Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1308
- 1309
- 1310
- 1311
- 1312
- …
- 2228
- chevron_right
Linda tu aiztāvi taj manā video to policistu musaraLinda rakstīja:Nē, ne RS, pie mums nav tik ļoti stingri, jāpūš tikai tad, kad rodas kaut vismazākās aizdomas par alkoholu, reizēm kāds arī darba beigās dabūn iepūst, ja pa dienas vidu kur dzēris
Nē, policists man likās vnk pieklājīgs, lai gan ķēra vadītāju uz principa kas vainīgs, tas bailīgs, kā arī cerēja tikt pie algas "pielikuma". Video manuprāt būtu izdevies, ja čalis vispār nebūtu dzēris un tad būtu pierādījis kā viņu mēģina apkrāpt.
Tā šobrīd mans viedoklis par video - lohiem lohu problēmas
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
es arī gribētu tāducipruss18 rakstīja:kur var nopirkt kraasu lai salonu parkrasotu?
nav ne jausmas cik kvalitatīvs līdzeklis http://www.autokrasas.lv/?p=art&art=677Booogdans rakstīja:es arī gribētu tāducipruss18 rakstīja:kur var nopirkt kraasu lai salonu parkrasotu?
It's all about the win
ja kas tas čalis speciāli izdzēra divus 0,5 lai pārbaudītu policijas godīgumu uz ceļa,tur pilnīg nekā pieklājīga nebija ,pilnīg viss bija par labu čalim:rolleyes:Linda rakstīja:Nē, policists man likās vnk pieklājīgs, lai gan ķēra vadītāju uz principa kas vainīgs, tas bailīgs, kā arī cerēja tikt pie algas "pielikuma". Video manuprāt būtu izdevies, ja čalis vispār nebūtu dzēris un tad būtu pierādījis kā viņu mēģina apkrāpt.
Aizstāvēt ceļu policiju (kas pēc būtības ir bezdarbnieki) ir tas pats, kas iecelt politiķi Mātes Terēzes kārtā.
Diegabiksis
Džeks drosmi sarijies! 
Svechturis rakstīja:Aizstāvēt ceļu policiju (kas pēc būtības ir bezdarbnieki) ir tas pats, kas iecelt politiķi Mātes Terēzes kārtā.
pasaki to acīs kādam ceļiniekam, ceļinieku salidojumā
es vispār īsti nesapratu tā video jēgu, tā huiņa kurā tas hipsters pūta ir huiņa. XYZ alkometrs, uzrakstam ka viņš afganistānā ir uuber alles, un visi kā muļķi tic tam
atvainojos par lamu vārdiem
Vo vo Zbal tā muļķa aizstāvji. Kur cilvēki var būt tik tupi?
es ar neko nesako par tiem ''variantiem'' ir saprotosi policisti
,bet to ka nesaka merijuma rezultatus tas gan nav ok!! 
Lidoju Reti,Bet Atri!!
Kāda jēga ielikt bildi kas nav avārijā cietušā mašīna
stulbie saiti
Troļļi jau komentārus sarakstījuši 
Kāds var iedot lietotāja : Ričards Kočkers telefona nr, ļoti noderētu! 
Tauta, ja jūs kādreiz esat ieslīdējuši apmalēs pietiekami stipri (vai kaut kur citur atsituši aizmugurējos ratus), tad padomājiet trīsreiz pirms ņemat poly bukses aizm. tiltam, it īpaši reduktoram. Es to sapratu the hard way. Vismaz labi, ka agang (cerams) izručīs ar taisnu pusrāmi, kurā var ieskrūvēt to reduktoru. Viss jau forši, tikai vienmēr der atcerēties, ka poly bukse nevisai grib padoties visādām peripētijām. Man viena skrūves vieta ir salocīta, un līdz ar to, ieskrūvēt nekādīgi, un atlocīt atpakaļ arī... nekādīgi. 
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Esmu apmulsis. Ta ir taisniba ka e36 ir tikkai 1 atpakaļgaitas gaisma?:D ta man brālēns stāsta:D
Sent from my GT-I9060 using Tapatalk
Divas.Ernestsful rakstīja:Esmu apmulsis. Ta ir taisniba ka e36 ir tikkai 1 atpakaļgaitas gaisma?:D ta man brālēns stāsta:D
26 septembrī, tas ir rīt, norisināsies Jēkabpils BMW Kluba šīs sezonas pēdējais drifta vakars!
Gaidām un aicinām visus interesentus, fanus un biedrus! Brauciet, atpūtieties un izbaudiet labi pavadītu brīvo laiku.
Rīgas iela 205, Jēkabpils, LV-5202, Latvija, Latvia pulktens 17.00. Savākšanās.
Rīgas iela 205, Jēkabpils, LV-5202, Latvija, Latvia pulktens 17.00. Savākšanās.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1308
- 1309
- 1310
- 1311
- 1312
- …
- 2228