Video/Audio
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 50
- chevron_right
k
Ja kādu interesēt jaudīgi (nav ļoti lēti) monobloki, 2013. gada sākumā taisu pasūtījumu no Soundstream. Ja ir vēlme, pm.
Pēdējais labojis madarsv - 04 Jan 2013, 13:06, kopā labots 1 reizi.
cik tu gribi par maģi?
turamies!!!
Nopirkshu sadegushas, neejoshas, salauztas E36 orginalas magnetolas jebkados stavoklos. PM
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Krišš rakstīja:pardodu tumbu pareejas lai varetu ovalas ielikt aizmugure 5ls
Pērku
Air free tipa subwooferu ar izmēru līdz 10"
Ar piedāvājumiem PM>
Air free tipa subwooferu ar izmēru līdz 10"
Ar piedāvājumiem PM>
IPIS, man ir alpine, interesee?ipis rakstīja:nemētājas kādam kāds maģis cd/usb?
M.K.
Par cik plāni briest lielāki, pārdodu 165mm mdf speiserus skaļruņiem, komplekts - 2gab., biezums 36mm.
Pašizmaksa - 5ls.
Pašizmaksa - 5ls.
Varbūt kāds var piedāvāt aktīvo subi?
Varbūt kāds pārdod vadus subim un pastiprinatājam? Ar piedāvājumiem PM!
Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle....
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Ko ta 800 W, ņem uzreiz vizmaz 2kW Blow Shark Acme Mega Power Mega Bass System!
P.S. Pie normāli ieinstalēta suba (un atbilstošas pārējās sistēmas) jau pie 100W (rms) noklausoties vienu treku ausis novītīs! :)
P.S. Pie normāli ieinstalēta suba (un atbilstošas pārējās sistēmas) jau pie 100W (rms) noklausoties vienu treku ausis novītīs! :)
d[-_-]b
Nav man ! Palīdzu sameklēt...325 BMW rakstīja:Ko ta 800 W, ņem uzreiz vizmaz 2kW Blow Shark Acme Mega Power Mega Bass System!
Ja vaig 800w tad vaig! Un nav jau priekš Tevis..
Ja cilvēks meklē nejēdzot ko, tad paņem ss'ā pirmo, kas pagadīsies sludinājumos un atbildīs atvēlētajām naudām! Ja jauda būs par maz uz kastes rakstīta, pievelc ar flomasteru pāris nulles klāt!
P.S. Ja nopietni, tad lūk šie (un pāris vizuāli ļoti, ļoti līdzīgi modeļi) bumcina pietiekoši skaļi pa savām naudām (konkrētajā sludinājumā cena ielikta 2x lielāka nekā viņi te parasti tirgojās).
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... aeenb.html
Šeit cena jau ir ok, ja nav nokauts (vismaz skaļruņa difuzors ir vesels/neieplēsts kkur), tad ir ņemams, tik atkal bēda, ka viņiem 300W rakstīti (pats skaļrunis 100W rms), tāka talkā būs jāņem flomasteri.
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... ghmhl.html
Bet no budžeta variantiem es personīgi baigi labākus neesmu sastapis (kaut gan arī pētīt baigi nopietni nav sanācis ). A saimniekam vari pateikt, ka ja tam ir piemēram kāds sedans, tad labāk, lai domā, kā tas bass nokļūs o grabažnieka salonā, nevis dzenas pēc tām nullēm subju nosaukumos, jo efekts būs kudi labāks!
P.S. Ja nopietni, tad lūk šie (un pāris vizuāli ļoti, ļoti līdzīgi modeļi) bumcina pietiekoši skaļi pa savām naudām (konkrētajā sludinājumā cena ielikta 2x lielāka nekā viņi te parasti tirgojās).
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... aeenb.html
Šeit cena jau ir ok, ja nav nokauts (vismaz skaļruņa difuzors ir vesels/neieplēsts kkur), tad ir ņemams, tik atkal bēda, ka viņiem 300W rakstīti (pats skaļrunis 100W rms), tāka talkā būs jāņem flomasteri.
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... ghmhl.html
Bet no budžeta variantiem es personīgi baigi labākus neesmu sastapis (kaut gan arī pētīt baigi nopietni nav sanācis ). A saimniekam vari pateikt, ka ja tam ir piemēram kāds sedans, tad labāk, lai domā, kā tas bass nokļūs o grabažnieka salonā, nevis dzenas pēc tām nullēm subju nosaukumos, jo efekts būs kudi labāks!
d[-_-]b
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …