Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1299
- 1300
- 1301
- 1302
- 1303
- …
- 2228
- chevron_right
kaadu kodu?tataars rakstīja:Moš tur vajag ievadīt to OBC kodu?
Vnk man bija tā kad atvienoju aķi vajadzēja vadīt obc kodu, jo visas funkcijas nerādīja.
Pamēģini
Moldingi deformējušies ar klipšiem nevar pielikt.. Kādu alternatīvu iesakat.
vins runaa par atkodeshanas kodu. datums. menesis. gadsjbush1988 rakstīja:kaadu kodu?tataars rakstīja:Moš tur vajag ievadīt to OBC kodu?
Vnk man bija tā kad atvienoju aķi vajadzēja vadīt obc kodu, jo visas funkcijas nerādīja.
Pamēģini
...
celtiecibas feens- matreals paliek mikstaks- piespraud vietaa- lauj atdzistRayRays rakstīja:Moldingi deformējušies ar klipšiem nevar pielikt.. Kādu alternatīvu iesakat.
...
kur var vislētāk dabūt termo lenti priekš kolektora? vajag ap 15 m.. varbūt kādam mētājas?
Labi Labi, nebļauj māt
byrbyr rakstīja:Kādu tev vēl svarku, ziemā, nosisties gribi? Uz šosejas ātri sanāksFashion rakstīja:ar bremzēm viss tiptop (svaigas), rocene pievilkta - izskatās ka bij gatavojies sezonai, bet nesagaidījaEmm a pie kā to var izdarīt? Nebūs tā ka rezultātā ar to auto normāli adekvāti pabaukt nevarēs vairāk?
![]()
Nav naudas blokim, brauc ar vienriteni, vasarā pis svarku.
Viss tavā ziņā paliek, bet padomā labi
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
brt.lvValtmeikers rakstīja:kur var vislētāk dabūt termo lenti priekš kolektora? vajag ap 15 m.. varbūt kādam mētājas?
Varbūt kāds zin, kur mētājas spolējamās riepas? Atceros, ka pirms laika vairāki pat piedāvāja braukt un rakties pa kaudzēm.
Vajag R16, domāju, ka tās visas nebūs paņemtas.
Vajag R16, domāju, ka tās visas nebūs paņemtas.
Nesen par st5 raudāji, ka visi baigo naudu prasa, tagad par vecām ziemenēm... Beidz čīkstēt un pērc jaunas, lai nav jāraud mūžīgi...ValtersZ rakstīja:Mani fascinē
3-4mm
4 vecas ziemenes
50 euro
WTF kā par tādām var prasīt naudu ? Par šokolādi spolētājiem ,nejau nopietnībā pārdot lai cilvēks brauc. Nosisties ar tādām uz ielas ziemā.
Principā jau ir pārdevējs un ir pircējs, cenu nosaka pārdevējs, pircējs tik pukst 99% gadījumos ka dārgi u.c otmazkas, savukārt pats ņem citā vietā (čoms jau sūdu nenotirgos) tos pašus milimetrus, forumā blato ka ieķēris 5mm (t.i ar iespiestu bīdmēru) - pēc fakta tie paši 3-4mm vien ir..
Pareizi, ja negribi 3-4-5mm sip uz veikalu paņem jaunas un nečīksti, neviens taču nespiež pirkt :hvz:
Pareizi, ja negribi 3-4-5mm sip uz veikalu paņem jaunas un nečīksti, neviens taču nespiež pirkt :hvz:
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Tām pašām jaunajām riepām, tāds uzcenojums, nu kà jau visam. Kolēģe ieķēra jaunas ziemenes ar galiem, par tādu ciparu arī es pirktu tikai jaunas, ko visdrīzāk arī būs jādara, jo tagadējās sezonai vēl pietiks.
Raud visi ka par dàrgu, neraud tikai oligarhi.
Raud visi ka par dàrgu, neraud tikai oligarhi.
Kāds var lūdzu uztaisīt photo žopā diskiem vidu zelta krāsā?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Uz ātru roku.DruvisS rakstīja:Kāds var lūdzu uztaisīt photo žopā diskiem vidu zelta krāsā?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Protams, par muteres naudu visi var pirktValtersZ rakstīja:marux
Es jau pērku.
Jautājums: jādabir tirgus cena compact oem m mouldingiem(pilnam komplektam, labā stāvoklī)?
Inu ka apmēram par 140 Eiro var jaunus oem pasūtīt, tā kā domāju ka normāla tirgus cena tādiem būtu ap 80 Eiro.aarchijs rakstīja:Jautājums: jādabir tirgus cena compact oem m mouldingiem(pilnam komplektam, labā stāvoklī)?
Nu 80€ domāju ka priekš kompota būtu padārgi, bet uzskatu ka 70€ ja tiešām ļoti labi ir tad vajadzētu būt tik vērtiem, jāaizbrauc un jāpaskatās pa cik atdos un kādā stāvoklī viņi īsti ir.
Atceries arī to, ka kompaktu detaļas pa lielam nevienam baigi neinteresē 
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Nu to jau es saprotu, bet kādam jau dažreiz arī ko savajagās, bet neviens jau negrib daudz maksāt par compact detaļām
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1299
- 1300
- 1301
- 1302
- 1303
- …
- 2228