Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1324
- 1325
- 1326
- 1327
- 1328
- …
- 2228
- chevron_right
Nu jaGaraisss rakstīja:Pag pag uz vosa jau sniegs un ledus ir?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kāds ir nesen parrakstijis auto, cik tas maksā ? Csdd neatradu 
Nemaksā daudz!Kristapseduards rakstīja:Kāds ir nesen parrakstijis auto, cik tas maksā ? Csdd neatradu
Par apdrošināšanu vispār nesaprotu ko var čīkstēt ja ir jāmaksā tie 35€ par 3x mēnešiem, jo uzskatu ka tas ir diezgan normāli un lēti, jo UK man ja uz sava 1.8 krabja ņemšu insurance tad cena par gadu ir £1900, tākā LV apdrošināšana ir lēta
Jautājums: kur var iegādāties oem izgaismoto M 5 speed ātrum kloķi pa lēto? Intresē tikai jauns. Bija laiciņu atpakaļ ebayā pa kādiem £65, bet tagad tie sludinājumi ir diemžēl pazuduši
mazliet zem 30euKristapseduards rakstīja:Kāds ir nesen parrakstijis auto, cik tas maksā ? Csdd neatradu
Nebūtu rit darbs vēl no rīta,aizbrauktu bez problēmāmKristapseduards rakstīja:Nu jaGaraisss rakstīja:Pag pag uz vosa jau sniegs un ledus ir?Veči normāli bliež, mauc kautvai pec darba, riepas iedosim
![]()
Es tā skatos, ka dažiem te neaiziet, ka tas ir piedūriens

Nu tad atvaino, jo tiešām pats nespēju noticēt ka kkur jau sniegs ir un pat ledusCaK rakstīja:Es tā skatos, ka dažiem te neaiziet, ka tas ir piedūriens![]()
Lūdzu saki, ka tu esi atjautīgāks un pieduries dubultā, pieduries par tiem, kas piedurās.Garaisss rakstīja:Nu tad atvaino, jo tiešām pats nespēju noticēt ka kkur jau sniegs ir un pat ledusCaK rakstīja:Es tā skatos, ka dažiem te neaiziet, ka tas ir piedūriens![]()
Ja nē, es pis.
Reinholds rakstīja:Lūdzu saki, ka tu esi atjautīgāks un pieduries dubultā, pieduries par tiem, kas piedurās.Garaisss rakstīja:Nu tad atvaino, jo tiešām pats nespēju noticēt ka kkur jau sniegs ir un pat ledusCaK rakstīja:Es tā skatos, ka dažiem te neaiziet, ka tas ir piedūriens![]()
Ja nē, es pis.
Klau, kādās cenās varētu iet oem telefons no e36, kurš liekas, zem rokubalsta, nu ķip pilns swaps? 
Okey, tad jau tiekās.Pjērs rakstīja:Šodien Rumbula tiek slēgta, visi tiekamies Vosā ap 21:42
kristiks97 rakstīja:Okey, tad jau tiekās.Pjērs rakstīja:Šodien Rumbula tiek slēgta, visi tiekamies Vosā ap 21:42
esot pirmais sniegs uzsnidzis latvija!! kuri ir tie laimigie?! 
Lidoju Reti,Bet Atri!!
atsuut kaads Orkaana Nr !! 
tads jautajums. nesen nomainiju radiatoru, tagad pe4ka karsto gaisu ne laiz, kadam bija tada problema ? 
kartigi atgaisoji, līmenis skidrumam ir?psy314 rakstīja:tads jautajums. nesen nomainiju radiatoru, tagad pe4ka karsto gaisu ne laiz, kadam bija tada problema ?
ViļakāLx320i rakstīja:esot pirmais sniegs uzsnidzis latvija!! kuri ir tie laimigie?!
Jābrauc uz Viļaku
sen nav būts...
Kur tad Alpine ir pazudis? 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1324
- 1325
- 1326
- 1327