Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1326
- 1327
- 1328
- 1329
- 1330
- …
- 2228
- chevron_right
Tak samīzās,ka Tu uzliksi jettas uzlikas uz arkām tāpat kā esNixon rakstīja:Kāda Vosa? Jābrauc meklēt
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Ok tīri ziņkārības pēc apskatījos cik man tagad apdrošināšana būtu un visu laiku ņēmu no manapolise.lv un tur cik skatos sanāk dārgāk nekā otrajā adresē kurā skatījos un kad iepriešējo ņēmu tad mana bonusa klase bija mazāka, bet tagad beidzot diezgan lēta apdrošināšana sanāk, jo iepriekš atceros ka skatījos cik man būtu uz 12 mēnešiem un bija kur pie €90, bet no šīs adreses sanāk tikai €58 uz 12 mēnešiem, bet no manapolise man būtu jāmaksā €66(tāpat uzskatu ka lēti)LitrsALus rakstīja:35e par 3.men ir izspieshana. Kurai BM klasei jaabuut lai taadu summu uzliktu apdroshinaataaji.aarchijs rakstīja:Nemaksā daudz!Kristapseduards rakstīja:Kāds ir nesen parrakstijis auto, cik tas maksā ? Csdd neatradu
Par apdrošināšanu vispār nesaprotu ko var čīkstēt ja ir jāmaksā tie 35€ par 3x mēnešiem, jo uzskatu ka tas ir diezgan normāli un lēti, jo UK man ja uz sava 1.8 krabja ņemšu insurance tad cena par gadu ir £1900, tākā LV apdrošināšana ir lēta![]()
Jautājums: kur var iegādāties oem izgaismoto M 5 speed ātrum kloķi pa lēto? Intresē tikai jauns. Bija laiciņu atpakaļ ebayā pa kādiem £65, bet tagad tie sludinājumi ir diemžēl pazuduši
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kur var dabūt oem izgaismot 5 speed ātrum kloķi pa zemāku cenu, bet tikai jaunu?
ebay.comaarchijs rakstīja:Kur var dabūt oem izgaismot 5 speed ātrum kloķi pa zemāku cenu, bet tikai jaunu?
aarchijs rakstīja:Kur var dabūt oem izgaismot 5 speed ātrum kloķi pa zemāku cenu, bet tikai jaunu?
Pēc 45min piebrauc uz vossu, es no savējā noskrūvēšu, viņš jauns bet nedaudz lietots
Kāds meetings šodien ir kaut kur? 
Puikas vajadzīigs jūsu padoms,varbūt kads ir kompakta no 1.6 motoru mēģinajis iebazt 2.8 motoru?interese cik liels čakars būtu?
Man padomā viens projekts

Man padomā viens projekts
Varbūt e36.lv vajag savu whatssap saraksti, lai zinātu, kur kas notiek. Nevajadzēs tad šeit rakstīt.kristiks97 rakstīja:Kāds meetings šodien ir kaut kur?
Vaine, laba ideja.driftaelks rakstīja:Varbūt e36.lv vajag savu whatssap saraksti, lai zinātu, kur kas notiek. Nevajadzēs tad šeit rakstīt.kristiks97 rakstīja:Kāds meetings šodien ir kaut kur?
Pilnībā piekrītu driftaelks. :) Tāda fīča jau daudzos forumos! :)
diez kā tad tur var tikt?ValtersZ rakstīja:Ir jau grupa wacapā ....
Būtu jau labi, ja pēc pieprasījuma varētu pievienoties.ValtersZ rakstīja:Ir jau grupa wacapā ....
Kas šobrīd vosā notiek?
Ir jēga braukt?
Ir jēga braukt?
Voss slīd uz nebēdu
Ko tieši vēlies zināt? :)Dainiss rakstīja:Puikas vajadzīigs jūsu padoms,varbūt kads ir kompakta no 1.6 motoru mēģinajis iebazt 2.8 motoru?interese cik liels čakars būtu?
Man padomā viens projekts![]()
Valter, kam ir tāda grupa?Raitiz rakstīja:diez kā tad tur var tikt?ValtersZ rakstīja:Ir jau grupa wacapā ....
Un, man liekas, ka vienā grupā vairāk par 50 cilvēkiem nevarēja salikt.. :/
Taisiju burnout... Vedat riepas !
#voss
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1326
- 1327
- 1328
- 1329
- 1330
- …
- 2228