Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1306
- 1307
- 1308
- 1309
- 1310
- …
- 2228
- chevron_right
Kautkaa tak ir jaaizklaideejas.everts rakstīja:Interesanti sanāk, man tadag virsū tresī ( LitrsALus un Alutinsh) bļe abi ALIŅI![]()
![]()
![]()
![]()
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
bija 2,5TD, suloja sprausla elektroniska, degviela teceja uz karbas un saka slidet sajugs,Jānis.P rakstīja:Diviem čomiem ir, vienam td otram tds, abiem ik pa laikam kkādas problēmas, sulojošas sprauslas, nelec silts/auksts.driftaelks rakstīja:Žurkam dīzeļmotori ir normāli? Vai visu laiku jātaisa un sūkņi brūk nost? Gribas nopirkt žurku dīzeli, jo ir bijuši jau piecas žurkas ar benzīnmotoriem un tie nav pievīluši. Kādas atsauksmes? Intresē 2.5td un tds
Nez, ar bendzīniem jau arī ik pa laikam kkas jāpamaina.
Labāk, lai kāds kuram pašam td/tds pastāsta par savu pieredzi.
ieliekot 100amperu aki poh bija cik ilgi jagriez bija silts, (apmeram 2sek man silts leca,) ja saved to motoru kartiba tad domaju kad ir ok, paterins ari nebija kosmisks,
"Gribas nopirkt žurku dīzeli, jo ir bijuši jau piecas žurkas ar benzīnmotoriem un tie nav pievīluši." - kur loģika?! 
d[-_-]b
moz vins vnk mekle tadu kura jataisa 5dienas nedela lai var 2vas pabrauktDj Plosky rakstīja:"Gribas nopirkt žurku dīzeli, jo ir bijuši jau piecas žurkas ar benzīnmotoriem un tie nav pievīluši." - kur loģika?!
Nekur gan nav minējis, kāpēc grib dīzeli, pieņemu ka grib iehujārīt pesso. Tad lai liek gāzi uz beņas un būs mega peso heso.Dj Plosky rakstīja:"Gribas nopirkt žurku dīzeli, jo ir bijuši jau piecas žurkas ar benzīnmotoriem un tie nav pievīluši." - kur loģika?!
Gribas pamainīt vienkārši uz ekonomiskāku un tāpēc jautāju kā ir ar dīzeli, jo benzīnieki žurkas motori nav pievīluši. Bet kā ar dīzeli? Bet tas teikums vispār diezgan neloģisks sanācis, piekrītu.Dj Plosky rakstīja:"Gribas nopirkt žurku dīzeli, jo ir bijuši jau piecas žurkas ar benzīnmotoriem un tie nav pievīluši." - kur loģika?!
Bagāžnieka gumija sliktā stāvoklī?Lawwr rakstīja:Pēc vakardienas lielajiem nokrišņiem, šodien paverot rezerves riteņa vietu pavērās nepatīkams skats, tajā iekļūst ūdens, it kā nedaudz, bet ar to pietiek, pirms mēneša liekot oem lukturus ar balto augšu, it kā visu labi iztīrīju, izmazgāju, bet vienalga ūdens tiek bagāžniekā.
tad nu ko tādā sitācija labāk darīt?
Man šofera durvīm lietus laikā pile uzspilēja un tur tas viss dēļ sliktas/vecas durvju gumijas kura ir jau savu nokalpojusi. Un ja nemaldos tad sedanam man pēc mazgāšanas arī zapaskas vietā bija nedaudz mitrs un tas bija tikai dēļ tās gumijas. Bet ja no lampām tev nāktu tad noņem apskaties vai nav mitrums uz viņām.
Ko jūs sakiet/domājiet par cabrio? Ir doma vienu aizbraukt apskatīt ja neaizmirsīšu, jo jau kādus vismaz 2 mēnešus tirgojas vienas mājas pagalmā un nekur internetā neesmu manījis ka būtu kādu sludinājumu licis, cik nu garām braucot liekas tāds zolīds ar M paku.
Kādi mīnusi ir cabrio kuriem vairāk vajaga pievērst uzmanību?
Ir braukāts.
Ziemā normāli, nekādu neērtību nebija. Vasarā, kā karalis - skuķi paši sēdās iekšā. Jāņem ar spēcīgu dzinēju un ādas salonu, pretējā gadījumā skumīgs tas cabio, IHMO. Sorry, nu nav tur nekā, ja 1.8 tādai mašīnai...
Ziemā normāli, nekādu neērtību nebija. Vasarā, kā karalis - skuķi paši sēdās iekšā. Jāņem ar spēcīgu dzinēju un ādas salonu, pretējā gadījumā skumīgs tas cabio, IHMO. Sorry, nu nav tur nekā, ja 1.8 tādai mašīnai...
