Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- …
- 2228
- chevron_right
manuprat daudziem ir aplaustas tas kjepas pagriezieniem..
ieskaitot mani, bet taa nav mirstama vaina... tapat var salikt bez skirbaaam...

nu var mēģināt pielīmēt atpakaļ, ja ir tā detaļa, bet pretējā gadījumā jamaina stikls, jo tas sliedītes nāk pie stikla!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Lab paldies par atsaucību.. kautko domāšu..
Šodien braucot uz Biķerniekiem pagāju garām radaram ar bišči pāri 60, tagad domāju, būs bilde vai nē, zibsnis itkā nebija.

man gan pārs dienas atpakaļ gadījās ar darba auto nokļūt kadrā. tur kur jābrauc 50, bliezu uz 75-80.
Kāds varbūt var pateikt cik aptuveni liels naudas sods būs?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Nav kādam doma rīt uz Garciemu laist pēc sanāksmes? Tur pie jūriņas kaut kāda pludmales ballīte... 
e36 POWER
Hey kāds nezin,kur warētu nopirkt mašīnas krāsu par cilwēcīgām cenām??

Domāju Orkaans tev izpalīdzēs toč! 
Njuu man wajag tepat rīgā ja kaserda rakstīja:Domāju Orkaans tev izpalīdzēs toč!
Iesakiet kādu smuku ezeru kur var papeldēties un pacept šašliku dzimeni iesvinot?
Kur tieši vēlies? cik tālu braukt? 
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
nuu.. baigi tálu negribétos bet kautkur ap Rígas rajonu.. nez..
Vot probléma.. dzimene ir.. a ko darit kur braukt nav.. izdomaju šašliku savienot ar peldēšanos,bet gribās pa smuko.. kautkādu koptu ezeriņu lai nav kā parastā ikdienā..
Vot probléma.. dzimene ir.. a ko darit kur braukt nav.. izdomaju šašliku savienot ar peldēšanos,bet gribās pa smuko.. kautkādu koptu ezeriņu lai nav kā parastā ikdienā..
Sabinchix rakstīja:Njuu man wajag tepat rīgā ja kaserda rakstīja:Domāju Orkaans tev izpalīdzēs toč!
Viss lētākās cenas un superīga attieksme ir Biķernieku ielā neatceros ar kuru ielu viņa krustojās, bet maziņš veikaliņš uz biķernieku un kaut kādas ielas stūra
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Tu domā tā kā puspagrabiņā?
Pretī "Laneks" riepu centram..Laikam Burtnieku un Biķernieku ielas krustojums.RENIO rakstīja:Tu domā tā kā puspagrabiņā?
RENIO rakstīja:Tu domā tā kā puspagrabiņā?
Jap, to pašu domāju
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Gribētu no zinātājiem noskaidrot, kādos ciparos būtu jāmaksā e36 sedana panelim (vecā tipa), labā stāvoklī, bez caurumiem no samareziem utt.. interesē pilnīgi viss panelis ar viduskonsoli.. aptuvenais adekvātais cipars kāds varētu būt? 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- …
- 2228