ieteikumi. Jautājumi +atbildes=rezultāts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 25
- chevron_right
Par nelielu kļūmīti:
ja kāds rakstīja PM(privātās vēstules no 10:13 līdz gandrīz 12. tad iespējams viņas pazuda. Tākā lūdzu apskatieties vai esat nosūtījis, ja nē pārsūtat par jaunu.
ja kāds rakstīja PM(privātās vēstules no 10:13 līdz gandrīz 12. tad iespējams viņas pazuda. Tākā lūdzu apskatieties vai esat nosūtījis, ja nē pārsūtat par jaunu.
vakar kkads gluks bija, visiem juseriem texti jaucas kopaa ar parakstiem un avatariem. sakumaa likas ka man kompis janes mest kaiminjam pa atverto logu ieksaa, bet nee tad sapratu ka tas juusu galaa
...
vēljoprojām atkārtojas tas gļuks, tikai daudz retāk
tas ar failu vai teksta sajukshana
njā, brīnumi turpinās.. laiku pa laikam topikus grib ar notepadu atvērt un ejot uz kādu linku metās lietotāju avatari.
labi atslēdzu vienu fīču, ziņojat, kā būs tagad.
pagaidām viss gludi
Tas pirecē, būs kautkad vēlviens tests ar daļēji ieslēgtu atpakal. redzēs kas tad būs :) katrā ziņā tas tas domāts ātrākai darbībai. :)
Nav tām lapām pie Zelta rudens linka, hipersaites lauks nedaudz par lielu?
Varbūt tikai man, jo sēžu pie mazā notebooka, bet visu laiku klikšķinot uz vēstulēm vai sākums pārmet uz zelta rudens topiku
Varbūt tikai man, jo sēžu pie mazā notebooka, bet visu laiku klikšķinot uz vēstulēm vai sākums pārmet uz zelta rudens topiku
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Sēžu no pc un man tas pats, bet ne vienmēr.
Uz portabļa tas pats
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Pilnīgi tas pats. Lauku vajag mazāku priekš "Zelta rudens"
sorry nebiju ieskatiijies :),tagad var uz pm uzspiest. vismaz reklaama stradaa labi, vajadzeetu taadu pa visu lapu :D
Skat kas man parakstā vai tad nevajadzētu tādu iespēju liegt
cepums par ātrdarbibu
redz cik aatri pazuda teoreetiski protmas tur vinjam nevajadzētu atļaut, bet pagaidām lietotāji saprot to, ka tādus palagus tur nevajadzētu likt. Varam nokārtot 3 elementārus brīdinājumus un bans, diezvai kāds vēl vēlēsies likt.
Saudzēsim viens otru!
Cepums janai par to ka pateica
Saudzēsim viens otru!
Cepums janai par to ka pateica
lietotāji vnk nav vēl ieraudzijuši ka tur var viģikus salikt
Un kur ir mans brīdinājumu skaitītājs
Un kur ir mans brīdinājumu skaitītājs
Izskatās, ka Tavs skaitītājs jau iesācis griezties!
tikai es viņu nekur neredzu viņš drošvien ir kādam adminam uz lapiņas
drosvien. ari man reizx bija video parakstaa, tads caabigs bet bija
mani gan godigi paludza darit kko lietas labaa
mani gan godigi paludza darit kko lietas labaa
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13