Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1302
- 1303
- 1304
- 1305
- 1306
- …
- 2228
- chevron_right
Ak jaa Olijam poweri ar var uzjautat...
Es tik zinu ka tds maz ed un šlifuet šļifuet...
Man vienkarsi interesanti vai ar tadu vispar var braukt ka ikdienas auto.
Neluzt vini visu laiku
Neluzt vini visu laiku
Booogdans rakstīja:Ko Bembisti saka par e39 2.5tds, vairak interese doma par motoriem!
Nenjem
ar kompatu pa brugji
Booogdans rakstīja:Man vienkarsi interesanti vai ar tadu vispar var braukt ka ikdienas auto.
Neluzt vini visu laiku
Dzinejs ir labs un izturigs.variigakaa vieta augstpiedien suknis.
Ikdienai ideaals auto.
ar kompatu pa brugji
ņem tos ,kuriem jau nāk jaunā tipa tas 2.5 tds , ( pēc izskata jau tāds pats ka 3.0 d )Booogdans rakstīja:Man vienkarsi interesanti vai ar tadu vispar var braukt ka ikdienas auto.
Neluzt vini visu laiku
ar tiem cilvēki mazāk čakarējās
Es jau uzskatu ja e39 tad jāņem pilns un ar 3,0d ar 204ps standartā un automātu tiptronic. pašam tāds bija un tiešām gāja labi un nečakarējās vispār. :)baumanis rakstīja:ņem tos ,kuriem jau nāk jaunā tipa tas 2.5 tds , ( pēc izskata jau tāds pats ka 3.0 d )Booogdans rakstīja:Man vienkarsi interesanti vai ar tadu vispar var braukt ka ikdienas auto.
Neluzt vini visu laiku
ar tiem cilvēki mazāk čakarējās![]()
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
Nu ir cilveki kuri nevar par auto nolikt 5k
Jaunie jau ir comon rail un ari ar tiem ir pisaars.katra zinja sataisot sukni ja ir problema ar vinju,laimigs cilveks.chips virsu un ies ka stock 3.0d
Jaunie jau ir comon rail un ari ar tiem ir pisaars.katra zinja sataisot sukni ja ir problema ar vinju,laimigs cilveks.chips virsu un ies ka stock 3.0d
ar kompatu pa brugji
Buuri vienkaarshi nomaini. Nahuj vispaar jaametina lanzhiki, tas tak ir biistami 
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
LitrsALus rakstīja:Buuri vienkaarshi nomaini. Nahuj vispaar jaametina lanzhiki, tas tak ir biistami
Kas tur ir bistamaks par slielshnju parmetinashanu????
ar kompatu pa brugji
Nav nekā tur traka, vienam tik jāpiemetina atpakaļ to galu ar četrām skrūvēm, un otrs drusku jāiztaisno, vai jāliek cits.
- ikey07
E39 vecos dīzeļus pirktu tikai - ja pazītu pārdevēju personīgi.
Pretēja gadījumā - labāk iznomāt 645 un paārdīties. (iet kā m3, minums).
Pretēja gadījumā - labāk iznomāt 645 un paārdīties. (iet kā m3, minums).
Diegabiksis
Ko ta' šis tur dara? Powerā šim bija pahana statuss.Fashion rakstīja:Draiveris ja aks jau norgee
Diegabiksis
Sveiki biedri!
Kādu e36 man labāk izvēlēties ? Sedanu vai Kupeju ? Nu tā lai nav janožēlo
Un kādās cenās ir jarēķinās,lai nu teiksmi nopirktu normālu bez šika,bet daudz maz lai ir arī jēga celt :)
Paldies,ceru uz atsaucību.
Kādu e36 man labāk izvēlēties ? Sedanu vai Kupeju ? Nu tā lai nav janožēlo
Un kādās cenās ir jarēķinās,lai nu teiksmi nopirktu normālu bez šika,bet daudz maz lai ir arī jēga celt :)
Viss atkarīgs no tā, kādos nolūkos tu iegādāsies BMW. Ja gribi praktiskāku, tad jāņem sedans, ja gribi smukāku, tad kupeja. :)HAWK rakstīja:Sveiki biedri!
Kādu e36 man labāk izvēlēties ? Sedanu vai Kupeju ? Nu tā lai nav janožēlo![]()
Kupeja sava burvība un sadanam ir sava burvība. Personiski vairāk durvis ir ērtāk.
Galvenais bez lūkas !!!
Galvenais bez lūkas !!!
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Ja gribi celt tad ņem jebkuru ss.lv lidz 1000eiro... tad toč vajadzēs CELT..HAWK rakstīja:Sveiki biedri!
Kādu e36 man labāk izvēlēties ? Sedanu vai Kupeju ? Nu tā lai nav janožēlo![]()
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1302
- 1303
- 1304
- 1305
- 1306
- …