Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1319
- 1320
- 1321
- 1322
- 1323
- …
- 2228
- chevron_right
marux rakstīja:Nē.Armando rakstīja:kaukaa pedejaa laikaa pirmdienas nau tas labakas dienas, ne gribas kauko darit, ne nedarit. es vienigais tads te esmu?
ZzevsS rakstīja:Tesmenis un pupi! Tesmenī uzkrājas piens, no pupiem viņš tiek slaukts.Fashion rakstīja:Govīm ir tesmenisEdvards77 rakstīja: Pupi ir tikai govīmMeitenēm ir krūtis
![]()
![]()
A tu čo bla nezināji?Alutinsh rakstīja:Ak jūs āpši! Pasakat ka vēl olas izaug lielveikala noliktavās
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Sods par stāvēšanu 40€. Dzirdēju kaut kad csdd sarunu pa telefonu, " tev sods par stāvēšanu 400€, ko darīsim, maksāsim"? Tas ir 10 reizes nolikts auto, kad viņš nerada bīstamību apkārtējiem (dažreiz rada, bet reti). Un ja tam čalim ir veca žurka, kas iespējam maksā tik pat, cik sods. Tad tiešàm jādomā, vai jēga maksāt.
Tāpēc, labāk ir skriet kā durakam pilsētā uz 80, nekā stāvēt un nesaprast par ko maksà. LV sodu loģika.
Tāpēc, labāk ir skriet kā durakam pilsētā uz 80, nekā stāvēt un nesaprast par ko maksà. LV sodu loģika.
Kā cīnīties pret v i d ? Jāņos pārskaitīju šiem visus nodokļus, bet pēc svētkiem izrādījās, ka esmu vēl parādā divus centus. Acīmredzot, vai nu svētkos banka nepārskaitīja naudu, vai arī vidam sistēma nestrādāja. Tagad parāds ir pieaudzis līdz sešiem centiem un šie savu vainu neatzīst. Kurš kontrolē v i d ? Kur vērsties pēc taisnības? Man nav grūti samaksāt sešus centus, bet kāpēc man tas jādara, ja LV tik daudzi ir parādā miljonus un šiem nekas.
Pareiza atieksmeCaK rakstīja:Kā cīnīties pret v i d ? Jāņos pārskaitīju šiem visus nodokļus, bet pēc svētkiem izrādījās, ka esmu vēl parādā divus centus. Acīmredzot, vai nu svētkos banka nepārskaitīja naudu, vai arī vidam sistēma nestrādāja. Tagad parāds ir pieaudzis līdz sešiem centiem un šie savu vainu neatzīst. Kurš kontrolē v i d ? Kur vērsties pēc taisnības? Man nav grūti samaksāt sešus centus, bet kāpēc man tas jādara, ja LV tik daudzi ir parādā miljonus un šiem nekas.
Es esot parādā ~70cCaK rakstīja:Kā cīnīties pret v i d ? Jāņos pārskaitīju šiem visus nodokļus, bet pēc svētkiem izrādījās, ka esmu vēl parādā divus centus. Acīmredzot, vai nu svētkos banka nepārskaitīja naudu, vai arī vidam sistēma nestrādāja. Tagad parāds ir pieaudzis līdz sešiem centiem un šie savu vainu neatzīst. Kurš kontrolē v i d ? Kur vērsties pēc taisnības? Man nav grūti samaksāt sešus centus, bet kāpēc man tas jādara, ja LV tik daudzi ir parādā miljonus un šiem nekas.
Kads var atrast Aduka veco topiku par peleko kupeju ?? vajag
coms nopirka to kupeju. bet History zinat velas. Es atrast nevaru "D
lol,sito izlasiiju,gandriiz aiz smiekliem no kresla izkritu! xDLitrsALus rakstīja:Kad uzsnigs sniegs, es piecelshos kaut trijos naktii, uzlikshu ziemenes un pisiishu valjaa kameer nokusiis
viewtopic.php?f=34&t=2043LAKIKS rakstīja:Kads var atrast Aduka veco topiku par peleko kupeju ?? vajagcoms nopirka to kupeju. bet History zinat velas. Es atrast nevaru "D
VID ir finanšu ministra pakļautībā, raksti Jānim Reiram.CaK rakstīja:Kā cīnīties pret v i d ? Jāņos pārskaitīju šiem visus nodokļus, bet pēc svētkiem izrādījās, ka esmu vēl parādā divus centus. Acīmredzot, vai nu svētkos banka nepārskaitīja naudu, vai arī vidam sistēma nestrādāja. Tagad parāds ir pieaudzis līdz sešiem centiem un šie savu vainu neatzīst. Kurš kontrolē v i d ? Kur vērsties pēc taisnības? Man nav grūti samaksāt sešus centus, bet kāpēc man tas jādara, ja LV tik daudzi ir parādā miljonus un šiem nekas.
Vai arī nemaksā, un kad sakràsies ļimons, tev nebūs nekas.
pec gada bus,ka csdd stavvietaa, euro piecdesmitmāriņš rakstīja:Es esot parādā ~70cCaK rakstīja:Kā cīnīties pret v i d ? Jāņos pārskaitīju šiem visus nodokļus, bet pēc svētkiem izrādījās, ka esmu vēl parādā divus centus. Acīmredzot, vai nu svētkos banka nepārskaitīja naudu, vai arī vidam sistēma nestrādāja. Tagad parāds ir pieaudzis līdz sešiem centiem un šie savu vainu neatzīst. Kurš kontrolē v i d ? Kur vērsties pēc taisnības? Man nav grūti samaksāt sešus centus, bet kāpēc man tas jādara, ja LV tik daudzi ir parādā miljonus un šiem nekas.mani tas baigi nesatrauc.
PaldiesGunTixV rakstīja:viewtopic.php?f=34&t=2043LAKIKS rakstīja:Kads var atrast Aduka veco topiku par peleko kupeju ?? vajagcoms nopirka to kupeju. bet History zinat velas. Es atrast nevaru "D
Jēzus! Nedaudz pārskrēju pāri savam pirmajam topikam... viewtopic.php?f=34&t=808
Tik daudz pozitivu komentu. Tagad drošvien būtu nolikts no A-Z.

Tik daudz pozitivu komentu. Tagad drošvien būtu nolikts no A-Z.
Šorīt ārā ziema. Netā rādīja -2 grādi, mašīnā -3. Mans dīzelīts pieleca uz puspagriezienu atslēgai. Kaimiņam buss pat starteri negriež, vēl pāris citiem tā knapi knapi. 
Mums -4. Būs jāliek aķis lādēties ņemot vērā,ka vairāk par 5km pa darba dienu parasti nenobraucu šis nespēj uzbaroties 
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Kadam ir info pa so auto ? Vai topiks ? Likas , ka Aduka bmw ex be izradas ka nav.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sitais gadījumā nav ar m54b30 motoru un ar plēvi lkm nolimets? Ja tas pats,, tad topiks nav man šķietLAKIKS rakstīja:Kadam ir info pa so auto ? Vai topiks ? Likas , ka Aduka bmw ex be izradas ka nav.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1319
- 1320
- 1321
- 1322
- 1323
- …
- 2228