Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1298
- 1299
- 1300
- 1301
- 1302
- …
- 2228
- chevron_right
Eu Valter. Facebook profila bilde tā ir tava draudzene?ValtersZ rakstīja:Mani fascinē
3-4mm
4 vecas ziemenes
50 euro
WTF kā par tādām var prasīt naudu ? Par šokolādi spolētājiem ,nejau nopietnībā pārdot lai cilvēks brauc. Nosisties ar tādām uz ielas ziemā.
Ja jā tad mums noteikti ir jārunā.
everts rakstīja:Eu Valter. Facebook profila bilde tā ir tava draudzene?ValtersZ rakstīja:Mani fascinē
3-4mm
4 vecas ziemenes
50 euro
WTF kā par tādām var prasīt naudu ? Par šokolādi spolētājiem ,nejau nopietnībā pārdot lai cilvēks brauc. Nosisties ar tādām uz ielas ziemā.![]()
![]()
![]()
Ja jā tad mums noteikti ir jārunā.
Var kads parbaudit vin kodu ? man nesanak uzinat taj ru majaslapa.
WBADD61010BR00074 PM var atsutit info pa auto.
Jāvada pēdējie 7 simboli.LAKIKS rakstīja:Var kads parbaudit vin kodu ? man nesanak uzinat taj ru majaslapa.
Bet pēc Tevis dotā vin bmw archive ar neko nerāda, toč pareizs?
http://www.bmwarchive.org/vin/bmw-vin-decoder.html
tā lapa neiet pēdējā laikā, lietoju šo tagad :Finks rakstīja:Jāvada pēdējie 7 simboli.LAKIKS rakstīja:Var kads parbaudit vin kodu ? man nesanak uzinat taj ru majaslapa.
http://www.bmwvin.com/
Pēdējais labojis K.F. - 17 Sep 2015, 12:40, kopā labots 1 reizi.
Man jau atsutija info.Finks rakstīja:Jāvada pēdējie 7 simboli.LAKIKS rakstīja:Var kads parbaudit vin kodu ? man nesanak uzinat taj ru majaslapa.
man ar neko neradija , Domaju del ta , ka jau biju skatijies savai zurkai
Paldies K.F. par pm :)
bmwarchive nestrādā šobrīd. Jāņem citi saitiLAKIKS rakstīja: Man jau atsutija info.
man ar neko neradija , Domaju del ta , ka jau biju skatijies savai zurkai![]()
Paldies K.F. par pm :)
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
vai stock 1.6 izpludes kolektors garuma ziņā uz leju ir vienāds ar 1.8? Kurš varētu nomainīt izplūdes kolektoru? cenu PM.
Henrijs rakstīja:vai stock 1.6 izpludes kolektors garuma ziņā uz leju ir vienāds ar 1.8? Kurš varētu nomainīt izplūdes kolektoru? cenu PM.
1.6 un 1.8 pēc dimensijām ir identiski, izņemot GMM gofru, tāpat arī m40 izpūtējs der uz m43.
- ikey07
Ir prikols 316mitajam uz ziemu iemest mazliet svarku reduktorā?
vai tāpatām pietiks, ja būs sniegs 
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Labāk ar svarku protams
un lai ručņiks ir tip top kondīcijā
un lai ručņiks ir tip top kondīcijā
Svarka ir tieši tas kas vajadzīgs ar ko braukt ziemā... donori ibio 
d[-_-]b
ar bremzēm viss tiptop (svaigas), rocene pievilkta - izskatās ka bij gatavojies sezonai, bet nesagaidīja
Emm a pie kā to var izdarīt? Nebūs tā ka rezultātā ar to auto normāli adekvāti pabaukt nevarēs vairāk? 
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
JA 18 pogu obc raada tikkai laiku un paterinju?
tas noziimeee ka vinjsh savu laiku ir nokalpojis?
Pēc kataloga izskatās, ka jā.
Kādu tev vēl svarku, ziemā, nosisties gribi? Uz šosejas ātri sanāksFashion rakstīja:ar bremzēm viss tiptop (svaigas), rocene pievilkta - izskatās ka bij gatavojies sezonai, bet nesagaidījaEmm a pie kā to var izdarīt? Nebūs tā ka rezultātā ar to auto normāli adekvāti pabaukt nevarēs vairāk?
Nav naudas blokim, brauc ar vienriteni, vasarā pis svarku.
Viss tavā ziņā paliek, bet padomā labi
Pēdējā laikā neesi aķi vienojis nost?jbush1988 rakstīja:JA 18 pogu obc raada tikkai laiku un paterinju?
skaidri nezinu, nopirku auto pirms 3 meeneshiem, pats neesmu vienojis!tataars rakstīja:Pēdējā laikā neesi aķi vienojis nost?jbush1988 rakstīja:JA 18 pogu obc raada tikkai laiku un paterinju?
Moš tur vajag ievadīt to OBC kodu?
Vnk man bija tā kad atvienoju aķi vajadzēja vadīt obc kodu, jo visas funkcijas nerādīja.
Pamēģini
Vnk man bija tā kad atvienoju aķi vajadzēja vadīt obc kodu, jo visas funkcijas nerādīja.
Pamēģini
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1298
- 1299
- 1300
- 1301
- 1302
- …