāka alternatīva uz e36 , īsti neatceros
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1291
- 1292
- 1293
- 1294
- 1295
- …