Diegabiksis
jumta nav.aarchijs rakstīja:Ko jūs sakiet/domājiet par cabrio? Ir doma vienu aizbraukt apskatīt ja neaizmirsīšu, jo jau kādus vismaz 2 mēnešus tirgojas vienas mājas pagalmā un nekur internetā neesmu manījis ka būtu kādu sludinājumu licis, cik nu garām braucot liekas tāds zolīds ar M paku.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Aizmugure durvju ari navch. rakstīja:jumta nav.aarchijs rakstīja:Ko jūs sakiet/domājiet par cabrio? Ir doma vienu aizbraukt apskatīt ja neaizmirsīšu, jo jau kādus vismaz 2 mēnešus tirgojas vienas mājas pagalmā un nekur internetā neesmu manījis ka būtu kādu sludinājumu licis, cik nu garām braucot liekas tāds zolīds ar M paku.
Kādi mīnusi ir cabrio kuriem vairāk vajaga pievērst uzmanību?![]()
Nu tas ka jumta nav, itkā bija jau skaidrs
Par motoru neko nezinu, ādas salons itkā bija, bet kā jau teicu tikai manīju to cabrio garām braucot, bet kaut kā sāka vairāk ieintresēt tagad viņš. vajadzētu kad piektdien vai sestdien aizbraukt un apskatīt viņu.
Par motoru neko nezinu, ādas salons itkā bija, bet kā jau teicu tikai manīju to cabrio garām braucot, bet kaut kā sāka vairāk ieintresēt tagad viņš. vajadzētu kad piektdien vai sestdien aizbraukt un apskatīt viņu.
Lidoju Reti,Bet Atri!!
Es nebūt neuztraucos par draugiem-alkašiem, kuru man nemaz arī nav. Nezinu kā Tev, bet man aizmugurē mēdz sēdēt arī normāli cilvēki: draugi, radinieki, un kaut kā negribas, lai viņiem būtu pārāk neērti, tāpēc kādam/nekādam, bet komfortam būtu jābūt arī aizmugurē. Ja 99% braukā tikai viens pats un nevienu nekur neved, tad jā, piekrītu, ir pilnīgi pajāt cik aizmugurē vietas un vai vispār tādas ir!LitrsALus rakstīja:Viss jau ir desmitniekaa tikai par to vietu aizmuguree. Kaada huj starpiiba, ka nav vietas, nejau tev tur jaaseezh, ja siinji grib lai vinjus vizina piektdienas naktii tad lai samierinaas ar to kas irInferno rakstīja:Ja atgriežamies pie virsbūvēm, tad kupeja manā skatījumā ir viena liela nelaimes čupa (ja vien nav sterila un viss ir top zustand). Jostas ir neērtas un mūžīgi pa grīdu mētājas, apšuvumus salabot ir daudz grūtāk, mūždien kaut kāds čakars ar durvīm un logu pacēlājiem, remontsliekšņu nav (jāpārtaisa), virsbūves un arī citu daļu deficīts, aizmugurē vietas tiešām maz. Nu un ja ir lūka, tad vēl viss no tā izrietošais. No plusiem vienīgais kas nāk prātā ir salīdzinoši ērta iekāpšana, ja ir iespēja durvis atvērt līdz galam vaļā, bet stāvlaukumos ir kā ir ar tā lielajām durvīm. Nu, un protams, nenoliegšu, ka vizuāli viņas izskatās mega labi. Vairāk vai mazāk šeit var pievienot krabi, tam detaļu deficīts ir vēl lielāks.
Sedans ir ok variants, gan detaļas vieglāk atrast, gan arī aizmugurē kāds var kaut cik normāli apsēsties. Īpašu mīnusu un plusu nav.
Mana izvēle gan ir tourings, jo tad nav problēmu arī ko vairāk iekraut aizmugurē. Un man personīgi liekas, ka touringam aizmugurē sēdēt ir nedaudz ērtāk nekā sedanā. No ievērojamiem mīnusiem var atzīmēt tikai to, ka ir čakars atrast kaut ko, kas ir saistīts ar aizmuguri un bagažnieku (plastmasas, abšivkas), kā arī lūztošās atsperes.
Jea, 99% arii braucu singleplayeraa. Veel pat domaaju par divvietiiga auto iegaadi 
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Man pie vienas vietas, visu laiku braucu kopā ar savu draudzeni kupejā
Aizmugurē 2x sēdējuši cilvēki, tāpēc kaut kā nekrata. Tāpat kupeja piesaista visvairāk no visām virsbūvēm (nu, izņemot kabri)
Aizmugurē 2x sēdējuši cilvēki, tāpēc kaut kā nekrata. Tāpat kupeja piesaista visvairāk no visām virsbūvēm (nu, izņemot kabri)
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
vajag labās puses motora kronšteinu. (m50/m52)
iemainīšu pret mazo winstonu un 3 banāniem
Mazie dusmīgi palikuši.
http://www.draugiem.lv/e36klubs/gallery/?pid=405008671
hahah ,ātri gan

p.s brīnos ,ka tikai tagat uzzināja ,ka šeit forumā viņiem nav pielūdzēju
p.s brīnos ,ka tikai tagat uzzināja ,ka šeit forumā viņiem nav pielūdzēju
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1306