Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 2228
- chevron_right
Ar mazdu var iekljauties 5os latos uz 100km pilseetaa??? Es ar BMW 2.5 motoru varu
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Ieguldod motorā 500ls, kuri man toč neatrastos tik drīz
Man gan draugam 323 mazda ar 1.6 motoru ar neliaks kaut kā ļoti ekonomiski. Vālē vislaik uz trases uz 140km/h un uz 240km aiziet kādi visi 17-20l bendzina Bet pa pilsetu jutas ka ekonomiskaka, jo vnk viņa neiet un neielej cilindros tik degvielas. Bail padomat ja tam iedot kadu 2.5 vai 2.8 motora bembi
Ehhhh shovakar gan laikam piedzershos
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
+328 es jau balentainu atkorķeju + rubeņu vistas giross shura dabuja sodien skati loga
Apsveicu ar skati!!!!!!
Man gan shoon kaazu jubileja! Veseli 11 gadinji palidojushi
Man 2L rums shim vakaram bij paglabaats
Man gan shoon kaazu jubileja! Veseli 11 gadinji palidojushi
Man 2L rums shim vakaram bij paglabaats
jutu lidzi tev
vienvard sakot prieka
vienvard sakot prieka
Tu domāji, ka jūti līdzi tam, kas būs, ja izdzers tos 2L ruma? Viennozīmīgi nākamās kāzu gadadienas dāvana - vēl viens sīcis
Mana meitene lēnām sāk asimilēties un uz desktopa jau sāk likt auto, kaut gan sākumā smējās par mani
Pat palūdza, lai darbā izprintēju Bet netīšām attīstīju. Vēl atliek tik, lai pievēršas e36
Pat palūdza, lai darbā izprintēju Bet netīšām attīstīju. Vēl atliek tik, lai pievēršas e36
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
LabsdogMa rakstīja:Tu domāji, ka jūti līdzi tam, kas būs, ja izdzers tos 2L ruma? Viennozīmīgi nākamās kāzu gadadienas dāvana - vēl viens sīcis
Tiek domaats arii par to
Manējā vispār sākumā teica ka man jāatbrīvojas no e36 un jāaizmirst sava atkarība no BMW,jo ar tiem braucot un pašnāvnieki,bet tgd jau otro mēnesi dzirdu ka jāpērk otrs bmw,tā teikt ģimenes kūtiņa viņaidogMa rakstīja:Mana meitene lēnām sāk asimilēties un uz desktopa jau sāk likt auto, kaut gan sākumā smējās par mani
coupe 2.8
Jautājums visai nopietns. Nav kādam auto inženieru studentam kkādi materiāli saglabājušies, kas būtu saistīti ar autobūves nozares raksturošanu? Ļoooti noderētu...
Ja var sīkāk, iespējams krievu valodā varētu atrast
Hmmm es šodien esmu uzsēdies uz melleņu sidru
Stāsts ir tāds - draudzene raksta kursa darbu par autoservisiem. Ļoti noderētu kkādi materiāli tīri par autoservisu nozari. Apraksti, kas tas vispār tāds ir un ko ziemā ēd.dogMa rakstīja:Ja var sīkāk, iespējams krievu valodā varētu atrast
Var kads izlidzet- sodien dzirdeju vienu dziesmu bet nezinu ka vinju sauc bet tekts bija - boom heyeyeyeee kaut ka tamlidzigi, ja kads zin vai aptuven nojaus ludzu iemeties izpilditaju un dziesmas nosaukumu. Paldies
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
tAS IR gandrīz TAS PATS, KAS :"Tu zini to filmu, kur mašīnas apgāzās un nošāva onkuli! "
Pēdējais labojis erda - 20 Jan 2012, 21:57, kopā labots 1 reizi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 2228