Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1317
- 1318
- 1319
- 1320
- 1321
- …
- 2228
- chevron_right
Slikti.sandzhus rakstīja:Nebūs šis posmsmāriņš rakstīja:Drifts neiet pa straumi?
Kas vainas bija kūtiņai?Inferno rakstīja:Kas meklē - tas atrod. Tikko ieķēru sev mazmotoru ar normālu kuzavuRob rakstīja:Reāli, par 300-500€ pat mazmotoru ar normālu kuzavu nevarēs atrast, tur visdrīzāk būs viss slikti.IGotThis rakstīja:par 300-500 EUR neko sakariigu atrast nav iespeejams ar kaut cik lielu motoru,nu vismaz 6cil.pats tagad panemu compactu par saldu cenu ar daudzmaz labu buuri,BET 1.6. Biju skatities paris E36 ar 2.0-2.5 dinejiem,sorry tur paa 800-1k EUR tirgo pilnigus kapus!
Kuru es arī ieķēru par extra labu cenu pavasarī -300eurInferno rakstīja: Kas meklē - tas atrod. Tikko ieķēru sev mazmotoru ar normālu kuzavu
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Ko nozime 335 skaitlis paneli ?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Šitādu vajadzētu Nixonam! 
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Te uk ar gandrīz pagājušo vasar paņēmu 'nixon' pulksteni 
Vidzemē sola 0 līdz -5. Ziemas riepas veči!
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... flfof.html
Nu kā šītā var liet --- apraksts sakrīt ar auto...
elksnis rakstīja:https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... flfof.html
sveiki, biedri!
Varbūt kāds kurš ir dzinis auto no Lietuvas var pa soļiem uzrakstīt kas ko kā notiek Lietuvas csdd un tālāk jau LV iekš csdd? Un būtu baigi forši, ja uzzinātu aptuvenās izmaksas šim pasākumam!
paldies jau iepriekš
p.s. Pie cik liela sēdinājuma Tevi vairs nelaiž TA cauri Latvijā?
Varbūt kāds kurš ir dzinis auto no Lietuvas var pa soļiem uzrakstīt kas ko kā notiek Lietuvas csdd un tālāk jau LV iekš csdd? Un būtu baigi forši, ja uzzinātu aptuvenās izmaksas šim pasākumam!
paldies jau iepriekš
p.s. Pie cik liela sēdinājuma Tevi vairs nelaiž TA cauri Latvijā?
Kaads vareetu ieteikt kur notoneet logus, riigaa!!!
Protuning.lvbush rakstīja:Kaads vareetu ieteikt kur notoneet logus, riigaa!!!
man protuniga slikti notoneja. labak pamekletu kkur citur.ZzevsS rakstīja:Protuning.lvbush rakstīja:Kaads vareetu ieteikt kur notoneet logus, riigaa!!!
Tad brauc atpakaļ, lai pārlīmē un labo savus kasjakus!rus90 rakstīja:man protuniga slikti notoneja. labak pamekletu kkur citur.ZzevsS rakstīja:Protuning.lvbush rakstīja:Kaads vareetu ieteikt kur notoneet logus, riigaa!!!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
šito tad arīEdzy rakstīja:Šitādu vajadzētu Nixonam!
kaukaa pedejaa laikaa pirmdienas nau tas labakas dienas, ne gribas kauko darit, ne nedarit. es vienigais tads te esmu? 
...
Tad brauc atpakaļ, lai pārlīmē un labo savus kasjakus!rus90 rakstīja:man protuniga slikti notoneja. labak pamekletu kkur citur.ZzevsS rakstīja:Protuning.lvbush rakstīja:Kaads vareetu ieteikt kur notoneet logus, riigaa!!!
Jāpiekrīt, ka protuningā labāk neko netonēt. Viens draugs ar e46 regulāri apmeklēja viņus. No ārpuses smuki, no iekšas gateris... visas plēves malas un nenotonētos stūrus var redzēt.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Nu kādas vēl ziemenes!?ValtersZ rakstīja:Vidzemē sola 0 līdz -5. Ziemas riepas veči!
Sniegu sola jau nedēļas beigās...barons rakstīja:Nu kādas vēl ziemenes!?ValtersZ rakstīja:Vidzemē sola 0 līdz -5. Ziemas riepas veči!Par ziemenēm nedomāju ātrāk kā tad, kad dienas VIDĒJĀ temperatūra būs -5 . Ja nu vienīgi uzsnieg sniegs, tad gan ātrāk.
Es gan šonedēļ visiem trijiem saviem auto likšu jaunas ziemas riepas, nafig kad pienāks tie -5 kā ēzelim meklēt riepas un bortēšanu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1317
- 1318
- 1319
- 1320
- 1321
- …
- 2228