Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- …
- 2228
- chevron_right
Ražīga diena bija.Kamer zasulaukā deldēju riepu,tikmer wēl wienam tika apstāstīc,ka ir e36.lv Un par plazas jumtu ar. Solija,ka kādu 5dienu piebraux :) gaidisim!
Emm, man taads jautaajums, kurs droshi vien ir 1000000x reizu paarunats, bet nu labi...
Es kad panjeemu savu 2.5TDS, man teica ka tjip chipots, kads var pateikt vai ar neapbrunjotu aci to var pateikt ir vai nav chipots? iet man liekas ka njipraak nekaa citi TDS ar ko esmu gaazeejis...
Es kad panjeemu savu 2.5TDS, man teica ka tjip chipots, kads var pateikt vai ar neapbrunjotu aci to var pateikt ir vai nav chipots? iet man liekas ka njipraak nekaa citi TDS ar ko esmu gaazeejis...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Nespeciālists nevar. šiem dzinējiem mikroshēmas velk ārā un iesprauž pārprogrammētas. ir vēl cits variants, bet tas nu tā..
Orkaans rakstīja:Man jau liekas ,ka Tu speetu pierunaat chali paardot X5 un par to naudinju nopirkt piecus e36
Labais
Es te tadas baumas dzirdeju,ka tie jelgawas zirgi,esot 3 cilwekus nosperuši
RENIO rakstīja:Sabīn to jau varēja redzēt sestdien
Es sapratu par ko iet runa..
Kaads nezin kur var sellarku dabuut leetaak?
e36 POWER
Kursh 5dien plaza, focheja manu aparatu, ir kada laba bilde? noderetu man kads jauns foto
Ev fanāt, ķer granāt.
Es fočēju. Ja būs laiks, un ja būs sanākušas normālas bildes tad šovakar iemetīšu.
sodien galigs galjaks darbaa, jasez pie lazera, pil;nigi nau ko darit
sitadas dienas nau intresantas, labak kauko reali darit, vismaz atrak laiks iet
sitadas dienas nau intresantas, labak kauko reali darit, vismaz atrak laiks iet
...
Sāc taisīt vajadzīgos štruntus
Šodien gandrīz pietaisiju bikses, kad uz vienas no Salu tilta savienojuma šuvēm man sabira rocenes mehānizms. skaņa tāda it kā kardāns aizmuka!
cik?RockstaR rakstīja:RENIO rakstīja:Sabīn to jau varēja redzēt sestdien
Es sapratu par ko iet runa..
Kaads nezin kur var sellarku dabuut leetaak?
cirtienu un rāvienu nebij? Man bij satūka ka kāds gribētu koku iebāzt pakaļējos ratosdexter1 rakstīja:Šodien gandrīz pietaisiju bikses, kad uz vienas no Salu tilta savienojuma šuvēm man sabira rocenes mehānizms. skaņa tāda it kā kardāns aizmuka!
coupe 2.8
nedaudz noraustijās, bet tā tikai baisi skaņas efekti. rīt kaut kā jātiek uz darbu un jāsalabo!
Kas varētu būt par vainu,ka ieliku eņģeļus lukturos ,tā priekšējais stikliņš izskatās tāds kā aizsvīdis?
nav blīvējuma starp lukturi un stiklu, kā arī vaina var būt aizmugurējos vākos!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
"Nepareizā" vidē liki kopā, vai arī nehermētiski.
Tad man tagad atkal jājauc ārā jānotīra tas aizsvīdušais un jāliek kopā.. bet es neredzu lai būtu kāda šķirba lai tur tiktu gaiss iekšā.. labi.. jāmeklē vaina.. eh..
lielākā un biežākā vaine ir saplaisājušās blīves, pamēģini apgriezt otrādi, man palīdzēja!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- …
- 2228